• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Etika - vymena

Started by Luk1, 16.09.2009, 23:20:10

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Luk1

Caute,
mam etiku v pondelok od 15:10 do 16:40 a hladam niekoho kto by sa so mnou vymenil
chcel by som chodit vo stvrtok rano, ide o to, ze teraz mam skolu ako kkt, ze od pondelka do piatku a tak by som mal len stredu az piatok  ah:

bol by som rad keby sa niekto nasiel a vymenil  ;D

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

matt

tiez som to mal v plane.. a rad by som sa prehodil.. no nemyslim ze sa niekto taky najde..  :emot-LMAO:
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." (Barney Stinson)
"Where is your suit? Just once, when I say "suit up," I'd like you to put on a suit!" (Barney Stinson)

stricky

vymenim etiku od 16,40 za etiku od 15,10

mattoxx

Quote from: Luk1 on  16.09.2009, 23:20:10
Caute,
mam etiku v pondelok od 15:10 do 16:40 a hladam niekoho kto by sa so mnou vymenil
chcel by som chodit vo stvrtok rano, ide o to, ze teraz mam skolu ako kkt, ze od pondelka do piatku a tak by som mal len stredu az piatok  ah:

bol by som rad keby sa niekto nasiel a vymenil  ;D

Ja vymenim,mam vo stvrtok o 7:30-9:00 tvoj cas mi vyhovuje

Jordy

neviete kedy je ESTETIKA v aky cas ? ... lebo cakam kym to zverejna na nete ale asi sa nedockam .. a do KE sa skor ako v pondelok nehodlam dostat

Luk1

okej ja som uz vymeneny  :)

msrtiness88

Vymeni niekto etiku o 15:10-16:40 za etiku vo stvrtok 7:30-9:00

stricky

a ktoru das ty? ja mam 16,40 a chcem 15,10

Luk1

caute nema niekto nejaky referat o Johnovi stuart millerovi ? neviem najst nic schopne na nete
dik

miro146

tak skus hladat milla, nie millera.. vola sa John Stuart Mill, nie Miller.. :P je toho o nom dost vela.. :)

Luk1

pocujte nam na etike povedala ze si mame ist vypozicat nejake knihy z vedeckej kniznice, nevie niekto ze kolko sa plati za vypozicanie jednej a ci sa treba najprv registrovat ? dik

Vejjita

ma niekto ten link na poziadavky na semestralku prosim ?

matt

"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." (Barney Stinson)
"Where is your suit? Just once, when I say "suit up," I'd like you to put on a suit!" (Barney Stinson)

Vejjita

Dakujem toto.