• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

zapocet SOJ

Started by JCube, 12.11.2007, 02:23:02

« predchdzajce - alie »

nebel

Quote from: JCube on  05.01.2008, 03:09:47
    * DB - tu vyčleň slabiky (8 bitov, hodnoty -128-255)
    * DW - tu vyčleň slová (16 bitov, hodnoty -32 768-65 535)
    * DD - tu vyčleň dvojslová (32bitov, hodnoty -2 147 483 648-4 294 967 295)

dakujem pekne :)

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

johnyo13

hovoril simonak nejaqy konqretny datum, kedy mozeme odovzdat zadanie???
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

puq

Quote from: johnyo13 on  08.01.2008, 01:22:41
hovoril simonak nejaqy konqretny datum, kedy mozeme odovzdat zadanie???

napis mu email a sa dohodni s nim, asi tak spravis najlepsie

johnyo13

hej saq idem..ale len aby ma nezdrbal, ze to povedal, alebo dakde vypisal a ja ho zbytocne otravujem:)
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

Hero

myslim, ze nespominal presny termin,ale este pred vianocami povedal, ze cez konzultacne hodiny bezproblemovo sa mozu nosit zadania takze to asi plati aj teraz.Myslim ze on ma v utorok a stvrtok, presne casy su na http://venusa.fei.tuke.sk/SOJ pri pokynoch.

Eghinka

ludkovia kto by vedel do stredy-piatka urobit zad183 dostane odmenu aku si len zaziada  bq prihlaste sa obcania  :bananawrite: hh

badi

Quote from: Eghinka on  08.01.2008, 06:35:59
ludkovia kto by vedel do stredy-piatka urobit zad183 dostane odmenu aku si len zaziada  bq prihlaste sa obcania  :bananawrite: hh

rad by som ti pomohol ... ale na take si mala mysliet skor ze ti treba zadanie ( v decembri napriklad ).
Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

Eghinka

ak: ja som nanho myslela ale ked mi us po sty krat nechce ist moj vytvor taq sa musim dozadovat pomoci na poslednu chvilu  bk stava sa nie?  ah: ja necem nikoho otravovat ked na to nema cas..len sa pytam ci sa niekto nenajde kto sa tomu vazne rozumie a nerobilo by mu problem kus nad tym posediet  br

johnyo13

Quote from: Eghinka on  08.01.2008, 06:35:59
ludkovia kto by vedel do stredy-piatka urobit zad183 dostane odmenu aku si len zaziada
sqoda ze tomu sam poriadne nerozumiem..taqe ponuky sa neodmietajú :D
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

Havran

kto odovdzaval zadanie u Kovacsa neviete ako hodnotil dokumentaciu, ci len tam pozrel ci mas abo normalne tam bolo treba mat diagrami a vsetko popisane ?
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

ppt

Quote from: Havran on  11.01.2008, 05:44:53
kto odovdzaval zadanie u Kovacsa neviete ako hodnotil dokumentaciu, ci len tam pozrel ci mas abo normalne tam bolo treba mat diagrami a vsetko popisane ?
Velmi do tej dokumentacie nepozeral (aspon do mojej nie :D ).

Havran

a este neni tu taky typek co vie jak vyriesit problem "Relative jump out of range by 0032h bytes"

JCube

pokial dobre chapem tak skaces o viac ako je pri podmienenom skoku dovolene...tam je dovoleny skok o maximalne tusim 127 bajtov...ty si to asi prekrocil...

Havran

no hej toto viem , mna by skorej zaujimalo ako sa tam tie bity pocitaju aby som vedel ten skok dostat do toho intervalu

JCube

no v skriptach je to riesene nejak cez nepodmieneny skok...tusim ze sa vyberie opacna verzia podmieneneho...napriklad ze ked mas JZ tak das JNZ a hned za tym JMP

ilustracia: :D

...
JNZ nav1
JMP <tam_kam_chces_skocit>
nav1: pokracovanie kodu
...

kdezto tvoj pripad je

...
JZ <tam_kam_chces_skocit>
pokracovanie kodu
...

Havran

jj uz som to nasiel na jednom fore, ale dikes aj tak

Indian

caute, riesil niekto z vas prevod desatinneho cisla z desiatkovej sustavy do dvojkovej ? bo ma ide z toho uz porazit. lebo realne cislo sa da definovat ako DQ co je 8 bytov (64b) a to ani netusim ako sa s tym robi, co sa tyka registrov .. ak by niekoho nieco napadlo, tak odpiste, dik.

mrkvy

Quote from: JCube on  11.01.2008, 06:37:01
pokial dobre chapem tak skaces o viac ako je pri podmienenom skoku dovolene...tam je dovoleny skok o maximalne tusim 127 bajtov...ty si to asi prekrocil...

neda sa to riesit aj tym, ze na zaciatok napises "JUMPS"? Myslim, ze by to potom malo podporovat aj dlhsie skoky.. :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

JCube

Quote from: mrkvy on  11.01.2008, 20:44:50
Quote from: JCube on  11.01.2008, 06:37:01

neda sa to riesit aj tym, ze na zaciatok napises "JUMPS"? Myslim, ze by to potom malo podporovat aj dlhsie skoky.. :)
to neviem...a manual sa mi studovat nechce... :P

mrkvy

Ja som to len videl v najakom zadani.. :D

EDIT: Tu to je... :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

JCube

mrkvy

(\__/)
(O.o )

blick

cawte..zajtra sa chystam odovzdat zadanie zo soj pri simonakovi..pls napiste mi niekto ake otazky dava..lebo neviem co si mam pozret.pls.thx.

Dragon

mna sa pytal co to je .model small a ake pamatove moduly poznam , este sa pytal co robi 3Dh a 3Fh
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - Košice