• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

zapocet SOJ

Started by JCube, 12.11.2007, 02:23:02

« predchdzajce - alie »

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

JCube

btw mozno by to bolo dobre napisat napriklad v C skompilovat a prelozit naspat do assemblera... :P

kOsTi

podla mna este pred tym poslat do juznej Korei panovi Wong-Kun Jughimu na prekontrolovanie ;)
:trestac:

badi

Takze... po 3 hodinach neuspesneho otvarania a kompilovania a neviem coho na Viste to neislo az som nasiel EDITOR ASSEMBLERA :
=assembler&g[oz]=3.2.9]http://www.stahuj.centrum.cz/vyvojove_nastroje/ostatni/assembler-editor/?g[hledano]=assembler&g[oz]=3.2.9
a samotny assembler : TASM 3.0 -
                               http://www.vetusware.com/download/TASM%203.0/?id=3431 ( staci rozbalit do C:\TASM) 
                               TASM 5.0 -
                               http://www.vetusware.com/download/TASM%205.0/?id=65 ( nutna instalacia do C:\TASM )

a potom v tom editore si len najdete cestu k pozadovanym suborom TASM.EXE, TLINK.EXE, TD.EXE a mozete pracovat. NEZABUDAT ze len 8 znakovy moze byt maximalny nazov suboru. A odporucam tie subory *.asm ukladat v zlozke C:\TASM inak moze mat prekladac s tym problelemy

Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

JCube

badi dakujem za vsetkych - pan boh ti zaplati... ;)

badi

JCube ... staci aby som aspon na "C" urobil SOJ 
Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

puq

badi ale to ci napisal pojde aj pod XP? alebo iba pod vistou to tak bude fungovat?

DeeL

aj pod WinXP rovnako funguje "assembling" za pomoci "assembler"-a pri napisanom kode v "assembly language"

cize ked to ide pod Vistou takto a pokial dobre chapem, tak rovnake podmienky su k tomu aj v XP... ale neni nad krasnu pracu v poznamkovom bloku a nasledne napisanie si .bat suboru, ktory berie a aj parameter a prezenie to cez assembling aj linker ;)

je to cele pekne takto pisat, ale mal som dost minuleho roku... akurat tak dobra skusenost... aj tak si necham radsej Javu ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

kOsTi

jeeeej super... hned sa na to mrknem, dobra praca!

EDIT: no tak instalovat ten TASM5 cez DOSBOX bola ina sranda... no a teraz jedna otazka... kde do **** je ten SYSMAN.COM ... ja ho nemam nikde  bu

EDIT2: tak nakoniec som ho stiahol z http://skolniftp.sh.cvut.cz/ftp/neroztridene/fel_zubran.sh.cvut.cz/Ups/TASM/ ale aj tak to nejde... pri prekladani vyhodi ze: nastala chyba ve zpracovavani vystupu prekladace. Input past end of file

JCube

ten program ma pravo zapisovat na disk? teda ak nemas vypnute UAC...

kOsTi

jasne ze mam vypnute...

kOsTi

no tak v XP mi to ide... ale vo Viste nie... asi preto ze je x64 no... co uz :(

DeeL

jaaaj... tha x64... to moze robit problemy so staruckymi vecami ako sa na skole k assembleru ucia...

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

kOsTi

njn... tak budem nuteny prepinat do XP ked budem chciet nebodaj robit zadanie :D

Ing. nemtom

brix will be shat

badi

SYSMAN.COM  je ti na houby ... tebe je podstatny len TASM a TLINK a v TD si to mozes odsimulovat ... a program ma pravo zapisovat na disk, inak by ti nic nevytvoril :-D

kOsTi

Quote from: nemtom on  03.12.2007, 00:49:16
virtualPC

to uz mam jedno ci ho naistalujem tam abo na druhu particiu ;)

Ing. nemtom

virtual je pohodlnejsie, mozes ist naraz na 2 windoze-och
brix will be shat

kOsTi

noo uz to mam urobene tak nic no...

badi

inak ak by niekto potreboval pomoc ... nasiel som nieco co sa moze hodit pre tych co robia samostatne
http://silent.host.sk/assembler/obsah.html

kOsTi

otazka.... zadanie robime v 86 nie 80?
otazka2... kedy dpc sa akoze budeme ucit 86... a na jaku picu sa jebeme na cvikach s 80???

kOsTi

ale tak ide skor o to ze kedy sa co prebera... mali sme prv prebrat co nam treba na zadanie a potom sa jebat s ostatnymi vecami...

JCube

mas sa sam doma naucit... :D holt skola ti je na picu...jedine co z nej mas je titul..

puq

tak tak ja povedal JCube, v skole ta holy kokot naucia, jedine co ta prinutia sa ucit, ale vsetko musis si sam doma nastudovat, jedine co ti daju je titul:)

puq

Quote from: BossZ on  12.12.2007, 02:29:18
cafte,

kto ma zadanie 64 alebo 116??   :bananawrite: :xmas:

dik,

nemas zac

caw
:D:D:D