• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

zapocet SOJ

Started by JCube, 12.11.2007, 02:23:02

« predchdzajce - alie »

MKI

Quote from: achaltekin on  21.11.2007, 16:19:37
Quote from: MKI on  16.11.2007, 22:44:17
keby niekto mal zadaniae c 112 tak ja som ho mal minuleho roku :D
ja mam toho roku to zadanie... mozes mi ho poslat na mail? achaltekin@azet.sk dikeska

samozrejme manipulacny poplatok je 500 sk sa mi zda tolko som platil minuly rok :D
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

nebel

Quote from: MKI on  21.11.2007, 21:47:47
ja mam toho roku to zadanie... mozes mi ho poslat na mail? achaltekin@azet.sk dikeska

samozrejme manipulacny poplatok je 500 sk sa mi zda tolko som platil minuly rok :D
ta to by uz bol ober kokot keby dal za to 5kila sak na zadanie.sk je 112 a aj na intrackom ftp :D... hovorim ober kkt

mrkvy

Ola! Na ktorej stranke su znenia tych zadani?? ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

MKI

Quote from: nebel on  21.11.2007, 22:13:33
Quote from: MKI on  21.11.2007, 21:47:47

ta to by uz bol ober kokot keby dal za to 5kila sak na zadanie.sk je 112 a aj na intrackom ftp :D... hovorim ober kkt

no zato ty si teda genius, to zadanie sa tam vypracovalo samo nie ? LOL ... a nekaz ksefty hej ...
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

nebel

no sak ne samo, ale ta treba zlacniet mozno zobere :D:D

Faust

funguje niekomu ten assembler ktory sa da stiahnut z http://venusa.fei.tuke.sk/soj/8086.html? ..lebo mne nie
This is an invasion of PostHumus!

kOsTi

mas doma nebodaj 8086? :)
:trestac:

JCube

puq

ja mam doma 486tku
no vlastne je v garazi ale nedavno este isla:D

JCube

na vsetkych compoch by to malo ist...teda aspon AMD a Intel...len treba na to emulator DOSu...napriklad DOSbox..

puq

myslite ze keby som skole daroval 486 tak by mi dali skusku zo SOJ zadara?:D:D:D

danielmi

kebyze niekto mal zadanie 202 a bol taky dobry a poslal mi ho na mail danielmi@azet.sk tak mu velmi dakujem a ma u mna  :smokin: :bananawrite: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1:
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Login: yes
Password: incorrect

altlavista

sa chvalis? ja ani neviem jake cislo mam... ale to musim spravit sam... sak by som sa pred sebou hanbil keby som honespravil.. tsss

dajaky dlhy post

krtek

Quote from: eminkaa on  30.11.2007, 15:47:25
ja som mala zadanie 49 :)

ja som mal 42 :D

a mate pravdu... toto zadanie by mal kazdy skopat sam.. ved to nie je nic tazke ked sa clovek do toho pozrie...

Ing. nemtom

SOJ zadanie bolo jedine co som nespravil sam:D ostatne vsetko sam a nehanbim sa zato:)
brix will be shat

mrkvy

Quote from: nemtom on  01.12.2007, 21:09:35
SOJ zadanie bolo jedine co som nespravil sam:D ostatne vsetko sam a nehanbim sa zato:)

U mna bolo SOJ jedno z mala, ktore som spravil sam.. :P A tiez sa za to nehanbim.. :D Dokonca som kamaratovy vymenil za zadanie z IT.. ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

badi

no mal som viac "bobky" zo SOJ zadanie mam cislo 54.
a po dvoch hodinach neuspesneho rozbehavania TASM 3.0 na Viste mi nakoniec ide pekne a mam spravenu priblizne polovicu. takze nic tazke, aspon nevyzera, kedze veeeelmi vela prikazov sa opakuje v kazdom zadani co som pozeral !!!
Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

kOsTi

Quote from: badi on  01.12.2007, 23:41:11
a po dvoch hodinach neuspesneho rozbehavania TASM 3.0 na Viste mi nakoniec ide pekne a mam spravenu priblizne polovicu. takze nic tazke, aspon nevyzera, kedze veeeelmi vela prikazov sa opakuje v kazdom zadani co som pozeral !!!

no a ako si to rozbehal?

Faust

Quote from: kOsTi on  02.12.2007, 00:57:39
Quote from: badi on  01.12.2007, 23:41:11

no a ako si to rozbehal?

to by aj mna zaujimalo. a už nexem pocut že na to doma treba 8086-tku  :hammer:
This is an invasion of PostHumus!

JCube

myslim ze dosbox by mal postacit...aj ked som pod chlistou este neskusal a ani nekrical ze wow... :D

kOsTi

no ja som skusal... ale neviem co to ma akoze robit... spravalo sa to len ako nejaky kompilator ci co... ze sa spusti len s nejakym parametrom a skompiluje program... hm?

JCube

jj to je ono...zdrojak je text s priponou .asm...ked chces vkladany assembler tak cez pascal...

JCube

kOsTi

ohh to zas bude... a co mi to pomoze ze to budem robit cez pascal? :D