• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zapis

Started by Padres, 19.08.2007, 03:32:28

« predchdzajce - alie »

Pusta

thak vies mrkvyk ale u teba tomoze byt tym ze vlastne studentom uz pol roka nie si  ňi?  :ahaha:

mrkvy

No, teoreticky to tak moze byt, ale ked mam prolongacnu znamku do septembra, tak by som chcel za polovicu jazdit aj v septembri... A ne cakat kym budem mat new isic.. :) Vies kolko stoji cesta do Ziliny??
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

JCube

naco chodis busom? chod vlakom tam to nikto nekontroluje... :P
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

mrkvy

Tha bo od nas vlak nejde.. :) Resp sa musim dostat najskor do Popradu na vlak.. ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

kOsTi

no ja som siel na ISIC (platnost 9/2007) z BA do KE a pohoda... takze je asi teda platny cely september
:trestac:

JCube

Quote from: kOsTi on  11.09.2007, 22:23:20
no ja som siel na ISIC (platnost 9/2007) z BA do KE a pohoda... takze je asi teda platny cely september

tam je platnost do 9/2007... taze nie je... :P

kOsTi

no do 9/2007 vratane :P

EDIT:  

Pre študentov, ktorí svoj Univerzitný preukaz študenta ISIC dostali v minulých akademických rokoch, a aj tento rok chcú využívať ISIC výhody a zľavy, je tu možnosť zakúpiť si prolongačnu známku ISIC, ktorá predĺži platnosť univerzitného preukazu a zároveň predĺži členstvo ISIC až do 30.9.2008.

mrkvy

Mno ja som za, uz len presvedcit tych, co Ti listky predavaju... :)
(\__/)
(O.o )

hrmill

no aj ja som za len mi niekto povedzte kde to aj predavaju  :baaa:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Pusta

predavaju na UVT ...ustav vypoctovej techniky ci tak dajak ....  :h_cool:
btw. ISIC ti plati na autobusy aj ked mas len tu malu okruhlu znamocku  co ti daju zadara na zapise

milanko

inak ISIC sa da aktivovat aj skor ako pred zapisom... staci ist na UVT a tam na prizemi dole dvere vpravo niekde.. je tam tusim sipka ze ISIC daco..tak tam v pohode zenska aktivuje.. a mozete si nabijat mesacnik
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

milanko

a okrem toho tusim ze uz aj tie automaty to aktivuju.. ja som bol na UVT s tym asi pred tyzdnom...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

hrmill

ok vdaka zbadam ked pojdem do KE na zapis ze co a ako
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

milanko

hlavne maj oci otvorene :D
(\__/)
(O.o )

hrmill

no tak to bude asi problem bo tak skoro rano  :hammer:

lemonko

kolko ludi zostalo ece na telekomunikaciach?:))) hmm??? a ku ISIC karte: sak chodte autom :D naco sa pchate do busov :D nemate problem
house is about l♥ve...

milanko

lol.. a ze nas to nenapadlo... a vybavis mi zlavu na benzin ? skusim na pumpe prilozit pri kase isic typkovi na celo ci da za 50 % benzin ? :D
(\__/)
(O.o )

kOsTi

jj len kludne predloz... a keby papuloval tak mu validacnou znamkou zalep usta a bude klud...

lemonko

studujes a len zlavu by si chcel :D ece si nic nedokazal a uz polovicne platby za benzin by si chcel :D mudrlant
house is about l♥ve...

milanko

no ved to ze este nemam prachy na to .. co mam chciet zlavu ked mi budu eura z gacoch trcat?
(\__/)
(O.o )

JCube

ked ti budu eura z gacoch trcat daj vediet pridem aj s putami... :P

milanko

(\__/)
(O.o )

mishelka

zasa putá? :D a to máš také tie ružové s kožušinkou? :D :D :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

JCube

Quote from: mishela on  18.09.2007, 15:50:36
zasa putá? :D a to máš také tie ružové s kožušinkou? :D :D :D

nie mam poctive z policie... :D

kOsTi

poctivo ukradnute? :D