• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

USA - Udajove struktury a algoritmy

Started by ppt, 24.02.2008, 20:19:37

« predchdzajce - alie »

JCube

no ja by som rad ale nakolko sa mi dneska nepodarilo rozchodit zo siedmeho cvicenia ani makke f tak uvidim...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

buhehe

SSPPYY

Ja som odovzdal uz minuly tyzden  :h_smiley:

Payne

z nasej skupiny odovzdali asi 3 ludia vratane mna...

pepco

no aj my zajtra pri Simonakovi odovzdavame  :emot-prettywink:

kornas

Ludia, ako ste kodovali USU ? ste to vedeli z hlavy, alebo ste upravovali algoritmy z netu ? tie triedenia a grafy a to vsetko...  bu

Payne

Ono najlepsie je ked chapes tomu algoritmu a potom nemusis ani nic nemit, bo si to vies sam robit... Akurat tie posledne doplnujuce su tazsie...

kornas

Quote from: Payne on  10.05.2008, 01:01:46
Ono najlepsie je ked chapes tomu algoritmu a potom nemusis ani nic nemit, bo si to vies sam robit... Akurat tie posledne doplnujuce su tazsie...

A taky radix ? sak aj ten je podla mna dost brutal... Ty si robil vsetko sam ?

puq

no musis si to popripade pisat niekde, co a ako sa meni, je to dost narocne na rozmyslanie, pri tych sortoch, popripade pri hashovacej tabulke

edit: ten radix, musis najprv zistit ako to vlastne funguje, a potom som si to kreslil a nejak som zrobil aj ten radix pre front a aj ten pre rozne katice

Payne

ta ne ze nejak ale ta bud si spravil abo ne...

ono ja som mal skorej problem s tymy prvymi ulohami co boli lahsie o dost ako s tymy poslednymi... a tie napriklad radix ako aj ine algoritmy sa najprv treba naucit ako vlastne robia a ked pochopis pointu, tak potom nebudes mat problem... teda za predpokladu ze cecko a smerniky ti nesu moc cudzie... a vecsina tych algoritmov je jednak popisana vo wikipedii a aj z tych cvik su odkazy na aplety co velmi pekne ilustruju ze co sa tam vlastne deje...

SSPPYY

Ja som robil vsetko komplet sam a vacsinou som mal vsetko hotove este pred konkretnym cvikom.
Ako toto nie je vobec tazke ak sa to pochopi. Skor ma trapi taka vec, ze ako to bude na skuske. Lebo jedna vec je to pochopit a druha je vediet pomali na spamet tie alogritmy ako su napisane v prednaskach.
A teraz by asi nebolo zle vediet ci aj tie algoritmy treba vediet na skusku.

buhehe

podla vsetkeho ma byt skuska na moodly...podla nasej cviciacej...a to by riesilo aj ten problem s algoritmami...ked uz tam bude napisany a ty mas len rozhodnut co to je za algoritmus tha potom by to nemalo byt tazke...

SSPPYY

Vazne?
Jo tak potom ta poprosim, mohol by si sa jej opytat ze ako podla nej budeme robit na moodli
v miestnostiach ZP/1, AF, P/24 kde bude skuska?  :h_azn:

buhehe

vazne?
tak sory...(:sklamany: :nasraty:)

puq

no podla to ze bolo napisane ZP/1 a podobne, nemusi byt rozhodujuce, ja verim ze skuska bude na moodli, lebo aj zapich bol a po dalsie ked to nebude na moodli, ta ako fakt odveci, lebo cely semester kodis v Cku a na skuske co na papier budes kodit? sak uz nesme v dobe kamennej dpc

johnyo13

nam plocica povedal, ze chceli dat skusku na moodle, ale uz im priradili miestnosti bez PC a teda uz nebudu hladat nove..cize na 90% bude styl SOJ!
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

puq

dik za info a je to v pici boha s nimi...

kornas

ta na SOJ boli aspon skripta kopu-stranove, ale na toto, prednasky aj to ako keby v bodoch... kto sa tam rozpise. Co tam od nas budu chciet ? Budes pisat algoritmus, zabudnes na daco, abo prehliadnes nejaku vec a konec. 0 bodov... bu

Ing. nemtom

budu chciet algoritmus, abo popisat nejaku udajovu strukturu a tak (operacie, eqn a take)
brix will be shat

Ing. nemtom

nam stacilo sa naucit z prednasok abo cviceni, neviem jak to je teraz
brix will be shat

puq

no uvidime, ten kto ma so simonakom nech sa prosimvas spyta, lebo nasa bandakova nema ani sajnu si myslim :)

inac este vdaka tym vsetkym co fotia tie prednasky, lebo tym zachrania asi dost zadkov :D

kornas

Urobil niekto LEVEL-ORDER ??

EDIT: Uz to mam.

hrmill

z coho sa planujete ucit na skusku kedze ziadne skripta niesu ??
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

puq

asi jedine pofotene prednasky a pseoudokody na moodli :D

hrmill

ked som sa dneska pytal Plocicu tak povedal ze pekne krasne na papiet  bv  :nervous:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.