• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

skuska SOJ

Started by badi, 27.12.2007, 23:21:37

« predchádzajúce - ïal¹ie »

valec

z jeho noveho auta???  :whacko:

puq

kOsTi

hej... na huntera... ten mal dnes najvacsiu radost :D
:trestac:

puq

Quote from: kOsTi on  14.01.2008, 05:39:49
hej... na huntera... ten mal dnes najvacsiu radost :D

a co sa take dialo???

kOsTi

lol... mrkni EkF :)

puq

Quote from: kOsTi on  14.01.2008, 05:43:19
lol... mrkni EkF :)

looooooooooooooooool :D vy ste saleniiii :D

puq

to ste zacali novy druh terorizmu???? SPAM terorizmus?? :D

kOsTi

no ale uz dlho nebudeme... hunter isiel priamo do Jeruzalemu nam po bany :D

puq

Quote from: kOsTi on  14.01.2008, 05:50:16
no ale uz dlho nebudeme... hunter isiel priamo do Jeruzalemu nam po bany :D

tak nech vas alah ochranuje, ale bojovali ste az do posledneho dychu :D

kOsTi

no a teraz sa podme ucit soj :)

puq

Quote from: kOsTi on  14.01.2008, 05:52:38
no a teraz sa podme ucit soj :)

ved ked dostanes ban budes mat veeeeeeeeeela casu:)

kOsTi

cosi... ragnem sa pod inym nickom a ideme dalej :) a ked daju IP ban tak cez proxy :D

puq

Quote from: kOsTi on  14.01.2008, 05:56:11
cosi... ragnem sa pod inym nickom a ideme dalej :) a ked daju IP ban tak cez proxy :D

hehehe:) tak tak, i mne mozu dat ked xcu:) ja mam dynamicku IP :P

kOsTi

daju na rozsah 1.0.0.1 - 254.254.254 a si v pci :D

puq

Quote from: kOsTi on  14.01.2008, 06:03:21
daju na rozsah 1.0.0.1 - 254.254.254 a si v pci :D

loooooool:D ta to ne len ja:))) hehe, to bude este vacsia akcia ako utok na dvojicky:)

Sooloni

hmm... nevie mi nekto poradit kde najdem rozdelenie skupin pre soj? alebo si mam vybrat miestnost sam? :P

kOsTi

myslim ze na tych miestnostiach to tam bude vylepene... ale teraz ani srnka netusi :P

Michal102

No a v utorok budem potom mezi ZP1, P24 a AF pobehovat ako srnka ktora je vystresovana na maximum, radsej utratit taku srnku...

puq

Quote from: Michal102 on  14.01.2008, 07:26:35
No a v utorok budem potom mezi ZP1, P24 a AF pobehovat ako srnka ktora je vystresovana na maximum, radsej utratit taku srnku...

nemozes ju utratit, to iba polovnik :D nevidel si televizne noviny :D co xces ist na 2 roky do basy? :D

JCube

Quote from: Sooloni on  14.01.2008, 07:19:27
hmm... nevie mi nekto poradit kde najdem rozdelenie skupin pre soj? alebo si mam vybrat miestnost sam? :P
uz som pisal vyssie ze prides do miestnosti a tam povedia...podla abecedy je rozdelenie
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

doc.returner

Najrychlejsia trasa na spravne miesto bude asi prostrednictvom P24.  :)  Nevedu k nej rady schodov tak sa aspon menej nachodis ak trafis zle  :D

JCube

pekny pristup... :D

doc.returner

Ak tu este niekto vobec pozera... Nesedi mi vypis poctu (napr neparnych cisel) v 8086...

MOV AH, 02
INT 21h

Vypisuje predsa len znaky, nie? Takze ak vide dvojciferne cislo tak sa mozem s 02 akurat poskrabat za dprdel  :)
Ako take cosi obist pre dvojciferne cisla? Bo nejak ten interrupt neviem najst...

A este jedna vec... Ako sa to zistuje taka parnost/neparnost? Tusim ze to udava Parity Flag, ale znovu si nie som isty instrukciou...  ???

JCube

ja som sa na to uz vyjebal... :D idem skusit...sprosty som neni takze som sa rozhodol ze ukazem hudakovi ako sa pise skuska zo soj! :j_cheesy:

kOsTi

ja som este len tak zacal kus :) ale hlavna je snaha nie!!!!??? (sice prave ta u mna chyba) :D