• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

skuska SOJ

Started by badi, 27.12.2007, 23:21:37

« predchdzajce - alie »

JCube

Quote from: Sooloni on  11.01.2008, 02:21:06
Quote from: diacon.mex on  11.01.2008, 02:10:31
nie vsetky su z assembleru, su tam aj take ako boli na cvikach napr. z RAM, RASP, aspon tak som pocul... su aj jednoduche priklady aj priklady z assembleru :D dufam ze sa staci zacat ucit od nedele...

coooooooo? to mi chces povedat ze nekto mal za 25b urobit nejaky vypocet v nepriamej reprezentacii a nekto mal program z assembleru? lol...wtf

..ozvite sa nekto z minuleho roku ake typy pr boli na skuske..dik
ano ano...presne tak to je...niekto ma priklad z assembleru na stranu...niekto ma scitanie dvoch cisel v nepriamej reprezentacii na dva riadky...obe ulohy su rovnocenne po 25 bodov..
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

hrmill

kurna to uz je ake nespravodlivost toto  :03:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

puq

Quote from: JCube on  11.01.2008, 00:41:44
Quote from: diacon.mex on  11.01.2008, 00:32:02
JCube, kedze si precital cele skripta,  :j_shocked: mal by si byt o nieco mudrejsi od nas beznych smrtelnikov.  :lb: Co odporucas ? Ucit sa zo skript, alebo aku cestu, alternativu, zvolit ?
padawan sadni a pocuvaj...cesta skript je obtiaznejsia no cesta svetlej strany...je to cesta tazka no pri troche chcenia padawan ziskas 51 bodov zo skusky...cesta otazok je lahsia no cesta odvratenej strany...je plna neistot a nastrah...

nevidel som tie vypracovane otazky tak neviem nakolko je v nich obsiahnute to vsetko co tam ma byt... :)

tak ci tak padawan ci uz sa stanes jediom alebo sithom musis sa vela vela ucit....

JCube, tie vypracovane otazky dost dobre, je tam pekny vytah z toho, ale treba pracovat aj so skritpami, ale ked sa naucis otazky ta malo by to stacit

valec

som pocul take info, ze ak sa tvoja pisomka dostane ku koreckovi a nemas dobre priklad, tak na teoreticke ulohy ti ani nepozrie ...

a si v tam, kde si nechcel byt...

SirMephisto

Quotepadawan sadni a pocuvaj...cesta skript je obtiaznejsia no cesta svetlej strany...je to cesta tazka no pri troche chcenia padawan ziskas 51 bodov zo skusky...cesta otazok je lahsia no cesta odvratenej strany...je plna neistot a nastrah...
lol niesom fanusik SW ale toto ma dostalo :D :D

tak ci tak padawan ci uz sa stanes jediom alebo sithom musis sa vela vela ucit....
by som upravil na ci sa uz stanes jediom aleho shitom ....

JCube

Quote from: valec on  11.01.2008, 03:07:32
som pocul take info, ze ak sa tvoja pisomka dostane ku koreckovi a nemas dobre priklad, tak na teoreticke ulohy ti ani nepozrie ...

neviem ako to je ale rozhodne sa netreba spoliehat na to ze napises len priklad a potom este daco k jednej otazke aby si mal minimum zo skusky...ak mas k nejakej otazke prazdny papier obycajne ti ju celu zrusia a venuju ti krasne hranate FX :)

puq

Quote from: JCube on  11.01.2008, 03:22:37
Quote from: valec on  11.01.2008, 03:07:32

neviem ako to je ale rozhodne sa netreba spoliehat na to ze napises len priklad a potom este daco k jednej otazke aby si mal minimum zo skusky...ak mas k nejakej otazke prazdny papier obycajne ti ju celu zrusia a venuju ti krasne hranate FX :)

tak tak ako povedal ujo vyssie, najlahsia ale zarovej aj nevyspitatelna cesta ku skuske je mat z kazdej ulohy ci uz prikladu alebo teorie polovicu:) a potom sa uz len modlit k Majstrovi Joda:D

Sooloni

co je pravda na tom ze priklady budu len z tych 28, ktore su na ftp ??

JCube

tak pokial viem tak prof. hudak ma stale tu istu mnozinu otazok z ktorej vyberie kazdy rok na skusku vzdy inu sadu...takze je to celkom mozne...

puq

Quote from: JCube on  11.01.2008, 05:49:11
tak pokial viem tak prof. hudak ma stale tu istu mnozinu otazok z ktorej vyberie kazdy rok na skusku vzdy inu sadu...takze je to celkom mozne...

a vies upresnit kolko je mnozina a kolko je sada?:)

JCube

uf...no kamarat mi to spominal ale nespomeniem si... :)

puq

Quote from: JCube on  11.01.2008, 06:01:22
uf...no kamarat mi to spominal ale nespomeniem si... :)

neva, ked nahodou zistis tak napis:) hoci neviem ci to pomoze ale i tak:D

JCube

viem ze je ich pozehnane... :)

puq

Quote from: JCube on  11.01.2008, 06:07:37
viem ze je ich pozehnane... :)

tak radsej si nespomen:D aspon pre nas lepsi pocit:)))

JCube

pre ludi co nevedia odkial sa ucit DE a AE od Babbaga a ENIAC  a EDVAC tak tu je to pekne zhrnute
http://sk.wikipedia.org/wiki/Dejiny_po%C4%8D%C3%ADta%C4%8Dov

puq

Quote from: JCube on  11.01.2008, 07:15:17
pre ludi co nevedia odkial sa ucit DE a AE od Babbaga a ENIAC  a EDVAC tak tu je to pekne zhrnute
http://sk.wikipedia.org/wiki/Dejiny_po%C4%8D%C3%ADta%C4%8Dov

ta co nemas spania??? :P :)

JCube

nemam...po prestudovani archivu som prisiel na to ze budu tieto otazky :D

http://hornad.fei.tuke.sk/~korecko/soj/sojTemy.pdf

jedna zo skupiny A jedno zo skupiny B plus priklad co je na ftp daky... :D

puq

Quote from: JCube on  11.01.2008, 07:35:24
nemam...po prestudovani archivu som prisiel na to ze budu tieto otazky :D

http://hornad.fei.tuke.sk/~korecko/soj/sojTemy.pdf

jedna zo skupiny A jedno zo skupiny B plus priklad co je na ftp daky... :D

:D to az teraz si na to prisiel?:) ja som na to prisiel uz daaaaavno predvcerom ked som cital archiv :D :D

JCube

tha predvcerom som mal stiahnutu rit z fyziky... :D

puq

Quote from: JCube on  11.01.2008, 07:42:51
tha predvcerom som mal stiahnutu rit z fyziky... :D

hehe, i ja ale potom som cital soj archiv a sa mi uvolnila, lebo som zistila ze fyzika nebude ta najtazsia skuska:)

JCube

to som vedel uz predtym... :D nerad sa ucim kopu nezmyselnej teorie...

puq

tak tak, a zbytocne ti to je sa ucit, lebo to zabudnes hned po skuske, akoze mohli by uz zmenit cely system ucenia, lebo toto nikam nevedie... :ringsmiley:

JCube

vedie...k sebaposkodzovaniu... :D

kOsTi

tie vypracovane otazky na FTP su presne tie otazky nie? :)
:trestac:

JCube