• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

skuska SOJ

Started by badi, 27.12.2007, 23:21:37

« predchdzajce - alie »

badi

noo skuska zo SOJ sa blizi ...
nasiel som toto ... snad je to nieco k skuske ... nejake otazky abo co ja viem co  :lb:
http://hornad.fei.tuke.sk/predmety/soj/bakalari/otazky_skuska.html
Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

JCube

http://hornad.fei.tuke.sk/predmety/soj/denni/

tieto spominal simonak...takze podla mna okruhy tieto treba vediet..
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

badi

waw ... a ja ze fyzika je brutal ... ale uz aj SOJ :-(, a to som nevidel OS a FALP :-D
Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

Michal102

By ma tak zaujmalo, na FTP su vypracovane otazaky, staci sa tie naucit? Da len z tych otazok nieco alebo si treba pozret vsetko? Mate dajake info, dobre by bolo keby to napisal niekto kto uz robil skusku z tohto predmetu, tretiaci a vyssie.

SirMephisto

Quote from: eminkaa on  28.12.2007, 06:35:28
niekde je aj zoznam tych otazok, my sme mali tie, co su medzi tymi na zozname... sak pokukajte v archive bude urcite nieco.... aj ked tam sa vtedy strasne vela stran zapisalo k tomu....
a skuska bola asik tak, ze ked nas po jednom volali do auly a na laviciach uz boli pripravene otazky, opisovat sa nedalo, ale opravovali doktorandi a celkom ok, nebolo to nic hrozne....
No to sa dost lisi od mytov a legiend co sa siria okolo Hudaka...ale kiezby to bolo tak easy...

Corse

hrmill

vdala eminkaa si ma moc nepotesila  :462:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

puq

ta ja viem ze urcite mi bude opravovat hudak:))) a po nom to este skontroluje simonak, ja mam take stastie:))) urcite

Sooloni

a z coho sa tu SOJ planujete ucit? len tie vypracovane veci z ftp alebo je treba zohnat aj skripta?...

to: eminkaa - to ze vela ludi minule skoncilo s fx si dufam myslela tak ze im nasli tahaky hej?  ::)

JCube

ja si precitam skripta a mam aj vypracovane veci tak aj z toho daco...

MKI

ono tie otaky v sebe obsahuju asi tak 95 percent skript :D taze jedno z coho sa ucite :D
www.mki.sk Kvalitne a lacne TONERY :)

JCube

no ale ked podaktore su na styl ani srnka netusi... :D

puq

Quote from: JCube on  06.01.2008, 19:38:55
no ale ked podaktore su na styl ani srnka netusi... :D

jj tak tak, tahakovy styl, heslovite napisane, cize naprv treba vediet co to znamena:)

badi

Quote from: eminkaa on  06.01.2008, 23:22:56

ano, hlavne preto, aj ked dost ich jednoducho nespravilo a dost bolo aj takych, co nemali odvahu opisovat, ale isli tam s tym, ze budu....

TUKE = FEI = blbe predmety = blby profaci = sikovny studenti + tahaky > FX 

myslim ze ta "rovnica" hovori za vsetko

JCube

podla mna je to nerovnica... :D

SirMephisto

musim sa pripojit k jcubovi :D raz darmo > hovori za vsetko

puq

a ja sa musim pripojit ze ani matika a ani gramatika mu nejde:D ......sikovnI studenti.....ma byt:D......... ale vramci srandy badi   bv

JCube

no vidis badi...zacal si p*covat a vsetci sme sa do teba pustili... :D

diacon.mex

Z coho sa ucite na skusku zo SOJ ? Len nehovorte ze zo skript, lebo to sa neda... Takze nejake tipy... ;-)

JCube

ja pouzivam skripta... :P

diacon.mex

a to chapes tomu tam ? ved to je strasne cosi a kolko stran..., radsej ani skripta nevyberam :-(

JCube

tak ked si nevyberies z toho tu podstatu tak je to strasne to je pravda...treba sa naucit podstatu a zvysok vies obkecat..

Hero

pozeram, ze su nejake vypracovane otazky k tomu, ked som to len tak preletel tak celkom solidne vyzeraju. Tak najprv asi prejdem to a potom kuknem skripta a zameram sa najma na to, co pozadovali tie otazky  bv. Zatial moj taky plan...

JCube

treba pozriet ci sedia tie otazky s tymi co daval simonak na konci na tabulu...potom sa staci ucit len z tych vypracovanych...ale je toho aj tak dost...

diacon.mex

Ake otazky daval na tabulu ? No tak z tych otazok to nie je zly napad podla mna...