• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

skuska SOJ

Started by badi, 27.12.2007, 23:21:37

« predchádzajúce - ïal¹ie »

puq

Quote from: JCube on  15.01.2008, 19:27:15
Quote from: nemtom on  15.01.2008, 19:25:13
giertl je jeden z najvacsich kralov na tuke, kto ho urazi zmazem mu vsetky posty
ja si to tiez myslim a take posty ti hned budem hlasit do mailu... ;)

ta co JCube pod akym krycim menom vystupujes??? Kremen??? Sluda?? :P :P

kOsTi

on a schovavat sa? sak kukaj jake velke hnusne cervene pismo mu tam beha a avatar blika! :D
:trestac:

JCube

Quote from: puq on  15.01.2008, 20:29:52
Quote from: JCube on  15.01.2008, 19:27:15
Quote from: nemtom on  15.01.2008, 19:25:13
giertl je jeden z najvacsich kralov na tuke, kto ho urazi zmazem mu vsetky posty
ja si to tiez myslim a take posty ti hned budem hlasit do mailu... ;)

ta co JCube pod akym krycim menom vystupujes??? Kremen??? Sluda?? :P :P
chocholusik... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

JCube

Quote from: kOsTi on  15.01.2008, 20:31:33
on a schovavat sa? sak kukaj jake velke hnusne cervene pismo mu tam beha a avatar blika! :D
ja sa potrebujem zviditelnit...lebo (ako pusta povedala) som znamyslelnel... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

Quote from: kOsTi on  15.01.2008, 20:31:33

no ako toto VELKE CERVENE mi raz dost udrelo do hlavy, tam jak ste davali smailikov do EKF :D ked na celej stranke sa to zacalo hybat aspon 10x :D velmi hypnotizujuce, aspon uz viem ze preco ma fico tolko hlasou, ta CERVENA je magicka

Dulus

Cujte ..... kde to zajtra ma byt to stretnutie kde mi oznamia ze mam FX ???   viem ze o 13.00 ..... ale miestnost nejak som si nezapamatal ....... inac otazky som mal tie co JCube ......
Zivot je ako jazda na vytahu.Raz si hore,raz dole.

kOsTi

Final_Destructer

Quote from: kOsTi on  15.01.2008, 23:40:42
tusim PC6

uhm, tusis spravne, tam nam oznamia, ze kedy mozme prist znova
Wanna get destructed?

kOsTi

prave som zistil ze mam asi dobre program... pozor... na dva riadky :D

LDAX B
STAX D

:j_cheesy:

buhehe

puq

Quote from: kOsTi on  16.01.2008, 00:05:17
prave som zistil ze mam asi dobre program... pozor... na dva riadky :D

LDAX B
STAX D

:j_cheesy:

jj tak tak:) len som zvedavy ze kolko dostanes bodov:) lebo bol aj druhy sposob, ci nebudu za plny pocet hodnotit len oba sposoby ale zas mas dobre, nepytali viac sposobou, cize mal by si mat 25 bodov a uz len zvysok ti treba:)

kOsTi

akurat ja som tam strcil este ze: HALT  :emot-prettywink:

hadam mi prepacia :D

pepco

a druhy sposob bol aky? lebo ja som to mal podla toho co bolo vyriesene na ftpcku v prikladoch... to je zle? ak:

puq

Quote from: kOsTi on  16.01.2008, 00:11:46
akurat ja som tam strcil este ze: HALT  :emot-prettywink:

hadam mi prepacia :D

povedz im ze si bol hladny :D :D ta si napisal HLT:)

puq

Quote from: pepco on  16.01.2008, 00:16:48
a druhy sposob bol aky? lebo ja som to mal podla toho co bolo vyriesene na ftpcku v prikladoch... to je zle? ak:

mov H,B
mov L,C
mov A,M

mov H,D
mov L,E
mov M,A

tak to ma byt podla mna

pepco

fu no tak tak som to napisal, snad aj to bude OK  bn

pUf

toto sa mi na soj vzdy pacilo... jedni maju program na 2 riadky a ini maju urobit v 8080 ci co to tam bol za jazyk.. dajaky asembler.. kto si to ma pamatat :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

kOsTi

lol... polka soj je assembler :D

pUf

mna uz to netrapi ja som to nejak zbuchal na D... co je hanba popri ostatnych hudakovych predmetoch zi a pt  ah:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

puq

Quote from: pUf on  16.01.2008, 00:24:22
toto sa mi na soj vzdy pacilo... jedni maju program na 2 riadky a ini maju urobit v 8080 ci co to tam bol za jazyk.. dajaky asembler.. kto si to ma pamatat :D

:D sa mi paci jak to hovoris :D jak nejaky dedusko ked rozpraval o dobe ked on studoval... :P :D

puq

Quote from: pUf on  16.01.2008, 00:31:17
mna uz to netrapi ja som to nejak zbuchal na D... co je hanba popri ostatnych hudakovych predmetoch zi a pt  ah:

a ktore z tych zvysnych su povinne?:)

pUf

za mojich cias boli vsetky 3 povinne s tym ze bez skusky zo sOj sa nedala robit skuska z PT .. neviem ja mam kratku pamat  :j_cheesy:

teraz viem ze ZI co u vas sa vola nejak inak uz nie je povinne inak by si tu uz plakal :D a Programovacie techniky sa mi zda ze tiez uz neexistuju pod tym nazvom.. mali by ste to mat v lete
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

buhehe

noooo tak PT uz sa vola udajove struktury a algoritmy ci nejak tak a je to POVINNY predmet ALE uz ho nema HUDAK ale KOLLAR (FLP)

pUf

lol co na flp mal kazdy A aj ten co nato nemal dost bodov... jaj kam to smeruje uroven na TUKE? to uz ani nikto neoceni moje Acka zo ZI a PT.. jedine starsi  :j_sad:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

puq

Quote from: pUf on  16.01.2008, 00:41:06
lol co na flp mal kazdy A aj ten co nato nemal dost bodov... jaj kam to smeruje uroven na TUKE? to uz ani nikto neoceni moje Acka zo ZI a PT.. jedine starsi  :j_sad:

to vazne? :D hehe uz viem preco sa s tym nexvalia :) som zvedavy co ma caka o 2 tyzdne :)