• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

skuska SOJ

Started by badi, 27.12.2007, 23:21:37

« predchdzajce - alie »

JCube

tak tak...snaha je dolezita...a pevna vola.. :D to nemas...okej co take pozitivne mas...hmm...odvahu sa na to vyjebat! :j_cheesy:
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

no ako vcera som si to uz cele precital a dnes prechadzam znova... ale tak vacsinu veci vidim zas prvy krat :D
:trestac:

puq

Quote from: kOsTi on  15.01.2008, 01:20:32
no ako vcera som si to uz cele precital a dnes prechadzam znova... ale tak vacsinu veci vidim zas prvy krat :D

:D :D :D pekne si to zarubal :D

JCube

no ja som to v sobotu este vedel...dneska to uz neviem a ked som si to cital radsej som to vzdal lebo som tam nasiel take veci ze som sa divil ako som tomu mohol rozumiet... :D

Dulus

No ja sa tiez pridam k spamovemu osialu....... Mne sa zda teoria taka ze celkom v pohode by sa aj dal ...... snad tam nieco napisem ....... ale ked dostanem nejaky priklad z turinga, rtl, alebo nieco len kusok tazsie z ram,rasp,assm  :hammer: tak mozem rovno pobalit svestky  a ist si zahrat  :bananawrite: "Tennis for Two" alebo  :drink: . U uja H. sa urcite najde nejaka napodobenina.
Zivot je ako jazda na vytahu.Raz si hore,raz dole.

JCube

Quote from: Dulus on  15.01.2008, 01:45:20
No ja sa tiez pridam k spamovemu osialu....... Mne sa zda teoria taka ze celkom v pohode by sa aj dal ...... snad tam nieco napisem ....... ale ked dostanem nejaky priklad z turinga, rtl, alebo nieco len kusok tazsie z ram,rasp,assm  :hammer: tak mozem rovno pobalit svestky  a ist si zahrat  :bananawrite: "Tennis for Two" alebo  :drink: . U uja H. sa urcite najde nejaka napodobenina.
ja si nemyslim ze je tazka... :D ale ani lahka...uvidim co poviem ked uvidim 50 bodov... :D

kOsTi

zda sa mi to lahsie ako fyzika... aj ked neviem co vsetko este neviem :D

Dulus

Quote from: kOsTi on  15.01.2008, 01:52:18
zda sa mi to lahsie ako fyzika... aj ked neviem co vsetko este neviem :D
Teoria rozhodne ...... teda aspon podla toho co sa ja ucim ..... lebo niektore take az prilis kokociny vynechavam ..... sak nebudem koli tomu zaberat volnu ram v mozgu ..... stary model ..... 8008 .... iba 16 kB .... a 8 kb je vyhradene pre OS :D

danielmi

z toho 8kb ako sa vyšťať
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Login: yes
Password: incorrect

Dulus

Quote from: danielmi on  15.01.2008, 01:58:59
z toho 8kb ako sa vyšťať
to bude instrukcia "pee ax" :D :D ale ta sak uz planujem upgrade ...... bo vzdy ked chcem robit aj daco ine ta dierne stitky musim kusat ...... neprakticke ..... a najhorsie ze vtedy mi to obcas "sekne" bo prepisem aj daco dolezite ....... potom treba stlacit button alc .... je je tvrdy reset ..

JCube

az na to ze 8008 nema AX :P

Dulus

jaaaj .... ta teraz si ma dostal  :hammer:

JCube

keby ze sa mi aj na skuske tak dari... :D

puq

Quote from: JCube on  15.01.2008, 02:21:23
keby ze sa mi aj na skuske tak dari... :D

len aby sa potom tak hudakovi nedarilo ako teraz tebe, ked bude opravovat tvoju pisomku... :P

JCube

nebude...hudak bude len podpisovat indexy!

hrmill

Jcube si si isty ze to tak bude ???
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Dulus

pre nase dobro dufajme ze ano ..... inac neviete ako to bude ..... to bude akoze jedna otazka z casti a a druha z casti B + priklad ??

buhehe

hh...este nepoznate hudaka...neviem jak na soj ale si precitajte zatial poslednu stranu topicu ZI v 3. fore...
hudak je proste pan kapacita a ked ides ku nemu aj s C si nemozes byt isty ci neodides s programom Fx
dufam ze nestrasim... :j_wink:

a btw by som zabudol....minul rok opravovali simonak a spol a pan kapacita sedel za katedrou a len sa podpisoval do indexu pri vasom odchode z miestnosti
ale na zi i skusal...

hrmill

nieee iba trochu heh  :nervous:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

puq

Quote from: hrmill on  15.01.2008, 02:52:07
nieee iba trochu heh  :nervous:

jedine coho sa mozes bat je ze dostanes kktske otazky, zvysok je len na tebe:)

kOsTi

len tolkoooo? tak to je potom nic.... staci len: nechytit hudaka na dozore, dostat dobre otazky, spomenut si, nechytit hudaka pri opravovani, nechytit hudaka tesne po opravovani... :)

JCube

a zabudol si chytit lahky priklad a ku kazdej otazke z teorie napisat aspon par riadkov...kurva...skorej vyhram sportku!

JCube

btw ked vyriesim pravdepodobnost toho ze prejdem cez soj da mi shrotter skusku? :D

kOsTi

ten este zije? uz som ho davno nevidel :D urcite sa zjebal a snazil sa overit ze jaka je pravdepodobnost ze prezije ked pride na L IX a zakrici ze "heil hitler!"

nighthunter

OT>
to az fakt taky hrozny je ten hudak ?
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)