• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

skuska SOJ

Started by badi, 27.12.2007, 23:21:37

« predchdzajce - alie »

Padres

No ja sa prave ucim z tych 113 stranovych skript, bo papierove nemam, ale ako chyb tam je plno... napr. nechapem jak mohol clovek co ich pisal napisat ze (10b (+) 0b) = (101)b ... nema byt ze (10b (+) 0b) = (10b)?, uz len aby platilo pravidlo [x (+) y] =
  • + [y] ktore pisatel skript napisal par riadkov pod to scitanie... :) abo je tu druha moznost ze tomu co tam napisal totalne nechapem a neviem co tym chcel basnik povedat :P

clovek57

tiez sa ucim z tych skript z ftp, je tam plno chyb, ale mam nastastie ofotene chybajuce kapitoly z normalnych skript + prezeram si aj tie vypracovane otazky z ftp...ked to takto kombinujem da sa to...len nejak nestiham:)

puq

Quote from: diacon.mex on  13.01.2008, 03:06:42
chyba v nich velmi vela veci, napr: generacie pocitacov, niekolko otazok co sa tyka mikroprocesorov a tak ...................a je tam velmi vela chyb,

oplati sa z nich ucit ? lebo tie 200 stranove akosi nestiham... Z coho sa ucis Ty (puq) ??

ta jedine z tych skript a tych vypracovanych otazok, nic ine nemam:) a googlovat sa mi nexce:)

kOsTi

ja si mozem vyberat... mam vsetko ale nechce sa mi z nicoho :)
:trestac:

JCube

ani mne sa uz nechce...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

hrmill

mne sa este ani nechcelo tak to je na tom lepsie ??
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

kOsTi

on to uz vie... len sa robi (teraz zas dojde stricky a nieco na to povie) :D

JCube

no ja to este neviem...ale vela mi k tomu nechyba... :P

kOsTi

inac nejde ti avatar... si ho daj inde a nie na blby imageshack ;)

puq

Quote from: JCube on  13.01.2008, 04:57:22

to myslis vazne???:) aj priklady? ma neser!!! :D :D

kOsTi

vacsie prekvapenie by bolo keby som ja napisal ze to viem :P ale sak pockajte... ja sa raz naucim nieco :D

JCube

Quote from: puq on  13.01.2008, 05:52:54

priklady odkladam na pondelok...zajtra dorazim skripta... :) a mozno ked to pojde tak aj priklady budu zajtra...len sa mi musi chciet...

puq

Quote from: kOsTi on  13.01.2008, 05:53:39
vacsie prekvapenie by bolo keby som ja napisal ze to viem :P ale sak pockajte... ja sa raz naucim nieco :D

lol to je taka sanca asi ze jak keby hlavacova pridala niekomu bod ked ma 50 bodov zo skusky :P :P :P

puq

Quote from: JCube on  13.01.2008, 05:54:40
Quote from: puq on  13.01.2008, 05:52:54

priklady odkladam na pondelok...zajtra dorazim skripta... :) a mozno ked to pojde tak aj priklady budu zajtra...len sa mi musi chciet...

hehe nooo ved ja som na to podobne, len jediny rozdiel je ze mne sa zajtra nebude xciet:D

kOsTi

Quote from: puq on  13.01.2008, 05:55:11

lol to je taka sanca asi ze jak keby hlavacova pridala niekomu bod ked ma 50 bodov zo skusky :P :P :P

krtek-ovi pridala minuleho roku :P

puq

Quote from: kOsTi on  13.01.2008, 06:00:38
Quote from: puq on  13.01.2008, 05:55:11

krtek-ovi pridala minuleho roku :P

loool to preto ze prisiel krtek v nohaviciach :DDD jak v tej rozpravke:)

nebel

cba toje spamu :D  :metal:
ze to len simonak nucha tahaky ostatni to maju na haku ci ako?

puq

Quote from: nebel on  13.01.2008, 06:23:44

no pochybujem ze to maju na haku, ti co vyucuju soj su jebli vsetci:) ked si vybrali taky predmet bleeeeeee

kOsTi

pockaj jak ty sa to raz naucis, tak budes tiez tak najebany ze najhorsi trest aky mozes niekomu dat ze tiez sa ho to pokusit naucit :D

puq

Quote from: kOsTi on  13.01.2008, 06:29:32
pockaj jak ty sa to raz naucis, tak budes tiez tak najebany ze najhorsi trest aky mozes niekomu dat ze tiez sa ho to pokusit naucit :D

lol :D ee diky ja nebudem nikoho trapit ucenim, na to su ine vygumovane hlavy :D

mrkvy

Quote from: nebel on  13.01.2008, 06:23:44

No pred rokom som cul, ze Binas sa stavil, kolko tahakov pozbiera... A v tedy to bola riadna haluz, asi 6-tim, abo aj 8-mim zobral? :D Ale mne pomohol, sa nemozem stazovat... ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

danielmi

prva hra na svete(mozno to vyuzijete na skuske,heh):
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Login: yes
Password: incorrect

JCube

mrkvy

video k tomu nemas? :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

JCube