• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

skuska NMPaS

Started by pepco, 05.01.2008, 02:02:25

« predchdzajce - alie »

pepco

vysledky su uz v IS...  ak:

kOsTi

jj D... moze byt... sak aj tak uz nezmenim :D
:trestac:

johnyo13

huraa..moja prva 51-ka.. :j_grin: a som na nu patricne hrdy!!! stastie neopustaj ma :)
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

Padres

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

elektrikar

D 62 s prehladom  bp 

fat4l

SirMephisto

E 51  ;) zatial same vysoke cisla zarubane

ghoster

excelentnych 51   :j_laugh:

puq

akoze po pici znamky :D E 59

Final_Destructer

juuuuj... maaam, 68  :buttrock:  :beer1:  :metal:  :alc:  bp  :ropebanana:
Wanna get destructed?

pepco

no akoze aj dalsi nebudem menovat, ale tiez sa zacali ucit den pred skuskou a vidim ze to maju DONE... komu ide tomu ide ;) GL hosi

kOsTi

kua ale tie pisomky vyzeraju jak keby ich fakt v krcme pri pive opravovali... urcite budu este zamastene a niekde budu aj vypalene dierky od cigariet :)

diacon.mex

YEA !!!  :bananadance: som mal zapich 18 a teraz kuknem a mam 26...  bp Tento rok sa mi asi zacina darit  :ropebanana: Dufam, ze to pri zapisovani skusky nezistia...   :kissmyass: YEA !!! A dufam, ze skusku budem mat...  :dancing: ked sa mi uz postastil ten zapich, tak verim ze tam zajtra najdem moje vytuzene : Excellente  :guitar:

kOsTi

Quote from: diacon.mex on  25.01.2008, 08:59:47
YEA !!!  :bananadance: som mal zapich 18 a teraz kuknem a mam 26...  bp Tento rok sa mi asi zacina darit  :ropebanana: Dufam, ze to pri zapisovani skusky nezistia...   :kissmyass: YEA !!! A dufam, ze skusku budem mat...  :dancing: ked sa mi uz postastil ten zapich, tak verim ze tam zajtra najdem moje vytuzene : Excellente  :guitar:

co? ved tam uz by si mal mat vysledky zo skusky....

Payne

Nerad kazim radost ale KOSTI ma ojedinele pravdu, to budes mat uz aj skusku zapisanu, pochybujem ze by sa oblubeny Skroter pomylil...

Gaspacho

Ach jaj... prirodzene obdareny stastim uz od prveho roku na tejto skole ma to ani neprekvapuje: 43 ... asi pojdem za samanom abo co :D

mafo

no ja E52 ;) (21b schrotterov zapich)

Korgen

Quote from: claymansvk on  24.01.2008, 05:31:59
zajtra tu nalepim presne znenie pisomky (celej), dnes sa mi uz nece  :hammer:
still waiting  :angel:

Indian

ej do dabla mam 49. asi sa tam pojdem pozriet ci nahodou tie 2 body nejako nevyzobrem, co myslite ?

puq

Quote from: Indian on  25.01.2008, 17:55:21
ej do dabla mam 49. asi sa tam pojdem pozriet ci nahodou tie 2 body nejako nevyzobrem, co myslite ?

no ja dufam ze tiez mozno nahrabem 2 body na Dcko, cize chod, ked si z KE nemas co stratit, jedine mozes ziskat

ApokalypS

Quote from: Indian on  25.01.2008, 17:55:21
ja som dopadol podobne.. takze tiez pojdem skusit stastie.. ked sa na mna doposial neusmialo

a [offtoppic] suhlasim z mafom.. [/offtopic]
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

danielmi

ku hlavacovej,simonakovi mozem pripisat schrottera,,,mal som dost ako to opravoval,xyba v prvej vete v nejakej otazke,dalej neriesil...cize pre tri xybne vzorce - cca 20 bodov,,,a ja som skromny,stacilo mi 3
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Password: incorrect

Eghinka

hehe no u mna napr poriesil 0b za separaciu korenov lebo to nevidel na grafe..hlavne ze som mu to ete zakruzkovala   am su nejake specialne poziadavky na opravak? kamos hovoril ze treba vediet na Acko na opravaku aby dal prejst s Eckom  :(

danielmi

sxroter je riadny...
Subject: how women communicate with computer

Password: i dont have one
password is incorrect...

Password: incorrect