• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

skuska NMPaS

Started by pepco, 05.01.2008, 02:02:25

« predchádzajúce - ïal¹ie »

puq

diacon.mex

dikes :) a inak ako ide ucenie ? Lebo ja sa ucim uz asi hodinu a nic... :(

JCube

Quote from: diacon.mex on  20.01.2008, 20:01:28
ja uz viem pravdepodobnost a statistiku...numeriku nechavam na zajtra a priklady na utorok... :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

Quote from: diacon.mex on  20.01.2008, 20:01:28

ucenie ide veeeelmi pekne, a to preto lebo som zacal od pravdepodobnosti, ale prichod na numeriku to je ako prechod cez minove pole:) za xvilku si v pi... :D

kOsTi

mne sa nechce ani len ta pravdepodobnost...citanie skript z matiky je jedna z najhorsich veci na svete... kedze vieme ako sa matikari vedia krasne vyjadrovat v pisanom slove.
:trestac:

leniocka

no... zatial viem len pravdepodobnost :D ale dost by ma zaujimalo, ci bude aj korelacna a regresna analyza, lebo na prednaske to bolo, ale na cviku sme s tym myslim, ze nic nerobili a nexcem sa zbytocne ucit naviac  :emot-LMAO:

Dragon

tak my sme so schrotterom regresnu pocitali aj na cvikach
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - KoÅ¡ice 

El Presidente

:D jj, netreba byt az tolko vzdelany :D

ale vazne, aj ja by som rad vedel ci to treba alebo nie :P pozeral som ze na prednaske s Pircom sme mali nieco ako kovariancia alebo vyber. korelacny koeficient...ale nebol som na predaskach potom na konci tak neviem presne co bolo a co nie...ale na cvikach sme to nemali tusim...tak teraz neviem ci sa to ucit alebo staci iba to co bolo na cvikach...
Let's do some Van Damage!

Padres

regresna, korelacna, kovariancia, schrotter, vyber, korelacny koeficient... to co??? :D

nighthunter

uff tieto veci sme brali aj my tak mozno budem vediet pomoct
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

diacon.mex

moze niekto napisat co sa bralo na 10. prednaske ? :) dik

Payne

Inak ja som mal v zosite poznacene s kym analyzam, ze netreba, tak neviem no...

Radsej sa to ucit nebudem..

A inak sak u statistiky nieje v zosite nic ke veci? co sa treba k tomu ucit?

leniocka

no mne sa zda, ze vravel, ze to netreba, ale nemam to nikde poznacene  bk

pepco

ja mam pocit ako keby som sa ucil spanielcinu  :462: z tych metod a seliakych onych sme prepocitali po jednom priklade aj to nicomu v nich v podstate nechapem, preco, zkade, naco sme ako spravili  ak: ak: ak: uz zacinam byt z toho zufaly, ked ani priklady sa nedaju vypocitat a pochopit  bu bu bu

otazky nevyzeraju byt tazke, ale nijak raz tym prikladom neviem porozumiet...

diacon.mex

Quote from: pepco on  20.01.2008, 22:51:43
ja mam pocit ako keby som sa ucil spanielcinu  :462: z tych metod a seliakych onych sme prepocitali po jednom priklade aj to nicomu v nich v podstate nechapem, preco, zkade, naco sme ako spravili  ak: ak: ak: uz zacinam byt z toho zufaly, ked ani priklady sa nedaju vypocitat a pochopit  bu bu bu

otazky nevyzeraju byt tazke, ale nijak raz tym prikladom neviem porozumiet...

napodobne... od rana sa ucim a presiel som 2 strany zo skritp :)

Sooloni

Quote from: leniocka on  20.01.2008, 22:18:23

nj... mohol by tu dat nekto relevatne info ohladom tej korelacnej somariny.. je to nakonci a nejak sa mi do toho uz nexce pozerat :P

puq

Quote from: Sooloni on  20.01.2008, 23:11:28
Quote from: leniocka on  20.01.2008, 22:18:23

nj... mohol by tu dat nekto relevatne info ohladom tej korelacnej somariny.. je to nakonci a nejak sa mi do toho uz nexce pozerat :P

sak jebte na tu analyzu, i tak najviac veci bude z numeriky, a pravdepodobnost a statistika bude len nieco a na tamto ani neostane casu :P

diacon.mex

mne neostane casu ani dokoncit numeriku :D a kde to este pravdepodobnost  :nervous:

Payne

pocujte, neviete o dakych prikladoch na sustavu nelinearnych rovnic pomocou newtonovej metody, ale so zadanym pociatocnym bodom?

diacon.mex

to co je pociatocny bod ? toto x(0) ??

Payne

diacon.mex

a ty uz si zmakol teoriu ze uz si na prikladoch ? sak ja sa nemozem z numeriky vymotat...

Padres

Quote from: diacon.mex on  21.01.2008, 06:36:20
to co je pociatocny bod ? toto x(0) ??
To co znamena toto x(0) ??? :D Btw som si vsimol ze to v tej teorii to skor otazky typu "jak by ste riesili dajaku kktinu", ma sa podla vas zmysel ucit potom teoria zo skript? Nie je lepsie sa ucit priklady s tym ze ked clovek vie vypocitat priklady tak uz tie otazky bude tiez vediet?

diacon.mex

zistujem, ze asi fakt lepsie bude prejst na priklady, lebo z teorie nic neviem a to do toho kukam uz viac jak hodinu... v skriptach to je vacsinou len povysvetlovane co sa jak pocita, definicie a vety tam akosi nesu... no neviem no...

plexisklo

ja som rovno zacal s prikladmi,teoriu stihnem co sa da a zvysok externa pamat  bk
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn