• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

rozvrh

Started by JCube, 21.09.2007, 19:43:28

« predchdzajce - alie »

JCube

nene ja som neni vobec unaveny... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stricky

jak ste sa rozbehli so spamom....

ventYl

Quote from: JCube on  22.09.2007, 04:11:53
kebyze nemam jeden den od 7:30 do 19:15 tak by som aj povedal ze rozvrh im vysiel... :D

neboj, takych je viac, tretia skupina ma tiez utorok od 7:30 do 18:20, alebo tak nejako.

vseobecne je ten rozvrh vcelku napicu, utorok najebany a streda len jedno cviko, to je zabity den... uz to vidim tak, ze prednaska z OS a SOJ bude zavrhnuta a vo stvrtok sa dostavim len na matiku a prinajhorsom na simulacne systemy.
ventYl studuje na dopravaka.

stricky

na os ku bude zalezat aj koho budes mat na cviku, co som ja mal typka ... neviem ako sa uz vola, tak mal vlastne prednasky ktore sme sa museli ucit dopredu na kazde cviko, a potom sme sa len mali pytat comu nechapeme.... a ked sa nikto nepytal, tak dal pisomku...

ventYl

myslim, ze pri programovani low level sraciek som si preskakal dost vela, nez aby ma nedokazal ziadnou otazkou zaskocit :D

Gaspacho

Nevie dakto daco o typkovi menom Genči Ján? Diks

EDIT: Neni este zname ze kedy budu ktore spolocensko-vedne veci?

Michal102

:h_cry: Ach joj to museli 5.sk (+ 3 a 4) dat aj piatok tie cvika... Ked uz mam vsetky skusky z prveho rocnika tak za odmenu mohli dat piatok volny, ale nieeee...

ventYl

Gaspacho

Ta to diky taku peknu stranku ma aj Dudy a nedozvies sa na nej ze je to hovädo...

ventYl

cim formalnejsie je to napisane, tym vacsie hovado to je ;) u dudasa este aj plati, ze cim viac relevantnych vysledkov gugl najde, tym vacsie prasa

Gaspacho

jaaaaaj hmmm ozaj zevraj sa na OS programuje... v jakom jazyku?

JCube

ja som dostal odporucanie genciho si nedavat...

imho najviac sa picuje na tych ktori nieco vyzaduju a picuju ti ktori sa neucia...taze beriem to odporucanie s rezervou...

ventYl

Quote from: Gaspacho on  23.09.2007, 00:56:59
jaaaaaj hmmm ozaj zevraj sa na OS programuje... v jakom jazyku?

no, kedze jediny programovaci jazyk, ktory ta doteraz na TUKE naucili (dobre, tak mozno nenaucili, ale aspon sa o to snazili) je C, mozes 3x hadat (napoveda: nazov jazyka je 1 (slovom jedno) pismeno latinskej abecedy).

Gaspacho

heh no ta to bude sranda bo ja som z Ccka dost duty :)

ventYl

tak to by si si ho mal velmi expresne vpratat do hlavy (odporucam google: dave C tutorial, je to v anglictine, ale velmi dobre), inac je tvoja zivotnost na tejto skole podmienena velkym baksisom penazi, alebo casovo velmi obmedzena :)

JCube

jj tak ako vravi ventYl... sup sup sa ucit...

Michal102

Alebo je tu moznost zohnat si zadania  :h_azn:, ale no raz nato dojde a zadania nebudu, vtedy fakt jedine pomoze iba ucit sa... Vsak to C nieje az take tazke treba si k nemu iba sadnut a bude to...

btw: diky za to info JCube

Gaspacho

Staci mat zmaknute to co bolo minuly rok? Cize dakde po dyn. alokaciu a tak?

kOsTi

ja uz som z toho zabudol aj to co som vedel :D ... teda :(
:trestac:

JCube

Quote from: Gaspacho on  23.09.2007, 05:02:45
Staci mat zmaknute to co bolo minuly rok? Cize dakde po dyn. alokaciu a tak?
no neviem ja osobne som sa toto co sa v skole ucilo semester naucil za dva dni a jednu noc...ale osobne pochybujem ze to postaci... :)

ventYl

v zaujme zachovania zdraveho rozumu treba vediet pracovat s knizniciami, vediet pisat makefiles, rozbijat programy do modulov a vcelku sa siknu aj namespaces. lebo narvat napriklad cely emulator FATky do jedneho suboru, ktory bude mat 250 kB je o zdravy rozum.

ppt

Neviete, ako to je s rozdelenim a vyucovanim spolocenskych vied? Bo v IS, ked kliknem v predmete na Tlac, tak tam mam 3 terminy a neviem, do ktoreho sa zaradit. ??? + kde je poslucharen 011B?

Ako to je s cudzim jazykom? Bo nikde neviem najst nejaku informaciu o tom, kedy a kde sa to bude vyucovat. Tak ak by niekto vedel, budem rad ak napise.. ;)
THX :)

kOsTi

a mas tam moznost v IS sa zapisat do nejakeho terminu? lebo mne to nepovoli
:trestac:

ppt

nie, nemam tam tu moznost, tiez to mam zakazane

Mozno terajsi tretiaci by vedeli povedat, ako sa to zatriedovalo minuly rok.

JCube

Quote from: ppt on  23.09.2007, 17:19:18
Neviete, ako to je s rozdelenim a vyucovanim spolocenskych vied? Bo v IS, ked kliknem v predmete na Tlac, tak tam mam 3 terminy a neviem, do ktoreho sa zaradit. ??? + kde je poslucharen 011B?

Ako to je s cudzim jazykom? Bo nikde neviem najst nejaku informaciu o tom, kedy a kde sa to bude vyucovat. Tak ak by niekto vedel, budem rad ak napise.. ;)
THX :)
Letna 9, prizemie, B blok..kto hlada najde... :P