• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PS CISCO - TESTY

Started by diacon.mex, 21.02.2008, 04:03:41

« predchdzajce - alie »

puq

jj jeden ked ho za 1 den nestihli zmenit v ciscu

Sooloni

mal dnes nekto final z PS?

kOsTi

hej... bol to ten z FTP a mozno jedna/dve otazky ine... (abo len mne sa zdalo?) :D
:trestac:

Sooloni

okay... dufam ze nekomu cez noc nejebne a neprida zo 2 nove :D

JCube

jo dve ne...hned tri ;)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Hero

mohol by niekto napisat ako prebiehala skuska v piatok u Jakaba, islo to rychlo alebo vas tam zmykal ?  :xmas: :lb: :metal:

JCube

hotovy krvavy masaker... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

jj az vnutornosti lietali...museli vyhodit dokonca 5 routrov, lebo tak boli zaebane od krvi ze ani nepipli :D :D

ppt

A to co za certifikat si mozem ist podpisat? Da sa to niekde stiahnut? (myslim pre ccna1+2) Ci aj ked to budem mat podpisane, tak to mam na 2 veci (na hovno a na nic)? To za kym by trebalo ist (cviciacim)?

Faust

ludia je niekde na ftp zrobeny final kde su aj obrazky? ..lebo nasiel som len ten "čierny" bez obrazkov...
This is an invasion of PostHumus!

kOsTi

sak je tam len jeden a ten ma obrazky... len neviem ci netreba office 2007 alebo aspon jeden taky plugin na 2003 pre kompatibilitu s 2007 :)

Faust

omg ja som cvok, už to mam, stacilo lepsie kuknut  :lb: , thx

BTW: ktore odpovede su tam zle?
This is an invasion of PostHumus!

kOsTi

nebel

Quote from: johnyo13 on  28.05.2008, 01:19:37
ja mam s jakabom, no ale ktovie ci sa ukaze do tretice, zatial bol len na dvoch cvikach, inac vzdy prisiel fecilak :)
to som aj ja zvedavy ze ci dojde :D uvidime k comu sa bude pytat  :j_huh:

layo

Quote from: nebel on  31.05.2008, 23:44:22
ja mam s jakabom, no ale ktovie ci sa ukaze do tretice, zatial bol len na dvoch cvikach, inac vzdy prisiel fecilak :)
ta fpohode najprv naklikas :bananawrite: final na 95 percent :j_tongue: a potom ides pokecat osobne s jakabom....mne dal otazku ze naco mame viac druhou protokolov...podiskutovali sme  asi 10 min a potom mi dal A-cko

Sooloni

Quote from: Faust on  31.05.2008, 23:27:53
BTW: ktore odpovede su tam zle?

final co je na ftp je na 100%.. ale v oficialnom su este 2 otazky navyse..

nebel

Quote from: layo on  01.06.2008, 00:24:42
Quote from: nebel on  31.05.2008, 23:44:22
ta fpohode najprv naklikas :bananawrite: final na 95 percent :j_tongue: a potom ides pokecat osobne s jakabom....mne dal otazku ze naco mame viac druhou protokolov...podiskutovali sme  asi 10 min a potom mi dal A-cko
a q co dava sa tykaju skor ccna2? ci oboch rovnako na tom pokeci s Jakabom :)?
ze by som este daco presiel si :)

Dulus

Quote from: nebel on  01.06.2008, 01:23:32
No mna sa pytal aky je rozdiel medzi RIP a OSPF, resp islo mu vlastne o rozdiel medzi distance-vector a link-state
Som mu povedal asi 5 viet a mam A ...takze pohodka ...  Potom co som este pocul sa pytal inych ze co je to a naco sa pouziva Load Balancing a ko to funguje..... a potom sa este pytal nieco ohladom RIP ..... cize z toho mi vychadza ze sa pyta viac na CCNA2 ...

TO ALL: Hej no a ako je to s tymi certifikatmi.... to by aj mna zaujimalo ... JCube ty si tu majster .. porad .... nebudem Jakabovi pisat lebo mi odpise snad na vianoce ....
Zivot je ako jazda na vytahu.Raz si hore,raz dole.

puq

dufam ze tam bude jakab :D a ze bude mat nervy, lebo xcem si ist po autogram od neho :)

wlade

Quote from: Dulus on  01.06.2008, 18:46:20
No mna sa pytal aky je rozdiel medzi RIP a OSPF, resp islo mu vlastne o rozdiel medzi distance-vector a link-state
Som mu povedal asi 5 viet a mam A ...takze pohodka ...  Potom co som este pocul sa pytal inych ze co je to a naco sa pouziva Load Balancing a ko to funguje..... a potom sa este pytal nieco ohladom RIP ..... cize z toho mi vychadza ze sa pyta viac na CCNA2 ...

TO ALL: Hej no a ako je to s tymi certifikatmi.... to by aj mna zaujimalo ... JCube ty si tu majster .. porad .... nebudem Jakabovi pisat lebo mi odpise snad na vianoce ....

chod za svojim cviciacim, on ti ho podpise, predtym si ho vytlac z webu ako mas gradebook - request certificvate. ked ti pride mail ze mas certifikat pojdes v gradebooku do display certificate, stiahnes si ich vytlacis (tote PDF) a das podpisat svojmu cviciacemu cim sa stanu platnymi
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

Dulus

Quote from: puq on  01.06.2008, 18:50:58
dufam ze tam bude jakab :D a ze bude mat nervy, lebo xcem si ist po autogram od neho :)
Ak tam bude tak sa musis natlacit hned na zaciatku lebo ked uz zacne skuska tak potom frfle ked dakto chce od neho zapisat znamku .... jo a hej .. si zisti kolko si mal bodov, kto ti je cviciaci, kedy si mal zapich a kedy skusku ... toto vsetko sa pytal inach ked tam dosli :D :D

Dulus

Quote from: wlade on  01.06.2008, 18:52:21
Quote from: Dulus on  01.06.2008, 18:46:20

chod za svojim cviciacim, on ti ho podpise, predtym si ho vytlac z webu ako mas gradebook - request certificvate. ked ti pride mail ze mas certifikat pojdes v gradebooku do display certificate, stiahnes si ich vytlacis (tote PDF) a das podpisat svojmu cviciacemu cim sa stanu platnymi
Aha ok ... som si tam nevsimol ten request certificate ... lebo ked som dal display tak mi napisalo ze nic nemam ..... a problem je ze Jakab bol cviciaci takze tak mozno za pol roka ho zastihnem :D :D .... ale tak snad na dalsej skuske ...
Heh teraz pozeram ... kde presen najdem to request certificate ??? ked dam grade book ... tak tam mam iba display certificates ...

Hero

taka otazka, treba brat oblek ku jakabovi na skusku ci mozem dojst aj sportovo ?  ah:  :D

Dulus

Quote from: Hero on  01.06.2008, 19:27:56
taka otazka, treba brat oblek ku jakabovi na skusku ci mozem dojst aj sportovo ?  ah:  :D
Tazko povedat. Boli ludia aj bez obleku aj v obleku. Myslim ze jemu je to asi tak jedno. Ale asi nim nemozes nic pokazit.

Hero

tak ak jedno ta neberiem, asi nebudem sam  :alc: :ringsmiley: :c_angel: