• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

PS CISCO - TESTY

Started by diacon.mex, 21.02.2008, 04:03:41

« predchádzajúce - ïal¹ie »

puq

no to pochybujem, lebo kazdy to bude mat az na skuske, len vy neviem preco ee

glassworker

...no ak dobre viem tak Jcube uz ma final naklikany....aspon tak to spominal...

puq

Quote from: glassworker on  04.05.2008, 19:49:39
...no ak dobre viem tak Jcube uz ma final naklikany....aspon tak to spominal...

no ale on je na tom inak ako my :) on je vynimka

glassworker

JCube

potvrdzujuca pravidlo... :) prejdi si ten final co je na ftp...otazky su dost podobne... :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

glassworker

ktory final mas na mysli?....ja tam vidim,iba tie z prveho semestra....  :j_huh:

kOsTi

CCNA2v4.0Final.doc ...tam kde su testy z 2. semestra
:trestac:

pepco

no my sme pri Kleinovej mali v podstate na vyber, bud si spravime prakticky final a da nam zapocet, pricom final exam budeme mat pri skuske (lebo tak nam to povodne koli tym odpadnutym stvrtkom vychadzalo ze nestihacka) ale potom sme sa dohodli (sme si nad ramec nahradili cviko), ze teraz v 12.tyzdni mame prakticky a v 13. mame final exam s nejakou tou ustnou skuskou, cize tym je to finito

kOsTi

hmm a s nami sa take nechcela dohodnut :(

doc.returner

kornas

Pisal uz niekto final ?? Aky bol ? na co sa treba susrtedit ? dik

altlavista

kOsTi

yeah, rada nad zlato :)

kornas

puq

alebo mozno na routing zeby?? :P

plexisklo

Quote from: puq on  07.05.2008, 02:48:54
konkretne static a dynamic routing :P

btw moze mi niekto objasnit  wildcard mask v EIGRP? niesom v stave pochopit to z tych skript :)
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

altlavista

Quote from: plexisklo on  07.05.2008, 02:54:35
Quote from: puq on  07.05.2008, 02:48:54
konkretne static a dynamic routing :P

btw moze mi niekto objasnit  wildcard mask v EIGRP? niesom v stave pochopit to z tych skript :)

tak to je proste invertovana maska podsiete
napr. chces na interfaci 255.255.255.240

tak potom

255.255.255.255
- 255.255.255.240

tusim eigrp nepotrebuje wildcardy... ale ospf hej

kOsTi

eigpr podporuje ale nie je nutne zadavat masku ako wildcard ... v ospf musi byt wildcard :) (aj ked niektore IOSy si to prevedu same)

plexisklo

to chapem,ale preco ju vlastne zadavam?v tych skriptach je nieco v style admin nechce vsetky interfaces priradit jednej sieti?(supernetu?) ale v priklade v 9.2.4   2 str. su dve siete typu 172. ....  a druha 192.168. ....    ??? :j_huh: :h_huh:
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

altlavista

Quote from: kOsTi on  07.05.2008, 03:00:20
eigpr podporuje ale nie je nutne zadavat masku ako wildcard ... v ospf musi byt wildcard :) (aj ked niektore IOSy si to prevedu same)

hej tak som to myslel... len som uz nechcel pisat :D

puq

Quote from: plexisklo on  07.05.2008, 03:03:46
to chapem,ale preco ju vlastne zadavam?v tych skriptach je nieco v style admin nechce vsetky interfaces priradit jednej sieti?(supernetu?) ale v priklade v 9.2.4   2 str. su dve siete typu 172. ....  a druha 192.168. ....    ??? :j_huh: :h_huh:

no kedze eigrp podporuje classful, cize 8,16,24 masky, a mas napr siete 10.10.10.0/25 niekde a na inom mieste mas napr 10.10.20.0/28, tak ti to vsetko nehodilo ako 10.0.0.0/8 tak preto tam davas wildcard aspon ja som to tak pochopil, aby si mohol zvlast oznamovat ten subnet, taky to ma vyznam :)

kOsTi

ak nepouzijes masku pouzije sa maska triedy... a pre zadanie masky sa pouziva wildcard maska... tot vsio si myslim :) (eigrp myslim teraz)

puq

no tak nejak :) ked stale nechapes precitaj este raz 9.2.4

glassworker

paraaaaaada  :dancing: :bannana_guitar: final odklikany na 91%   :hammer: :alc: :beer1:

puq

blahozelam :) a co jaky bol? nejake blizsie info? :)