• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PS CISCO - TESTY

Started by diacon.mex, 21.02.2008, 04:03:41

« predchdzajce - alie »

puq

Alfred Stabynoha good work :) cele CCNA je uz na ftpcku :))

doc.returner

Vsetky? Asi ne na hypnose, vsak nie?  ???

Inak k otazke 12 v tretom teste...

12. Which of the following conditions must be met in order for a network to have converged?

• The routers in the network are operating with dynamic routing protocls.
  • The routers in the network are operating with compatible versions of IOS.
  • The routers in the network are operating with the same routing tables.
  • The routers in the network are operating with consistent routing knowledge.

Druha moznost je na tuty zla, no ani prva (zaskrtnuta na screene) sa mi nepozdava... Tam ide o routing tables a nie o protokoly, cize bud tretia alebo stvrta odpoved by mala byt spravna... Podla mna je spravna tretia moznost, je to niekde v kurikule, len to neviem najst.  :D

puq

ja si myslim ze 4ka je spravna, a CCNA je na hypnose, take rarko je tam hodene, a v nom je stiahnuta stranka jedna so vsetkymi testymi z CCNA2 a aj final je tam, a ze vyzera to byt na veeelmi vela percent porobene

doc.returner

Hej hej, dnes som prekompiloval svoj usudok a puq ma jednoznacnu spravnu odpoved... Keby boli rovnake tak by si asi velmi nepomohli...  :emot-LMAO:

Ozaj, vdaka za info  :thumbs-up:

EDIT: Potvrdene, 12.otazka - odpoved 4. Vysledok 100%   :)

puq

jj tak isto, inac tie testy na ftpcku su porobene na 100% aspon 3 a 4, som si to kontroloval :)

TradeMark

Hodil som na hypnos Test 5...ukladal som to cez googledocs a nejako mi to nevzalo tie checkboxy a moje moznosti takze su tam iba otazky. Nedal som ten test (74.9). Dost otazok bolo v pohode (cca 70 percent) ale tie zvysne boli dost divne - resp chytaky. Ked to niekto urobi nad 80 hodte to tam vypracovane ;) vdaka.
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

puq

ved na hypnose su vypracovane vsetky testy uz a na 100% pravdepodobne ta co stresujete? nechapacka lol

nazov suboru:

ccna2 -exploration-routing and protocols-complet.zip

TradeMark

Lolfak ok ignorujte moj post :D
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

LONEr

puq tie testy su stare. 3.1

puq

myslis???? ze stare???? potom asi veeeeeeelka nahoda ze v 3 a 4 chapter boli uplne rovnake otazky jak test co som robil :P :P

sri

Su tam aj stare aj nove - v pravom menu sa da tusim vybrat, pri niektorych je take carovne slovne spojenie "version 4" ..  ;) ale inak, aj ja som mal v 3ke a 4ke po jednej otazke naviac (chvalabohu ze nie menej, ze? :emot-LMAO: ) som sa cudoval pri kontrole, ze si vobec nepamatam, co som oznacil  :j_grin:

Faust

Quote from: TradeMark on  13.04.2008, 01:43:25
Hodil som na hypnos Test 5...ukladal som to cez googledocs a nejako mi to nevzalo tie checkboxy a moje moznosti takze su tam iba otazky. Nedal som ten test (74.9). Dost otazok bolo v pohode (cca 70 percent) ale tie zvysne boli dost divne - resp chytaky. Ked to niekto urobi nad 80 hodte to tam vypracovane ;) vdaka.

OK mate to tam, 5.test na 94,9%
This is an invasion of PostHumus!

Alfred_Stabynoha

Pruuuuseeeeeer :D v tom zipku co som nahodil na FTPcko akosi neni test cislo 7-dem ako som zistil - ale sak som vravel - treba sa ucit :P
(a ten blog z ktoreho som to stiahol je uz zruseny prirodzene...) :ahaha:

puq

pohoda, jeden test hore dole:)

Sooloni

ti co maju s Jakabom.. robite testy 5,6 alebo aj 7 treba???? (nam nehovoril nic pokial si pamatam)

Hero

nam vravel ze treba 3 testy spravit, taze aj 7...

wlade

neviete ci an final CCNA2 budem mat niekolko verzii alebo len jednu ?
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

JCube

urcite ich bude viac...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

ApokalypS

ludia taka ot otazka.. pozrite sa na cisco.netacad.net a napiste mi ako mate oznacenu skupinu..thx
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

johnyo13

Quote from: ApokalypS on  19.04.2008, 03:22:56
ludia taka ot otazka.. pozrite sa na cisco.netacad.net a napiste mi ako mate oznacenu skupinu..thx
PS08_SK8_CCNA2
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

ApokalypS

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

hujer

dnes je pekny deeen a ja zaciiiinam ho sietami, lalala

puq

chlape na com ficis??? daj aj mne  :smokin:  :j_shocked: :j_shocked:

ApokalypS

doc.returner

Ak nemate v 8. teste 100% tak chyba bude minimalne v dotycnej otazke:

16. A network is converged and the routing tables are complete. When a packet needs to be forwarded, what is the first criterion used to determine the best path in the routing table?

* the route with the smallest AD
***the route with the longest address and mask match to the destination
the route with the highest bandwidth
the route with the best combination of AD and lowest cost

Riadil som sa instinktami a vyplatilo sa  :D