• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PS CISCO - TESTY

Started by diacon.mex, 21.02.2008, 04:03:41

« predchdzajce - alie »

danielmi

KDE PRESNE NAJDEM NOVY 2.test na 99% vypracovany na ftp presne???hypnos/cisco sk   ...
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Login: yes
Password: incorrect

puq

SSPPYY

Quote from: danielmi on  02.04.2008, 00:45:37
KDE PRESNE NAJDEM NOVY 2.test na 99% vypracovany na ftp presne???hypnos/cisco sk   ...
To je ten test na hypnose:
Vypracovany final up by SSPPYY 99,1%.doc

wlade

je mozne ze na opravnom budem mat aj ten final co som mal na riadnom alebo s urcitostou top bude jeden z tych dvoch zvysnych co som este nemal ?
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

kOsTi

to ti asi niekto nevie povedat...
:trestac:

altlavista

kedy to hovoril michalko ze bude v tom labe CCNP v B bloku?

SSPPYY

Quote from: wlade on  02.04.2008, 02:43:23
je mozne ze na opravnom budem mat aj ten final co som mal na riadnom alebo s urcitostou top bude jeden z tych dvoch zvysnych co som este nemal ?
System ti nahodne vyberie jeden z tych troch testov a je jedno ci riadny alebo opravny termin.

Padres

Ja pridam co si pamatam z testu 3:

- akym prikazom sa zakaze pristup na router cez telnet (alebo tak nejak)
  - enable
  - enable secret
  - vty
  - este jedna moznost

- akym prikazom sa v routri nastavi interface neviem coho jakej ip adresy
- router>
- router#
- router-if
- este jedna

- odkedy zacnu v routri platit nejake nastavenia
- po reboote
- a dalsie 3

- de sa ulozia nejake nastavenia routra po zavolani nejakeho prikazu ( ta ja som exaktny :) )
- RAM, NVRAM, blabla, flash

- bolo nieco s tymi 1000 FX,NX a neviem jakymi masinami :)

- posielanie posty (bla, SMTP, blablabla, POP, bla)

a dalsie si uz nepamatam, resp. velmi matne, bolo by dobre ked uz ten 3. test neni ofoteny aspon keby ludia co ho robili tu popisali otazky co si pamataju (aj odpovede ak vedia)... aby sa dalo aspon nieco poskladat z toho...

kOsTi

no to vyzera ako otazky co su uz v tych testoch co su na FTP :) ci len mne sa zda? :)

Padres

niektore otazky z 3ky sa podobali na tie 2 testy z ftp, neboli ale tie iste :), teda aj odpovede boli ine ;)

kOsTi

nj ved jasne ze otazky vo vsetkych testoch su si podobne... kazdy z testov musi byt rovnako "obtiazny" :)

TradeMark

Quote from: kOsTi on  02.04.2008, 05:40:34
nj ved jasne ze otazky vo vsetkych testoch su si podobne... kazdy z testov musi byt rovnako "obtiazny" :)

Vela z tych otazok bolo rovnakeho typu len sa pytali na inu vec... jedna je tam taka popularna otazka ze 2 PCcka a pomedzi ne switche a routre ... a na jednom z routrov bol zachyteny packet... no a zmena je iba v tom ze co sa pytaju (odomna chceli ze aka bude dest. MAC adress ) ale inde sa pytali ze kde bol ten packet zachyteny...
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

glassworker

no vidim ze pomaly dame dokopy aj ten treti test.... tak kto ho mal nech pise.... bv

kto uz bol na opravnom, mal niekto dvakrat ten isty test? :j_huh:

wlade

ja som bol na opravnom a mal som iny test ale zda sa mi ze je to metodou nahodneho vyberu takze moze byt ze chytis rovnaky. btv. v tom starsom finali je ta logicka topologia definitivne multiaccess a nie star. A ten packet skutocne ide z London a nie Athens. ;)
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

glassworker

...vidim ze si schytal znami test... :bannana_guitar:

puq

Quote from: wlade on  02.04.2008, 18:40:55
ja som bol na opravnom a mal som iny test ale zda sa mi ze je to metodou nahodneho vyberu takze moze byt ze chytis rovnaky. btv. v tom starsom finali je ta logicka topologia definitivne multiaccess a nie star. A ten packet skutocne ide z London a nie Athens. ;)

sak to uz bolo definitivne davno zname :P :D :D

altlavista

no... tak som bol na opravnom... dostal som o dost odlisny test.. dost vela otazok bolo takych co neboli v tych ftp testoch... ale tak spravil som :D lebo som mudry... 95.4%  a este z minula skills 100
nice one :P

janci

No prave som mal opravny a cuduj sa svete ze vsetkym v miestosti dali ten treti test, takze pravdepodobnost tretieho testu sa zvysila na 100%.   bu  bu

glassworker

...no sakra to je velmi zla statistika... :trestac:

Padres

Pravdepodobne (edit: teda urcite :) ) aj profaci citaju forum a narazili ste na zleho...,
a co dalej ako u vas dopadol ten 3. test???
Mohli by ti co si nejake otazky pamataju ich tu napisat potom...

kOsTi

instruktori nemaju dosah na to aky test dostanes... vlastne na to nema nikto... to je system

nebel

ste seci pisali a zo subnetu? bo my s Jakabom niee ta teraz nefim :D

glassworker

heh...no mali by ste aj vy....to je ako prakticka cast

JCube

ing. jakab prakticku cast nedaval..
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

JCube de si teraz v labakoch sietovych????