• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PS CISCO - TESTY

Started by diacon.mex, 21.02.2008, 04:03:41

« predchdzajce - alie »

Dulus

Quote from: nebel on  31.03.2008, 02:48:53
nasiel som dalsi final v pdf na warez-bb :D davam ho na FTP tak pozrite sup sup ze ci to je rovnaky :D
je to v zlozke cisco/Final exam

edit: podla toho co tam typci pisali tak je na cca 90% ok!
na prvy pohlad to vyzera ze je to ten co bol na FTP ako prvy ..... ten Cisco_CCNA_4.....  porovnal som len par otazok ale vyzera to byt to iste
Zivot je ako jazda na vytahu.Raz si hore,raz dole.

kOsTi

no ten test uz tam je mam ten pocit....

inac v tom Vypracovany final up by SSPPYY.doc 21. otazka je ok?
:trestac:

nebel

Quote from: Dulus on  31.03.2008, 03:03:13
nasiel som dalsi final v pdf na warez-bb :D davam ho na FTP tak pozrite sup sup ze ci to je rovnaky :D

na prvy pohlad to vyzera ze je to ten co bol na FTP ako prvy ..... ten Cisco_CCNA_4.....  porovnal som len par otazok ale vyzera to byt to iste
nj ja som to upol bo som to teraz nasiel teraz som pozeral nejake tie otazky a su asi rovnake len poprehadzovane :(

Sooloni

no je to final 1 co uz bol na ftp..akurat ze ma jednu chybnu otazku opravnenu.. 2 chybne oproti tomu co na ftp + 2 chybne co boli aj na tom z ftp.. cize moze byt tak 85-90% :D

Dulus

Quote from: kOsTi on  31.03.2008, 03:05:54
inac v tom Vypracovany final up by SSPPYY.doc 21. otazka je ok?
Ano je (teda podal mna)..... co sa ti tam nezda ?  ber to tak ze medzi hostom a routrom musi byt urcite crossover (nateraz zabudnime ze router moze mat automaticke MDI/MDIX) a s crossover pre prvy kabel tam su len dve moznosti .... a na spojenie routra so switchom urcite sa nepoutiva rollover kabel ..... takz ti ostane iba jenda moznost ...

Dulus

Quote from: Sooloni on  31.03.2008, 03:12:22

no je to final 1 co uz bol na ftp..akurat ze ma jednu chybnu otazku opravnenu.. 2 chybne oproti tomu co na ftp + 2 chybne co boli aj na tom z ftp.. cize moze byt tak 85-90% :D
pockaj ... takze ktora varianta je teda s MENEJ Chybami .. ??

Sooloni

no myslim ze ta ktora bola na ftp dlhsi cas + opravene nektore otazky podla fora a tak...

kOsTi

kks asi som uz uplne vymlety z toho ale ako urcim toto?

Which three IPv4 addresses represent valid network addresses for a subnet? (Choose three.)
192.168.9.64/28
192.168.9.146/28
192.168.9.96/28
192.168.9.129/26
192.168.9.51/26
192.168.9.64/26

Hero

musis si podla toho prefixu popocitat adresy podsieti  a porovnat s moznostami
pre /28 budu adresy sieti (pisem len posledne oktety): 0 , 16, 32, 48 ... pridavas 16-ku
pre /26 : 0, 64, 128, 192 pridavas 64

Havran

taze 192.168.9.51/26 ocividne nemoze byt network adresa pre subnet
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

nighthunter

a asi ani 192.168.9.129/26
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

ludia toto je dobre?

valec

s kamosom som riesil tuto otazku a sme sa zhodli na tom , ze to je London.

Dulus

ja si tiez myslim ...... ako keby si si spustil tracert tak by ti to vypisalo v poradi London, Paris, Athens,Ankara,PC4 ..... takze prve by som dal London .... blbe ale je ze ta otazka je postavena dost sprosto .... Pretoze " Which device will send response to the initial packet ... " ono chyba tam slovicko ze "first device" ..... pretoze tebe dojdu odpovede zo vsetkych routrov a hosta v tomto pripade.... takze no .... je to taky chytak trocha ..... snad je mozna napomoc ze tam je to initial a teda to znaci ze povodny packet pride na router London .... dalej sa uz predava packet medzi ostatnymi zariadeniami ..... aspon mne to tak vychadza

puq

no co ja som pochopil z kurikula, tak tracert funguje na principe, ze sa posle packet, pricom ma nastavene TTL 1 na zaciatku, cize na prvom zariadeni sa znizi a zaroven sa packet zrusi, a posle sa k zdroju ICMP time exceeded sprava s IPckoutoho toho zariadenia , a kedze je v zadani ulohy ze intial packet v preklade prvy tak je jasne ze to bude LONDON

kOsTi

ooook... idem sa ucit ML :D

ppt

Test c. 1 z CCNA2 hodeny na FTP (spraveny na 100%, za co dakujem Zerg-ovi za pomoc :) )

cepi

ppt drzim palce aby aj dalsie testy boli na 100 nech je potom z coho studovat :-D
som kto som vdaka palenke

danielmi

takze kolko je final testov????kolko je znamyx na ftp a kolko neznamyx?
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Password: incorrect

kOsTi

su 3 z toho su 2 na FTP :)

btw: ja dnes 97,2%

danielmi

Subject: how women communicate with computer

Password: i dont have one
password is incorrect...

Password: incorrect

hrmill

ja som mal tan co je na FTP a kamos ten 3 ale sa nepodarilo porobit screeny bo bol na jeko PC pekny vyhlad   bq

btw: dneska 71%  :03: kau aby to  bu bu
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

glassworker

no pevne verim,ze dakomu sa podari urobit screeny z toho tretieho finalu :j_embarassed:.... velmi by pomohlo :thumbsup:

kOsTi

otazky budu podobne ved uz v tych dvoch je velka cast podobna ked nie ta ista...

puq

kosti ty s kym si mal?