• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PS CISCO - TESTY

Started by diacon.mex, 21.02.2008, 04:03:41

« predchdzajce - alie »

danielmi

router a hub nieje nahodou krizeny kabel?
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Password: incorrect

LONEr

serial IP je IPcka ktoru priradis serial interfacu na routri - cize WAN interfacu!
hub mas na urovni switcha cize straight. gj les paul ;)

kornas

Server sa neberie ako PC ? a tam medzi HUB a PC nema byt priamy kabel ? (Cable1) ??

les paul

okay nooo takze

takto to vyzeralo ta pisomka akurat to bolo nakreslene na papieri ;) enjoy

gl
Prosíme študentov, aby neodhadzovali špaky do pisoárov. Ťažko sa dofajčujú...

LONEr

vnimaj to takto. Server/layer3 = Router/layer3 = PC/layer3 a viac
a ano medzi PC a hub ma byt straight --> unlikely devices

JCube

server sa berie ako PC preto sa pouzije crossover kabel ked spajas s routrom...router aj pc su standardne MDI zariadenia...hub a switch su MDIX zariadenia...medzi rovnakymi typmi zariadeni je krizeny a medzi roznymi priamy...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

johnyo13

vdaka za vysvetlenie serial IP...mohlo ma to napadnut  :ohmigod:
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

les paul

hmm a este jedna info

mali sme dovolene ist na internet na jedinu stranku a to www.slovnik.sk pocas final testu
Prosíme študentov, aby neodhadzovali špaky do pisoárov. Ťažko sa dofajčujú...

plexisklo

uz nic  ::)
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

danielmi

ako sa pocita serial ip
Subject: how women communicate with computer

Password: i dont have one
password is incorrect...

Password: incorrect

doc.returner

Quote from: Martin18 on  27.03.2008, 00:12:56
v tej otazke ma byt naisto multiaccess. Fyzicka je star ale logicka bus = multiacces. V kurikulach je taky obrazok k tomu

Dobry dotaz, ten rozdiel mi usiel... Nevies ale nahodou presny slide? Ten obrazok mi akosi usiel tiez  :D

doc.returner

Inak este k tomu testu 11... V kurikulu je taketo cosi

The IOS has several forms of help available:

• Context-sensitive help
  • Command Syntax Check
  • Hot Keys and Shortcuts

Pokial ma nezahlusite, tak mozno tam (otazka 11) je tych par percent  ah:

kornas

Jo to je ono. Hej, tak by to malo byt...  bv Sa este opytam, to ked su napr 3 odpovede spravne a dam 2 spravne a 1 nespravnu, mam za otazku 0 bodov ? A ked necham len tie 2 spravne tak mi nejaky ten bodik zarata ?

Martin18

Quote from: doc.returner on  27.03.2008, 05:29:24
v tej otazke ma byt naisto multiaccess. Fyzicka je star ale logicka bus = multiacces. V kurikulach je taky obrazok k tomu

Dobry dotaz, ten rozdiel mi usiel... Nevies ale nahodou presny slide? Ten obrazok mi akosi usiel tiez  :D
kapitola 9.2.1 /2  tam je ten obrazok

doc.returner

Quote from: kornas on  27.03.2008, 05:45:42
Jo to je ono. Hej, tak by to malo byt...  bv Sa este opytam, to ked su napr 3 odpovede spravne a dam 2 spravne a 1 nespravnu, mam za otazku 0 bodov ? A ked necham len tie 2 spravne tak mi nejaky ten bodik zarata ?

Pre Teba je hlavne to vazene vyhodnotenie "weighted percentage" ci co to zac. No a podla toho vyhodnotenia Ti zapocitava tie 2 dobre odpovede, napriek tomu ze mas tretiu zle.  :)

Aj preto si davaj pozor hlavne na otazky s jednou moznostou... Tam sa straca najviac

doc.returner

Quote from: Martin18 on  27.03.2008, 05:47:41
Quote from: doc.returner on  27.03.2008, 05:29:24

kapitola 9.2.1 /2  tam je ten obrazok

Vdaka kapitan, si super  :thumbsup:

Lastmohikan

mam spraveny screen dalsieho testu... mozem dat na FTP kto sa podujme ze ho spravi ? :)

SSPPYY

Quote from: Lastmohikan on  27.03.2008, 15:50:25
mam spraveny screen dalsieho testu... mozem dat na FTP kto sa podujme ze ho spravi ? :)
Dalsi final? Dalsi z tych troch?
Ja ho mozem zrobit este dnes ak ho tam das.

plexisklo

I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

Lastmohikan

4 SSPPYY: ouky no tak ja to tam hodim :) // nevypracovany final up by puky.doc // ta skus dajak no...

sri

ndpč... final spraveny na 95,4% a pritom to nebol ten z FTP  bp ale nevravim, ze bol lahky, dost na kkt niektore otazky, ale dnes som mal asi dobry den na tipovanie  :ropebanana: pozriem sa aj ja na ten novy na FTP a ak to bude ten isty, dam tak ako som dal na svojom finali a uploadnem spat

Lastmohikan

Quote from: sri on  27.03.2008, 18:06:11
ndpč... final spraveny na 95,4% a pritom to nebol ten z FTP  bp ale nevravim, ze bol lahky, dost na kkt niektore otazky, ale dnes som mal asi dobry den na tipovanie  :ropebanana: pozriem sa aj ja na ten novy na FTP a ak to bude ten isty, dam tak ako som dal na svojom finali a uploadnem spat

no joop bolo by dobre...

johnyo13

nemozte to hodit do ineho formatu..mne to nejde otvorit:D
Edit: netreba, uz som to spojazdnil :D
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

altlavista

do rici... ja som sravil len 78.7%... no neporazi ma?

ale na to ze som sa nic neucil good :D:D
subnetting na 100b

Sooloni

mal nekto dnes ten test co je nevypracovany na ftp ??