• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PS CISCO - TESTY

Started by diacon.mex, 21.02.2008, 04:03:41

« predchdzajce - alie »

puq

pisem vam mail co som dostal od fecilaka:

Zdravim,

v netacad portali boli zmene testy a preto predchadzajuce aktivacie
zrusili.
Doaktivoval som nove testy. Uz by to malo byt pristupne.

cize brutus ked menili aj finaly oba alebo kolko su :D

Hero

Quote from: Michal102 on  22.03.2008, 20:19:36
Tiez sa chcem spitat ci uz dakto pisal Jakabovi aby nezosalel zo 100 mailov co mu pride. Ci uz niekto pisal alebo mam ja napisat, presnejsie niekto z 8.Sk co mame v pondelok rano cvika.
ja som mu este nepisal  :), a nemyslim zeby tak uz niekto urobil kedze v pondelok nam cviko odpadne, taze casu mame este dost. Keby si mu nahodou pisal ta skus sa opytat ci nemoze spristupnit az do dalsieho pondelka(alebo nedele vecer), lebo v tychto dnoch mam nejak pomenej casu(asi nie som sam)  a aj ta kapitola nie je najkratsia... 

LONEr

hmm no 11ku som robil teraz. tricky stuff. ale da sa 95. nema niekto final 1 exam?
a kedy pojdu ftpka? thx

ppt

LONEr: a co je pravdy na tom, ze sa testy menili? Boli ine, ako napr tu: http://ccna4exploration.blogspot.com/2008/01/ccna-1-module-11-exam-answers.html ?

TradeMark

Myslim ze sa tu hovorilo iba o final testoch nie o 2-11 testoch...
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

puq

no ked si precitas email co som tu hodil, tak z toho my vypliva ze mohli zmenit normalne testy inac preco by potom zrusili aktivovane testy?

edit: inac som zvedavy ci niekto hodi 11tku test na ftp...lebo ja to tak skoro robit nebude, mozno niekedy az vo stvrtok kedze ho mam aktivovany az do piatka 23:59

LONEr

hmm no mohol som porobit screeny sorry
ppc: je to to iste,ale ako pozeram tak tam su podla mna chyby v tom fore, co si dal url. v 10ke su brutalne chyby ako pozeram.

puq

Quote from: LONEr on  23.03.2008, 20:13:32
hmm no mohol som porobit screeny sorry
ppc: je to to iste,ale ako pozeram tak tam su podla mna chyby v tom fore, co si dal url. v 10ke su brutalne chyby ako pozeram.

to mas jasne ze su chyby, tie testy su na 70-80% porobene co som cital ten blog tam

wlade

fuu takze dozajtra asi nebude 11tka hotova ? :(

Ja ked sam robim tak furt okolo 70% spravim :(
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

puq

akoze ja teraz na to nemam cas, a jak vidim uz asi ziadne testy nebudem ani screenovat, lebo jak vidim nikto sa nechyta mojej idey pomoct druhym...

TradeMark

Tak ja dnes vecer robim 11ku tak ked sa podari tak urobim screeny ;)
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

wlade

Ja skusim tiez, mozno sa stane zazrak a urobim na 80,1% a ak ano tak vam to tu nahodim. Ak nie tak hadam mi otvori na oopravny test este do stredy, kedze stredu piseme final.

Dawn of the FEI:

hrmill

Quote from: wlade on  23.03.2008, 23:40:35
Ja skusim tiez, mozno sa stane zazrak a urobim na 80,1% a ak ano tak vam to tu nahodim. Ak nie tak hadam mi otvori na oopravny test este do stredy, kedze stredu piseme final.

to uz tuto stredu pisete final ??
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

wlade

jj uz tuto stredu. Budem potrebovat bozi zazrak... :'(

Dawn of the FEI:

Martin18

11tku som dal na FTP 85%, ak zistite kde su chyby tak napiste,zaujimalo by ma to

wlade

Ja tomu nerozumiem. Spravil som si test c.11 a pred odoslanim som si porovnal odpovede s tymi co ma Martin18. Lisil som sa v jednej odpovedi, takze som mohol mat bud viac alebo menej ako 85%. Ale vyhodilo mi presne 85%. Zaujimave...

EDIT: Aha, uz asi chapem. V otazkle c.6 je zrejme chyba, nema tam byt ani RAM (Martin18) ani NVRAM (ja) tak daco z tych dvoch...

Dawn of the FEI:

Martin18

tak potom uz len flash...ale inak sa mi tie otazky zdali dost na ....

wlade

2 Martin18: To hej, niektore som doslova intuiciou striuelal odpovede, vecsinou spravne...

ALL: Kto okrem mna este robi v stredu final z CCNA1 ? Akym sposobom sa na to pripravujete ? Pomoze, ked sa niekde na web nahodi hotovy final co je na ftp vo forme web stranky ci to bude zbytocne ? Ja mam z toho uz teraz zaludocne krce par dni :(

Dawn of the FEI:

Michal102

K tej otazke, IOS sa nachadza vo FLASH pamati, to je operacny system, v NVRAM sa nachadzaju konfiguracne subory ktore sa pri starte nacitaju do RAM, pri vypnuti alebo reboote sa tieto nastavenia mazu z RAM a uchovavaju sa iba v NVRAM.

wlade

Vdaka za opravu, som si myslel ze NVRAM ma nielen konfiguraky ale aj IOS kedze je non-volatile (nemaze sa po vypnuti elektriny)..

Inac nasiel som este jeden final na CCNA1 na nejakej madarskej stranke este pred 2 mesiacmi (uz ju zablokovali, ktovie preco asi) ale stihol som si ho ulozit. Porovnal som s tym co je na FTP a zistil som ze je presne ten isty (co sa tyka otazok, tamten je robeny ako www, surovy copy/paste zdrojaku asi) a lisi sa len v 4 otazkach:

1. v uplne poslednej otazke ma jedna verzia odpoved "network" a druha "transport"
2. piata otazka zdola, kde je logicka topologia. jedna verzia ma odpoved "multiaccess" a druha "star"
3. 28. otazka zhora ktora znie What is true regarding network layer addressing? (Choose three.) ma v jednej verzii oznacene "hierarchical" a v druhej "uses a flat structure". Dalsie dve moznosti z troch su totozne
4.18. otazka zhora ktora znie Which combination of network id and subnet mask correctly identifies all IP addresses from 172.16.128.0 through 172.16.159.255? ma v jednej verzii oznacene "172.16.128.0 255.255.192.0" a v druhej "     172.16.128.0 255.255.224.0"

Tou druhou verziou myslim to FTPko. Predpokladam ze zvysnych 46 otazok, kedze su rovnake, su zrejme dobre takze vyzera to byt na 90% minimalne ten final. Ak sa najde niekto, kto tie styri nerozhodne otazky nupresni, tak to mozno ostatnym pomoze ;) Mozno jedno je uplne dobre, mozno druhe, a mozno kombinovane, neviem posudit nakolko je jedna hodina rano a odpadam od unavy. Zajtra zacinam drvit odznovu, v stredu final :(

Dawn of the FEI:

Michal102

Takze skusim to ale nedal by som ruku do ohna ci to bude spravne...
cislovanie podla wlade
1. (teda uplne posledna otazka) - spolahliva komunikacia je podlamna TCP/IP a to funguje na vrstve transportnej
2. (piata otazka zdola) - podlamna to je multiacces, pretoze tam je iba HUB a nie SWITCH alebo ROUTER, vsetky PCcka komunikuju kedy chcu nic ich neobmedzuje
3. (28. otazka zhora) - heirarchical pretoze na vrstve sietovej je definovana IP adresa ktora je hierakticka
4. (18. otazka zhora) - je spravne 172.16.128.0 255.255.224.0 pretoze
10101100.00010000.10000000.00000000 - prva IP
10101100.00010000.10011111.11111111 - druha IP
11111111.11111111.11100000.00000000 - maska
snad som sa nesekol, kto ma namietky rad si ich vypocujem a sa opravim

LONEr

ok tak ja som robil 11ku a mal som 95 percent, sorry,ze nemam screeny,ale vam napisem, v com som sa lisil od Martin18. cize
otazka 18 - D, ip assigned to serial port on router B (nie som si touto odpovedou isty).
otazka 1 - b,d,e (to som si tiez nie isty...)
tieto by mali byt na isto:
otazka 5 - issue show ip int brief on router C (lebo routing na Bcku ide, len cez ine routre)
otazka 6 - flash
ostatok som mal rovnaky tusim

LONEr

ok cize
-urcite je to transport layer
-urcite ma byt maska 255.255.224.0
no a tie teoreticke to neviem ci pomozem, tiez neviem, co tam ma byt naisto. skor sa asi priklonim k multiaccesu. a henta 28. netusim.

wlade

To nikto nerobi zajtra final ? Uz dva dni od rana az do noci sedim a opakujem celych 11 kapitol a prd viem. keby boli pisane po slovensky urobim razdva ale angl,ictina mi moc nejde tak sa to len biflim a preto je to  takmer nemozne pre mna :-(

Asi v stredu opustim rady informatikov kedze opakovany predmet (z minuleho roku preneseny) sa opakovat uz neda :'(

Dawn of the FEI:

danielmi

nevadi,cez ziadosti sa vratissssss
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Login: yes
Password: incorrect