• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

PS CISCO - TESTY

Started by diacon.mex, 21.02.2008, 04:03:41

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Sooloni

Quote from: JCube on  14.03.2008, 05:55:18
tak zrejme bude na cviku... :)
yaaaaay vidis pravda :)... no dpc  :03:

puq

ta to urcite :P bez podkladov a screenov :D

Michal102

Ja mam tiez cvika z Jakabom v pondelok ale 10 nemam otvorenu, ja mam pre zmenu zase pootvarane testy 6 az 9 teda aj tie co uz mam spravene...

nebel

Quote from: Michal102 on  14.03.2008, 07:40:05
Ja mam tiez cvika z Jakabom v pondelok ale 10 nemam otvorenu, ja mam pre zmenu zase pootvarane testy 6 az 9 teda aj tie co uz mam spravene...
jj ja tiez mam 6 az 9 som kuakl ze co ked 6a7 mam

Michal102

Treba robit len tie co este nemas, a ostatne si netreba vsimat...

Sooloni

Quote from: Michal102 on  14.03.2008, 18:15:07
Treba robit len tie co este nemas, a ostatne si netreba vsimat...

hmm ok... a ako zistim ktore si netreba vsimat ? :D ???

JCube

tie testy co mas nad 80% asi znova robit nebudes... :P cize tie ostatne...plus staci dat na cviku pozor -> pre tento tyzden treba mat hotove testy 8 a 9 ak nebolo povedane inak...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

presne tak, ja vas nechapem, sak normalne na cviku mas povedane ktore mas zrobit testy na nasledujuci tyzden...cize nechapacka o com tocite

sri

btw ako budu udelovane body za zapocet? lebo ked budem mat vsetky testy nad 80%, tak asi aj zapocet by som mal mat nad 80%, ne?  ;D a skuska to iste... cize tento predmet sa na horsie ako B-cko ani neda spravit?  :)  bn

JCube

noo body zo zapoctu su udelovane podla % v teste a za finaly -> je tam nejaky vzorec na vypocet tusim...skuska je tusim za 60 bodov (nie som isty) s tym ze 10b je voucher exam a 50 ustna...takze nebol by som si isty ze horsie ako na B sa enda spravit... ;) skludom mozes odist s FX najma ked cely semester kopcis testy... :)

puq

ja si myslim ze zapocet sa bude nejak tak hodnotit, kedze 80% musis mat to mas minimalny zapocet 21 bodov ak by si mal taky priemer a potom zvysnych 20 bodov rozpocitas medzi tych ostavajucis 20% cize ked mas priemer 90% za testy bude mat zapich okolo 30b 95% okolo 35 a tak, mozno este ku tomu zohladnia pracu na cviceniach a aktivitu...

JCube

aktivitu asi tazko kedze na cviku je obycajne aktivny clen s menom nikto...

puq

mozno u vas :P u nas sa normalne na zaciatku cviku pyta veci a neverim ze si nevsimne ludi co casto odpovedaju a podobne

JCube

tak aj u nas sa pyta... :) ale fakt ze vsetci okrem mna su ticho...cest vynimkam... :)

puq

sak ved i u nas tak :D preto verim za bodiky za aktivitu :D :D ta mi neber iluzie hej? nie kazdy ma vsetky testy na 100% :P

JCube

nemam vsetky na 100... :P

puq

wooooooooow a kolko nemas??? :D a ktore?? :D ked to neje tajomstvo :) ja mam zatial len jednu stovku z 8 :D ta bola aj uplne najlahsia :)

JCube

6 a 7...sedem mam najdebilnejsie... :)

sri

Quote from: JCube on  14.03.2008, 20:16:26
noo body zo zapoctu su udelovane podla % v teste a za finaly -> je tam nejaky vzorec na vypocet tusim...skuska je tusim za 60 bodov (nie som isty) s tym ze 10b je voucher exam a 50 ustna...takze nebol by som si isty ze horsie ako na B sa enda spravit... ;) skludom mozes odist s FX najma ked cely semester kopcis testy... :)
tha sak som srandoval :) som cakal, ze to bude nejak tak ako hovoris, len akurat ze "spravodlivo" by mi mali dat nad 80% :D a tym "na horsie ako B sa neda spravit" som myslel, ze bud nad 80 alebo FX, chapeme sa ne?! ;)

A ta 7-cka fakt bola cudna, som cakal s prehladom 100% a mam tiez najmenej bk Ta to co to toto?

JCube

v tej sedmicke neviem kde mam chyby ale neva...

btw neviem ci to tu bolo ale info ohladom tohoto predmetu som nasiel tu: http://www.cnl.tuke.sk/sk/ps2008

puq

ja v 7 som stratil 2 body v jednej otazke, a bud ta otazka ze nieco CRC ze kolko krat sa bude pocitat aleboooo neviem kde inde

Michal102

JJ to bola ta otazka s CRC, tam bol chytak, sa pitali kolko krat sa vypocitava CRC a nie kolko roznych ich je v danej sieti. Som sa dozvedel ze spravna odpoved bola 8.

danielmi

ako vidite zaverecny test? spravite?nespravite?je toho vela na preopakovanie,tolko textu
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Login: yes
Password: incorrect

puq

ta ked ja nespravim ta neviem, dost som to zodpovedne robil cize, ina sanca neje :D

JCube

v pohode...nevidim problem...najma teraz ne... (hhhhhh)