• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PS CISCO - TESTY

Started by diacon.mex, 21.02.2008, 04:03:41

« predchdzajce - alie »

fanfo

no, kurikula mas na nete (tote materialy), z tade si ich nastudujes a potom z daneho okruhu mas test, ktory musis odklikat min. na 80%. jeden semester (za ktory dostanes certifikat) ma niekolko testov (je ich vacsie mnozstvo) a az ked ich uspesne naklikas, tak robis final a prakticky test, potom dostanes certifikat, ak uspesne vsetkym prejdes ;)

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

nighthunter

ale ved ked to odklikavam tak mozme mat vedla toho otvorene kurikulum

ci nie ?
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

fanfo

mozes, ale final robis v skole a tam sa to da len velice tazko, tak isto ako practise robis v skole a na to ti teoria z kurikula nestaci ;)

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

nighthunter

aaha, vdaka za objasnenie
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

ja sa to zatial snazim poctivo... ale dlho to nevytrime :D
:trestac:

wlade

final exam asi nebude na webe ci hej ? :/

Nie kvoli doslovnemu nabifleniu ale zeby som vedel na co sa viac sustredit, kludne mozu zmenit potom cisla IPciek atd, len charakter otazok by potesil
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

puq

no ako som zvedavy ako to bude, lebo aspon u nas v skupine, kopu ludi nema paru ani o tom, a vacsi robi testy podla zrobeny, a neverim ze ten final bude nejaky extra tazky :) nejaky vytah zakladny z tych vsetkych........ale ked dobre ratam vychadza to v 6 tyzdni......a jak stale vtedy budu dalsie pisomky a ostatne somariny, cize to bude brutus tyzden  :hammer: :nervous:

JCube

nespoliehal by som sa na to ze to bude vytah otazok... ;) ver mi...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

ved dobre ale potom aku to bude mat uspesnost????? :) ako to zrobi niekto kto to ma v piiiiiiiiiiiip :) ???

JCube

prvy semester na strednej som robil tym stylom ze som si curriculum zbezne precital a naklikal testy...niekedy aj na viackrat...ked prisiel final tak som mal na okolo 50% (aj to bola spolupraca hlavne s lektorom)...taze nezrobia... :)

puq

nice :D cize bude to huste inac final dufam netreba na 80% ??? :D

kOsTi

no mne sa zda ze aj viac :)

puq

final je stale rovnaky????

JCube

tusim ze ked opakujes final lebo nemas aspon na 80 tak ti generuje ine otazky...ale nie som isty...

hrmill

no super to ste ma teda potesili  :03: bu  :nervous:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

wlade

minuly rok to bolo s finalom tak..

prvy final trebalo naklikat na 80%
opravny final na 85% a vsetky otazky boli uplne ine, ani jedna nebola rovnaka

ja som oba finaly naklikal tesne pod 80% tak poreto opakujem :(
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

hrmill

ale bol to vytah otazok z tych 12 "semestrov" alebo ine ??
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

TradeMark

Quote from: puq on  09.03.2008, 17:52:45
final je stale rovnaky????

Je mnozina otazok a z nich sa nahodne vyberu, cize na opravnom finali mozes mat aj nejake rovnake ale vacsinou su ine ;)
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

nebel

nasiel som nejaky final na 4.0 verziu na nete tak to dam na ftp hypnos zatial som nemal cas kuknut ze co tam secko je len tak som to preletel,
ta ak ma niekto cas nech na to pozrie nerucim za to :D :) Cisco_CCNA_4.0_Semester_I_Final_Exam.doc

puq

nooooo vyzera to zaujimavo :) a je tam dost vela otazok :) cize ako keby viac finalov dokopy, alebo final je taky rozsiahly?

JCube

hrmill

kOsTi hod sem otazky ak ste pisali tu pisomku co si mi rano vravel  :emot-drool:

kOsTi

hrmill

heh chvala hohu a co ste preberali :puf:

JCube

subnetting a ipv4 adresovanie