• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PS CISCO - TESTY

Started by diacon.mex, 21.02.2008, 04:03:41

« predchdzajce - alie »

DeNaTuReMaN

Najzaujimavejsie bude ked mi do 13 teho nezapisu do ISS znamku, co uz na to cakam pomaly tyzden a pol, a budu brat priemery a navaznosti vypocitane podla ISS, a aj ked mam solidny priemer heh tak ma s APS vyclenia, kedze este nebudem mat PS tam oficialne zapisane, no to bude bordel...
V nedelu na obed budu krky

elektrikar

tak ked to bude ako minuly rok budu brat len znamky za zimny semester .... :{

kOsTi

co je dost na piiip...
:trestac:

Payne

Mohol by mi niekto napisat, ze kedy maju stretnutie s jakabom ti, co mali cvika s Giertlom?

Bo potrebujem aj ja zapisat...

DeNaTuReMaN

Giertl mal napisat mail no nepise nic, a jakab zrejme nieje na slovensku, ja napisem giertlovi zajtra alebo pozajtra ked sa nic neudeje, nech to aspon do ISS daju zatial.
V nedelu na obed budu krky

sri

Jakab je na Ukrajine ... :P

Guisseppe

dnes mi povedali ze tu nebude cely tyzden

neonfish

by the way uz sa dava aj Druhy final.feco dnes dal , som ho dostal ..nebol az tak tazky ,len som sa zdrzal pri niektorych vypisoch tak som nestiol vsetko naklikat za hodinu ..:-(

TradeMark

Ze vraj 9.ta skupina dostala maila od Giertla... niekto este ma nejake info o zapise znamok?
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

Faust

Quote from: TradeMark on  16.06.2008, 22:56:08
Ze vraj 9.ta skupina dostala maila od Giertla... niekto este ma nejake info o zapise znamok?
Zapis znamok do indexov sa uskutocni v utorok 17.6. od 9:30 do 11:00 v miestnosti L521B. koho sa to netyka, nech povazuje tento mail za bezpredmetny.

informaciu o certifikatoch poslem neskor.

jg
This is an invasion of PostHumus!

TradeMark

Quote from: Faust on  16.06.2008, 23:10:18
Quote from: TradeMark on  16.06.2008, 22:56:08
Zapis znamok do indexov sa uskutocni v utorok 17.6. od 9:30 do 11:00 v miestnosti L521B. koho sa to netyka, nech povazuje tento mail za bezpredmetny.

informaciu o certifikatoch poslem neskor.

jg

A toto je pre vsetkych ci iba pre urcitu skupinu?
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

JCube

ved sa tam pridaj...nikto ta nezbije..
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Hero

ma niekto z Jakabovych skupin uz zapisanu skusku v IS?

johnyo13

hej..ja mam..ale len pred par hodinami sa tam objavila  :thumbs-up:
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼