• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

PS CISCO - TESTY

Started by diacon.mex, 21.02.2008, 04:03:41

« predchádzajúce - ïal¹ie »

SSPPYY

A co ak mali namysli este staru AT normu?
Tam urcite nic pod napatim neostavalo.  :h_azn:
Ale aj dnes to zalezi od konkretnej maticnej dosky. Inak je sietovka kvazy vypna a ty co im sveti aj ked maju off komp tak to je tzv listening mod v pripade ak mate povoleny wake-on-lan alebo iny bordel  :h_grin:

kOsTi

jj pozeral som teraz na WOL a funguje to len na broadcast packety takze ta MAC sa teda v switchy zahadzuje :)
:trestac:

JCube

Quote from: pepco on  03.04.2008, 01:23:43
Quote from: JCube on  03.04.2008, 00:42:29
co je na tom tazke? staci zobrat pero a nakreslit si kde je aka siet...

no ja nie som genius, ze sam od seba by som to nevedel spravit, ked to nebolo ani v Moduloch ani na cvikach... taketo cvicenia su v CCNA2 v 7 module... ostatne skupiny mali akoze trivialne veci pocitat a nie hned navrhnut celu siet

je z toho vobec este dalsi opravny? sice dalsi opravny mi je na figu..... tam uz daju navrhnut celu slovensku siet za 30min
vies jedina vec co bola na tom tazka bola to ze trebalo zapojit mozog a kusok mysliet a pospajat viacero veci z modulov nie len zo 6.
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

plexisklo

help! I need someboody help!,not just anybooody help!

sukromne tipy su 192.168.0.249 or 192.168.0.250  :emot-rolleyes:
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

Havran

ta ked to je tak fasa napisane ze "next hop"

ale kedze otazka je "Which default gateway adress"
a default gateway adress by mala byt 10.0.0.254
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

puq

no urcite to bude ta 10.0.0.254

plexisklo

ale ak sa pingne len tato 10.0.0.254 adresa,tak router frame neposle mimo lokalnej siete s pc1 a tak sa nepreveri ci nexthop na dalsi router funguje nie?  ???
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

Havran

no mozno next hop myslia dalsi hop po PC1, teda vlastne prvy hop ktory bi ti malo vratit
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Hero

next hop interface pre PC1 je jeho default gateway, lebo aj PC1 ma routrovaciu tabulku a v tejto bude ako next hop pre siet, kde je PC2(10.0.1.0/24)  evidovany interface 10.0.0.254. Myslim ze pekne to je vidno na slide 6 v routovacej tabulke H1. Ak by chcel H1 posielat daco H2...  http://www.cs.virginia.edu/~itlab/book/slides/module09-ipforwV3.ppt

plexisklo

pwn

glassworker

vyborne dnes mam po opravnom finale....dostal som treti test, vsetci sme ho mali....ale dal som ho na 88%  bp bp bp

taze vsetko je v pohode a hura do druheho semestra.... :beer1:

wlade

I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

Payne

by ma zujimalo ze ci naschval davali 3 test, je vobec dakto kto nemal treti tets na opravaku?

zeby dobry pocit ze dojebali ludi?

BTW ja som spravil, ale...

wlade

Podla mna je to dokazom toho ze profaci citaju forum...

Dawn of the FEI:

kOsTi

tak ale to bolo uz davno viac nez iste :) ved sa tym ani netaja :)

Dulus

Keby to este niekomu pomohlo, tak v tom teste co je na FTP ako "2 exam - 97,8%" tak je chyba najskor v otazke "7". Je tam napisane ze ktore zariadenia konvertuju data z WAN na akceptovatelne pre router. CSU/DSU je podla mna spravne. takze serial link by malo byt NESPRAVNE podla mna. Ja som dal teda modem, ale mal som rovnako percenta takze aj to je asi zle. Potom mi uz ostava iba DTE, lebo ethernet port ani switch to nebude. Teoreticky by to DTE mohlo byt spravne. Asi.
Zivot je ako jazda na vytahu.Raz si hore,raz dole.

puq

DTE je na 100% :) lebo mal som ten test na 95%:D ale chybu som nemal v multichoice :)

edit: alebo ee:D:D teraz pozeram ze chybu som mal v multi choice multi answer :D hmmm cize legicky mi vychadza ze moznost CSU/DSU je spravna, lebo toto som neoznacil a mas som aj DTE mozno oznacenu sa mi zda :)

Sooloni

hmm ja som dal modem a mal som 100% :D taze tak..

Hero

tam pri tej otazke,ze za akych okolnosti ma admin zmenit staticke routy, a moznost ze ak je dest network premiestnena na iny interface routera tak ak je ta cesta konfigurovana cez exit interface tak urcite musi pozmenit tuto cestu ale ak je konfigurovana cez next hop tak to neje potrebne.  taze podla mna by mala byt tato moznost namiesto toho ze ked siet uz neje viac dostupna, lebo ked neje dostupna uz neje asi co konfigurovat a cesta sa vymaze sama z tabulky.
k tej sedmicke by som osobne dal csu/dsu a modem, lebo aj modem konvertuje signal tak aby mohol byt spracovany aj napr. routerom.
Bodovanie mi podla tychto moznosti dajak nesedi ale podla mna by to malo takto byt, som zvedavy ake su spravne odpovede ak sa nahodou mylim...

zuzanka

to nikto nespravil treti test screen?
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

wlade

ved je na ftp ak dobre vidim dokonca az v dvoch verziach

Dawn of the FEI:

zuzanka

myslela som treti final.....su tam len dve verzie
Byt mŕtvy, nebyť.....je sladké preto, že je to omnoho viac než spánok, je to mier, upokojenie, koniec bolesti a trampôt; ale túto vrcholnú slasť, akú možno ľudskému tvorovi dopriať, mŕtva bytosť už neprežíva, necíti.

wlade

jaj final, ja ze ccna2. Tak ten na ftp asi ani nebude, vraj je top secret :/

Dawn of the FEI:

kOsTi

Quote from: zuzanka on  07.04.2008, 04:48:09
myslela som treti final.....su tam len dve verzie

no otazky su velmi podobne tym dvom co tam su... nie je velmi nad cim spekupovat

Sephiroth

Takze na 100% tam ma byt modem.

2 Hero : Tam je pisane ze destination router interface to znamena ze na sledovanom sa nemeni interface cize ci uz pri exit interface alebo next hop vsetko ostava. Ak destination siet zmizne tak sa vymaze cesta z tabulky ale nastavenia stale ostavaju v configu a odtial ich treba zmazat.