• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Predtermin z Operacnych systemov

Started by Payne, 06.12.2007, 06:48:41

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Payne

Caute,

viete niekto o predtermine z operacnych systemov?

Ci nevravel Sivy na prednaskach ci bude abo co, alebo co je potrebne na to, aby som mohol ist na predtermin...

kOsTi

:trestac:

puq

Quote from: Payne on  06.12.2007, 06:48:41
Caute,

viete niekto o predtermine z operacnych systemov?

Ci nevravel Sivy na prednaskach ci bude abo co, alebo co je potrebne na to, aby som mohol ist na predtermin...

to uz mas odovzdane zadanie ze rozmyslas o predtermine??? alebo ho zrobene?:)

Payne

Ani nie, ale zatial je to na celkom dobrej ceste konecne uz aspon daco ide...

Ja len ze ci daco sivy nevravel na prednaskach... Lebo by to nemal byt problem, kedze je to robene cez moodla...

puq

no to urcite nebude problem ta skuska, ked bude zadanie odovzdane a zapocet bude aspon 35 bodov

kOsTi

nam kleinova vravela ze tam budu velmi tazke otazky tak neviem co si mam o tom mysliet :D

mrkvy

asi tolko, ze kleinova ich nevie.. :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

kOsTi

no aj to je mozne... skoda ze to vyhodnocuje system a nie ona :P

mrkvy

bud rad.. "To nemate dobre, lebo to nechapem.. " A si ta tam... :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

kOsTi

mrkvy

coze to, musis byt dobry vo vysvetlovani, aby to pochopila.. ;)
(\__/)
(O.o )

JCube

kleinova jedna aj druha mi pridu divne...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

ale ked moodle bude fungovat ako na tej 3 bodovej pisomke, tak to bude zaujimave:D:D:D

nebel

zasa budem na pisomke na ktorej vlastne nebudem :D? ci ako.... :D

kOsTi

co bolo na tej pisomke? ja som ju nejak flakol :D

buhehe

3 otazky za 3 body systemom 1 otazka na 1 samostatnej stranke pri slimacej rychlosti ale cas ti bezi dalej ........omg sak na skuske amen tma

pepco

o predtermine Sivy nepovedal este nic, ani ze bude ani ze nebudu, a co ja pamatam tak by mal byt test ale aj ustna cast by mala byt :)