• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Po?íta?ové siete (Jakab)

Started by Squirrel_sK, 26.05.2008, 23:06:26

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Squirrel_sK

Zdravim... som zatial prvak ale chcem si vybrat predmet PS... lepsie povedane kurz CISCO.. rad by som spravil vsetky 4 CCNA kurzy a mozno na Ing.. studiu dalej.. Otazka znie: Ten predmet PS je CCNA 1 a 2 dokopy alebo len CCNA1 alebo ako to vlastne je?? pls podrobne info... napr.. ak mata skusenost.. tak aky je rozdiel v kvalite pri predmete a pri platenom kurze??
Odkladanie robí ľahkú vec ťažkou a ťažkú vec nemožnou.

kOsTi

CCNA1 a 2 ... 3 a 4 potom v tretom rocniku na APS
:trestac:

JCube

ccna 1 a 2...v pripade ze chces pokracovat dalej tak aplikacia pocitacovych sieti v tretom kde mas ccna 3 a 4...na ing studiu sa tusim uci CCNP 2 a 3
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Squirrel_sK

wow to je rychlost :) da sa to stihat? lebo kurzy samostatne su jednosemestralne.. a tu je to nahustene...

puq

vpohode, CCNA 1 a 2 sa da zvladnut lahko, len nesmies mat volny cas, musis vediet dost dobre AJ, aby si stihal robit zadanie a podobne :)

Squirrel_sK

s anglinou problem neni... len toho sa obavam ze to bude na mna vela.. ze mi to bude tahat vela casu... a ako hovoris asi bude :) nevadi... zatial som s TUKE problem nemal zvladneme aj toto :D  :bananadance:

puq

ak xces zvladnes vpohode, ak nexces tak aj tak zvladnes, lebo vsetky testy na CCNA1 a CCNA2 su zrobene uz  a su na FTP :) bud sa budes ucit sam, alebo len klikat testy podla zrobenych, ide len o teba aky mas zaujem o to :)

Squirrel_sK

prisiel som sa nieco naucit.. nie len ziskat tri pismena :)
a su tam aj prakticke cvicenia.. na zariadeniach? je ich dostatok?

puq

tak sa zapotis, ale zvladnes vpohode :)

Squirrel_sK

JCube

Quote from: Squirrel_sK on  26.05.2008, 23:18:42
zariadeni je dost ste rozdeleni tak aby ste mali vlastny pc aj router

JCube

Quote from: JCube on  26.05.2008, 23:23:31
Quote from: Squirrel_sK on  26.05.2008, 23:18:42
zariadeni je dost ste rozdeleni tak aby ste mali vlastny pc aj router
btw ak ta zaujimaju siete tak sa prihlas k nam do labaku... :) www.cnl.tuke.sk -> popozeraj si projekty

Squirrel_sK

potom na rok to bude aktualnejsie... ale asi sa ozvem, lebo siete ma zaujimaju... nevyznam sa v nich zatial ale rad by som :)

radix

kOsTi

samotny predmet PS nie... certifikat mozno, niesom isty.. JC povie :)
:trestac:

radix

puq

neje nic platene :) skola zacvaka :)

JCube

certifikacia je platena...ked nepojdes na APS a chces ist na kurz tam sa plati ale ako student fei mas zlavu

puq

JCube

to znamena ze kurz stoji nejakych 4641 korun...len neviem ci to je pred zlavou alebo po...a priemyselna certifikacia CCNA stoji neviem kolko...tusim 100 dolare ale som si neni isty

kornas

Quote from: JCube on  29.05.2008, 02:44:58
to znamena ze kurz stoji nejakych 4641 korun...len neviem ci to je pred zlavou alebo po...a priemyselna certifikacia CCNA stoji neviem kolko...tusim 100 dolare ale som si neni isty

A ten kurz nie je toto co sa ucime v ramci cvik? A tych 100 dolacov sa plati za certifikat a nic ine, vsak? Alebo ako to je? Ked urobim CCNA 1-4 tak mozem ist rovno na test, s tym ze si ho zaplatim, alebo este je nutne nejake ine skolenie?

JCube

Quote from: kornas on  29.05.2008, 02:53:53
Quote from: JCube on  29.05.2008, 02:44:58

A ten kurz nie je toto co sa ucime v ramci cvik? A tych 100 dolacov sa plati za certifikat a nic ine, vsak? Alebo ako to je? Ked urobim CCNA 1-4 tak mozem ist rovno na test, s tym ze si ho zaplatim, alebo este je nutne nejake ine skolenie?
absolvovanie CCNA 1 - 4 nie je pdomienkou aby si siel na test.. ten kurz je to iste...studujes kurikula a v skole si to odcvicis...len je to tusim za kratsiu dobu...ale nie som si isty...denne sa tomu venujes v skole cca 4 hodky...myslim...neviem presne ako sa to vyucuje

kornas

aha, dik. A oplati sa studovat to CCNA, ked si potom neurobim certifikaty?

puq

a my co vlastne dostaneme za certifikaty??? take daco jak na plavani ked sme dostavali ze korytcnacka, kapor, delfin??? ze si vylepime na skrinu a chuj z toho?? :D

kornas

Quote from: puq on  29.05.2008, 03:01:53
a my co vlastne dostaneme za certifikaty??? take daco jak na plavani ked sme dostavali ze korytcnacka, kapor, delfin??? ze si vylepime na skrinu a chuj z toho?? :D

Ta asi hej, to len take budu kanc. papir A4 vytaceny a hotovo  ;D