• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

OP - Objektove programovanie

Started by pepco, 23.02.2008, 02:04:57

« predchdzajce - alie »

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

milaninho

tak mna trosku prekvapil vysledok, tie ktore som siel len instinktivne, tie som sa trafil presne, a niektore ktore som veril ze budu spravne sa zase ukazali ako nespravne... ale zväcsa to boli tie o ktorych formulacii by som sa z pohladu matematickej logiky vedel hadat. ale som viac menej spokojny...
loner zapisat si ju mame hore na piatom u havliceho myslim. otazku by som ale modifikoval na kedy...

buhehe

no lol...tie otazky boli po <> navrhove vzory co som si myslel ze bude moj nahrobny kamen tha boli jednobodove otazky a dali sa ale to umlko ma dostalo....nakoniec vsak 50 dokopy 80...(dufam ze zdenek bodik dohodi :))

edit: nepiste tak rychlo....:D

JCube

kOsTi

jj u neho na piatom od 8:00
:trestac:

Indian

zapich mi zapise havlice ? :D lebo pri odovzdavani mi povedali, ze to potom na skuse, na skuse ze potom, tak neviem kedy :D

kOsTi

tak zapich potrebujes od cviciaceho... inac to nepojde

glassworker

no je po skuske....nepodarilo sa dakomu urobit screeny????

kOsTi

asi nie... ale pozri si na FTP veci z minuleho roka, je to podobne aj ked otazky su mozno troska divnejsie....

glassworker

...no to hej otazky boli dost divne...neviem skade ich zobrali

puq

ja co mozem povedat tak dost odveci test, hoci neucil som sa skoro nic, len zbezne prebehol, ale so zadanim to na 90% nemalo nic spolocneho...tak do buduceho roku, ked uz menite strukturu cviceni :P tak zmente aj skusku :P :P a keby som skor vedel ze bude stacit vediet, kde ktory navrhovy vzor patri :D by som bol rad, ja jak blbec v noci cital ich ale to kde patria som nejak nevnimal :))) ale D64 parada, este ML nech dostanem E a super :) prazdniny zacinaju mozno

ywetka

Quote from: puq on  30.05.2008, 22:31:26
ja co mozem povedat tak dost odveci test, hoci neucil som sa skoro nic, len zbezne prebehol, ale so zadanim to na 90% nemalo nic spolocneho...tak do buduceho roku, ked uz menite strukturu cviceni :P tak zmente aj skusku :P :P a keby som skor vedel ze bude stacit vediet, kde ktory navrhovy vzor patri :D by som bol rad, ja jak blbec v noci cital ich ale to kde patria som nejak nevnimal :))) ale D64 parada, este ML nech dostanem E a super :) prazdniny zacinaju mozno

joj, ved ne my sme robili skusku... my sme zodpovedni len za cvika. po zapocte konci nasa kompetencia :P
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

JCube

:) nj ale myslim ze mate realnejsiu moznost vyvinut natlak smerom nahor kedze v tej pyramidke ste kdesi vyssie... :P

puq

ja nehovorim nic vam doktorantom co ste mali cvika na starost, ja som hovoril vseobecne o predmete ako celku :) lebo ta skuska mi nic absolutne nedala...skuska nie predmet ;)

edit: inac ywetka cekni my messages som ti poslal PM :P

ywetka

Quote from: JCube on  30.05.2008, 22:54:04
:) nj ale myslim ze mate realnejsiu moznost vyvinut natlak smerom nahor kedze v tej pyramidke ste kdesi vyssie... :P

mas pravdu... prideme za doc. Havlicem a povieme, nech porobi nove otazky na skusku...:D vies co na to povie... "urobte vy, ja nemam cas" a na to sa mozem vykaslat, je to nenormalne vela roboty a aj tak ta kazdy zdrbe, nech to robis tak ci onak... vid topic o ZSwI, tam som nad otazkami presedela nenormalne vela casu a efekt nula. ... ach jaj :D
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

kOsTi

Quote from: puq on  30.05.2008, 23:04:11
edit: inac ywetka cekni my messages som ti poslal PM :P

nejaku lubostnu co? :P

puq

jj jak inac ;) taku luvostnu jak tebe vcera ;)

milaninho

skuska nebola orientovana na cvika ale na prednasky, imho s nimi sedela dostatocne

puq

ja viem ale aj tie prednasky by mal aktualizovat...C++ nikoh netrapi ked v skole sa robi v c#

Michal102

Quote from: LONEr on  30.05.2008, 18:40:32
kde si mame v pondelok dat zapisat znamku?
Mam info ze v miestnosti 532B

milaninho

najdu sa aj jedinci ktorych zaujima c++(tj ja)... ale v zmysle vyucby s tebou suhlasim, bolo by celkom fajn keby prednasky a cvika spolu synergizovali

JCube

Quote from: ywetka on  30.05.2008, 23:04:55
Quote from: JCube on  30.05.2008, 22:54:04

mas pravdu... prideme za doc. Havlicem a povieme, nech porobi nove otazky na skusku...:D vies co na to povie... "urobte vy, ja nemam cas" a na to sa mozem vykaslat, je to nenormalne vela roboty a aj tak ta kazdy zdrbe, nech to robis tak ci onak... vid topic o ZSwI, tam som nad otazkami presedela nenormalne vela casu a efekt nula. ... ach jaj :D
tak ja viem ze vzdy bude nedobre...ale predstav si ako by to vyzeralo keby som za nim prisiel ja s tym ze nech spravi nove otazky... :) nvm ja revoluciu zacinat nebudem... :)

SSPPYY

Ale sak tu vobec nejde o C++.
Keby ze otazky boli zamerane na C++ tak to je v pohode, sak to nema az tak daleko od C#.
Ale to mam len ja taky dojem, ze minimalne polka tych otazok ani nemala skoro nic spolocne s OOP?
Skor mi to pripada akoby jedna nemenovana osoba bola vytazena na predmet Technológie budovania IS!

Jedine pozitivum tej skusky bolo, ze uz teraz si jednoznace TBIS nedam!

kOsTi

Agamemnon

All code is crap.

42