• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

OP - Objektove programovanie

Started by pepco, 23.02.2008, 02:04:57

« predchdzajce - alie »

Agamemnon

Quote from: puq on  26.05.2008, 00:09:50
este ISko mohli zmenit :D lebo vecer bude peklo

afaik... sa robí na novom is... ale nvm kedy to bude hotové :)
All code is crap.

42

puq

ved ja to beriem, ale ked programujeme v c# tak potom nech aj vysvetluje v c# a ne v c++...len ide o to, ze tie prednasky su ktovie jak dlho napisane, a nikomu sa to nexce menit

edit: a preco by mi mal niekto vynadat??? haaa? mfp nech aj hexa posty :P

puq

Quote from: Agamemnon on  26.05.2008, 00:18:32

ked skoncime vsetci :D :D

JCube

Quote from: Agamemnon on  26.05.2008, 00:18:32

nvm ale uci sa tuna informa tolko kapacit a jedno isko nevedia zriesit s poriadnym databazovym serverom na riadnom zeleze..
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

:trestac:

puq

i mna to napadlo :) a to je dobre, si predstav budes to robit a si zrobis zadne dvierka a si budes znamky jak sa ti paci :D :D

kOsTi

JCube

no tusim na Bc sa aplikacia este nekodi...to az na diplomovku... :) Bc to je taky referatik :)

kOsTi

ja som bol v tom ze cosi budeme kodit :(

JCube

puq

no i ja som v tom, jcube nestras!!!!  am am

JCube

no hej ale pracu na 40 stran napisat musis aj tak :)

puq

sak pouzijeme ten text na vyplnenie, co si tu minule hodil :D :D

Havran

co myslite, stiham sa OP na skusku za den naucit ?
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

buhehe

ked si daco robil cez semester tha (myslim ze  :P)v poho...

Agamemnon

Quote from: JCube on  26.05.2008, 00:36:08
no tusim na Bc sa aplikacia este nekodi...to az na diplomovku... :) Bc to je taky referatik :)

nezmysel :)
závisí od témy, konzultanta, projektu, ai. :)
All code is crap.

42

Havran

Quote from: buhehe on  26.05.2008, 01:02:02
ked si daco robil cez semester tha (myslim ze  :P)v poho...

ta robil som zadanie a sem tam dajake ulohy co nam dali zrobit

puq

na to zeby si zrobil skusku podla mna na 100% sa stihas za den :) mne tiez ostane len den a tych 23 bodov zo 70 musim ziskat inac som lama :D

Havran

ta mne treba 25, no ta ste ma povzbudili, dikes :)

JCube

Quote from: Agamemnon on  26.05.2008, 01:06:13

tak jasne ze sa clovek si uzije kodenia aj tam...ale nie je to oproti diplomovke znacne ostruhane?

ywetka

Quote from: JCube on  26.05.2008, 01:15:05

tak jasne ze sa clovek si uzije kodenia aj tam...ale nie je to oproti diplomovke znacne ostruhane?

ani nie... niektore bakalarky, ktore som videla tohto roku boli aj dva raz narocnejsie ako niektore diplomky. bakalarka je normalna praca se vsim vsudy, akurat naozaj nema byt az tak rozsiahla ako diplomka, co ale, ako povedal Agamemnon zavisi predovsetkym od veduceho... vyhodou je, ze na diplomku uz potom dorobite par veci, na ktore nebol v ramci BP cas a mate po starostiach... je to pomerne velka vyhoda... mate omnoho vacsi priestor na skutocne preskumanie problematiky, teda dufam, ze sa tymto krokom vyrazne zvysi uroven zaverecnych prac, lebo niekedy je to doslova hruza.
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

Agamemnon

Quote from: ywetka on  26.05.2008, 01:19:20
Quote from: JCube on  26.05.2008, 01:15:05

ani nie... niektore bakalarky, ktore som videla tohto roku boli aj dva raz narocnejsie ako niektore diplomky. bakalarka je normalna praca se vsim vsudy, akurat naozaj nema byt az tak rozsiahla ako diplomka, co ale, ako povedal Agamemnon zavisi predovsetkym od veduceho... vyhodou je, ze na diplomku uz potom dorobite par veci, na ktore nebol v ramci BP cas a mate po starostiach... je to pomerne velka vyhoda... mate omnoho vacsi priestor na skutocne preskumanie problematiky, teda dufam, ze sa tymto krokom vyrazne zvysi uroven zaverecnych prac, lebo niekedy je to doslova hruza.

:) len to predpokladá, že si bakalárku potiahnu až do konca štúdia :)

btw: odporúčam to :)
All code is crap.

42

pUf

jake nekodi, co nekodi moe :D kodi a najhorsie su prirucky!! :D nastastie len 2 mi treba :P ale asi bude pravda, ze to zavisi od temy a zadavatela.. co mame u straku tak vlastna cast je viacmenej len o kodeni.. moc sa analyzovat neda. vy ste ale este malinki a pochopite o com hovorim az o rok :D

s tym pokracovanim: ja by som aj celkom rad, ale my vyzerame tak, ze skoncime ako siroty :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

JCube

Quote from: pUf on  26.05.2008, 02:36:52
jake nekodi, co nekodi moe :D kodi a najhorsie su prirucky!! :D nastastie len 2 mi treba :P ale asi bude pravda, ze to zavisi od temy a zadavatela.. co mame u straku tak vlastna cast je viacmenej len o kodeni.. moc sa analyzovat neda. vy ste ale este malinki a pochopite o com hovorim az o rok :D

s tym pokracovanim: ja by som aj celkom rad, ale my vyzerame tak, ze skoncime ako siroty :D
drz ticho ty malinka sirota lebo ta uz na nic nepozvem! :emot-LMAO:

Sooloni

ked robim systemovu cez doxygen, treba kazdu triedu samostatne vygenerovat alebo staci loadnut hlavny projekt?