• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

OP - Objektove programovanie

Started by pepco, 23.02.2008, 02:04:57

« predchdzajce - alie »

ywetka

takze "moji" ludia: tomorrow, ziadna pisomka nebude! pekne sa venujte tomu scenaru ;) uz sa tesim, co zo seba vypotite  ap
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

BCAA

waaaw  to mate take zadanie :)   celkom zaujimave   

ja ked som mal oop   tak tam cele zadanie bolo ponechane na svojvoli autora   a potom to aj tak casto vyzeralo           tie rozhrania co tam mate   to velmo chvalim :) rozhrania su velmi dolezite     skoda ze som na to prisiel az ked sa koncil predmet oop (ale to nevadi teraz bez nich ani fungovat neviem :))

a ktomu rozhraniu ICommand    dost citit z toho navrhovy vzor s takym istym menom :)     a tipujem ze v tom ICommand bude urcite metoda ze Execute()   :)

JCube

Quote from: ywetka on  26.03.2008, 18:41:54
takze "moji" ludia: tomorrow, ziadna pisomka nebude! pekne sa venujte tomu scenaru ;) uz sa tesim, co zo seba vypotite  ap
rozkaz madam! :emot-LMAO:
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

aweeeee

Quote from: JCube on  26.03.2008, 19:36:25
Quote from: ywetka on  26.03.2008, 18:41:54
rozkaz madam! :emot-LMAO:
ano to je pravda patrilo by sa uz zacat lebo do zajtra uz nie je vela casu :D
Thor! Odin's son
Protector of mankind
Ride to meet your fate
Your destiny awaits
Thor! Hlödyn's son
Protector of mankind
Ride to meet your fate
Ragnarök awaits

JCube

ja uz som skoro dokonceny... :) len postupnost krokov nemam vymyslenu :)

Sooloni

Quote from: JCube on  26.03.2008, 19:57:27
ja uz som skoro dokonceny... :) len postupnost krokov nemam vymyslenu :)

pocuj JCube.. nehodil by si tu nejaky postup ako si robil tu pripravu na OOP..? to treba najrpv nejaky scenar? alebo skor nejake diagrami s tymi triedami ? diki

JCube

tak klasika...napisal som si zhruba scenar - slovami co sa tam bude diat plus nejake dialogy som si povymyslal...potom som sa snazil zovseobecnit tie postavy a veci co sa tam nachadzaju - napr Item, NPC a podobne...plus som do class diagramu pridal tie predpisane rozhrania co tam maju byt...a napisal som scenar taky ako bol ten priklad na indianu jonesa..

Sooloni

ok.. a este kolko casu ti to zabralo priblizne?

ywetka

jaj, ved tym scenarom ide najma o to, aby ste nevymysleli nejaku az prilis lahku traparnu a tiez preto, aby sme vedeli skor odchytit cheaterov, to znamena ludi, co maju az prilis podobne navrhy, resp. bude velka nezhoda medzi vyslednym projektom (teda zrejme kupenym) a tym, ktory teraz navrhnu ;)

JCube

Quote from: Sooloni on  27.03.2008, 20:53:54

dve hodiny cca....ale asi hodinu som si varil caj... :P

Sooloni

Quote from: JCube on  27.03.2008, 21:10:17

LMAO  :emot-LMAO:

ywetka

Quote from: JCube on  27.03.2008, 21:10:17

sak jasne, ked mas napad, neni problem to dat na papier... najma ked uz vies cca odhadnut svoje zrucnosti a co asi budes vediet urobit a co nie ;)

puq

ved toto napad :) ja som vyzmykany a vela toho ma nenapada...:)

Agamemnon

a ak urobíš dobrý návrh engine-u, tak môžeš úplne v pohode neskôr zmeniť príbeh kompletne... bez toho, aby ťa to nejak viac zaťažilo, hehe :)

puq: tomb raider, broken sword, syberia, still life, posel smrti, polda... poirot, marplová, traja pátrači, nero wolfe, perry mason, brown, marlow... čokoľvek, od kohokoľvek :)
All code is crap.

42

kOsTi

:trestac:

ywetka

Quote from: kOsTi on  27.03.2008, 21:55:38
najlepsi bol Fahrenheit :)

mne sa zasa hrozne pacila Syberia... alebo Mafia! Tak to bola pecka... Aj ked som v podstate hard-core Tomb Raider fan ;)

JCube

Syberia bola peckova...alebo still life

kOsTi

ja som sa nasral... idem si naprogramovat vlastny Fallout 3 :D

nighthunter

alebo chod na pauzicka.sk a inspiruj sa kvaziadventurami
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

aweeeee

najlepsia gamesa bola aj tak Duke Nukem len skoda ze to s tymto nema nic spolocne alebo zeby :D
Thor! Odin's son
Protector of mankind
Ride to meet your fate
Your destiny awaits
Thor! Hlödyn's son
Protector of mankind
Ride to meet your fate
Ragnarök awaits

buhehe

preco nie...uz som videl Doom RPG...
ja robim half life :D

Havran

inac je mozne aby mi potom zadanie nezobrali kvoli obsahu ?
a mozem robit hru aj po ang. ?
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

kOsTi

ja robim po anglicky .... aa myslim ze ak sa bude velmi odlisovat od scenara co si odovzdal a cviciaci bude mat podozrenie ze to nie je tvoja praca tak smola :)

Havran

ne tak som to myslel, skorej tak ze naprikald pre nevhodny obsah hry, ale tak zase seci maju 18+ tak dufam :)
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

ywetka

hej, asi tak... ak sa bude velmi odlisovat, tak asi si ta logicky kazdy lepsie preklepne, kedze je vysoke percento copyleft-u ;)  ale jasne, ze ked si to aj tak urobis sam, tak problem mat nebudes, pochopi sa, ze si sa proste zobudil s lepsim napadom ;) ono, myslite si, co chcete, ale ja si myslim, ze uz v priebehu jednej minuty sa da zistit, kto to zadanie robil a kto nie... staci par dobrych otazok... a ti, co to sami robili, nebudu mat s odpovedami problem, to je jasne... kazdy si totiz zadanie moze kupit a naucit sa ho od slova do slova a aj ako tak pochopit... ale to, ako povodny koder rozmyslal a preco prave tak, to sa naucit neda ;) a prave na to sa bude zrejme zameriavat...

hra v angline moze byt, jasne... ja preberiem aj ked bude vo franine, sak nech je fun ;)