• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

OP - Objektove programovanie

Started by pepco, 23.02.2008, 02:04:57

« predchdzajce - alie »

JCube

Quote from: kOsTi on  07.06.2008, 17:21:27
fuu jake zlutovania na KPI... co to? :)
asi rovnaky dovod ako na OS...aby nevyletelo vela ludi
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

DeViLvs

kto mi povie, z ktorych zdrojov sa mam ucit UML diagramy? lebo ked nieco vygooglim, tak na jednej stranke su sipky take, na druhej zas ine.........a potom na teste mam len tipovat, ktore odo mna chcu? :)

elektrikar

DeViLvs: vygoogli si aj ake symboly sa pouzivaju pri case diagramoch, ake pri sequence a ake pri class ... nieco z toho je myslim za 3 body

DeViLvs

jo, ved preto sa to pytam, ze bolo toho dost na skuske.......ja len, ze v niektorych zdrojoch sa pouzivaju take sipky inde take......
ten ywetkin tahak je dobry, ale tam je len class diagram.......a ja sa trapim s use case a sequence
edit: co to som nasiel - http://info.sks.cz/users/ku/PRI/usecase.htm
http://sparxsystems.com.au/resources/uml2_tutorial/uml2_sequencediagram.html

Sooloni

kde ma kabinet Mirek Binas???

JCube

oproti A515...

elektrikar

DeViLvs : oki, tak aby si sa tolko netrapil najdi si na nete StarUML vytvor novy prazdny dokument a tam ked si vyberies use case diagram vidis ake symboly v nom mozes pouzit ... tak isto pre ostatne typy diagramov ;)

Agamemnon

Quote from: Sooloni on  07.06.2008, 19:00:39
kde ma kabinet Mirek Binas???

Quote from: JCube on  07.06.2008, 19:01:54
oproti B515...

B515 nie :)
mirek má kabinet v A-bloku, naproti labu A512... vedľa učebne A537... dvere myslím A539
All code is crap.

42

JCube

pardon...som si pomylil bloky...oproti A515 :)

pUf

Quote from: kOsTi on  07.06.2008, 17:21:27
fuu jake zlutovania na KPI... co to? :)

ked si cital eqov prispevok vo FEI, tak vies co to ;)
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

kOsTi

ten vznikol az po mojej otazke :)
:trestac:

pUf

pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

milaninho

AI zatial nie, najprv len taky slaby odvar, ale casom pride aj AI

Agamemnon

All code is crap.

42

milaninho

neviem ci sa mi bude chciet zacinat takto.. koniec koncov sa k tomu urcite dostanem. momentalne ma napada iba nejaky greedy alg.. :laugh:

Agamemnon

Quote from: milaninho on  08.06.2008, 19:16:43
neviem ci sa mi bude chciet zacinat takto.. koniec koncov sa k tomu urcite dostanem. momentalne ma napada iba nejaky greedy alg.. :laugh:

pre AI? tam sa používa minimax s nejakou optimalizáciou... alfa pruning, a pod. veci.. heurestiky a pod...

ten link, čo som dal, je programátorská úloha, kde má programátor zistiť, či zadaná pozícia na šachovnici je alebo nie je šach... :) to budeš musieť aj tak urobiť :) je to dobrá úloha na validáciu korektnosti ťahu (btw, keď sme toto rozoberali s porubänom, tak povedal, že väčšina študentov na škole to nezvládne napísať :))
All code is crap.

42

puq

:D pekne no, pri tom sachu, ako statuse v hre, treba dost toho osetrovat, cize dost zlozite to je :)

DeViLvs

>>moodle (izra), 4.tyzden, prednaska  "OOP_P03-4_1_dedicnost", 2.slide:
"Typ odvodenej triedy - class, Implicitný typ dedenia - private"
>>moodle (izra), 5.tyzden, prednaska  " OOP_P03-4_3_C#_Dedicnost_Rozhrania_Kolekcie", 1.slide:
"každé dedenie je implicitne public"
asi mi nieco uslo, lebo podla mna si tieto dve vety scasti odporuju........vysvetli niekto? :)

JCube

nebude jedno pre C++ a druhe pre C mreza? (imho)

sketch

Nazdar lidi...Viem ze sa to tu uz urcite niekde spominalo ale strasne sa mi medzi tymi stranami nechce hladat...ospravedlnujem sa za svoju lenivost...neviete nahodou nieco z coho by sa dalo naucit UML kedze na cvikach sa toho prebralo strasne vela...poprosim len niejaky link alebo nieco podobne knihu kupovat fakt nemienim...nieco z coho by sa to dalo v pohode pochopit a co by mi malo stacit...dakujem RSVP
Kto sa nevyzna nech sa nepyta a kto sa vyzna ten sa pytat nebude.

kOsTi

milaninho

to bolo na margo toho linku co som napisal...

danielmi

tam nie je sekv.,user diagram
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Login: yes
Password: incorrect

kOsTi

tak na prehlad celeho UML prednaska a potom class diagram z toho pdf