• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

OP - Objektove programovanie

Started by pepco, 23.02.2008, 02:04:57

« predchdzajce - alie »

EqO

Quote from: Agamemnon on  29.02.2008, 04:11:50
free from microsoft
http://www.microsoft.com/express/

he he ale pozor od free k freedom(free v ponimani GNU) je poriadne daleko
free < OpenSource < freedom(GNU)

je vsak fajn vidiet, ze donutili M$ davat programy aj zdarma. Mozno sa raz dockame OpenSource SW od M$  :bananadance:
#nie je dolezite co si ludia o tebe myslia, dolezite je aka si. Ludia sa mozu skarede mylit, az to boli :(
#Niekedy sa sam seba pytam, kto sme, odkial sme prisli, kam smerujeme, aky zmysel ma vobec ludska existencia. Potom si nalejem odpoved a uz je dobre.

JCube

drzte sa temy pani... :)

edit: dakujem :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

to je ok :P to beriem, mozes zmazat tento prispevok :D

EqO

Quote from: JCube on  29.02.2008, 04:37:53
drzte sa temy pani... :)

edit: dakujem :)
a neviem si tie posty niekde precitat? ma to zaujima co mi kto odpisal.
#nie je dolezite co si ludia o tebe myslia, dolezite je aka si. Ludia sa mozu skarede mylit, az to boli :(
#Niekedy sa sam seba pytam, kto sme, odkial sme prisli, kam smerujeme, aky zmysel ma vobec ludska existencia. Potom si nalejem odpoved a uz je dobre.

puq

mmozes si precitat co som ja napisal, poslal som ti pm

JCube

tak sa mi to paci...ked si to diskutujete cez pm...sikovni...  :ropebanana: :thumbsup: bp bq

EqO

veru, da sa aj caz pm. Sak poriadok musi byt!
Ale aj tak je skoda ak sa musi zmazat cosi co bolo vytvorene. A tak ma napadlo, ze thready by mohli byt previazane - usporiadane do stromovej struktury. Potom by si nemazal, ale len nepresuval posty do novych threadov na ktore by bol odkaz v povodnom threade.
Keby to chcel niekto spravit, tak mu na to aj bakalarku vypisem  :metal:

TradeMark

Keby niekto chcel tak mam Visual Studio 2008 Express Edition stiahnute a napalene na DVD a rad poziciam. Ja viem ze dneska maju vsetci internet ale ked dakto nemoze abo sa mu nechce tahat tak sa ozvite a donesiem na prednasku abo podobne.
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

buhehe

mozete mi povedat jaky je rozdiel medzi tymto
public Captain(string name, string level) : this (name)
{
            this.level = level;
}

a
public Captain(string name, string level)
{
            this.name = name;
            this.level = level;
}

thx

Agamemnon

k tomu prvému musíš mať existujúci konštruktor, ktorý má 1 parameter typu string... to ": this(name)" predá name tomu koštruktoru, a ten nastaví name... a potom ešte sa nastaví level - keďže to je v tom volanom...

snáď to lepšie bude pochopiteľné na príklade:

// konštrutkro s 1 param typu string, ktorý nastaví meno
public Captain(string name)
{
            this.name = name;
}

// tento konštruktor nastaví level (keďže to má vo svojom tele) + predá parameter name pomocou "this(name)" tomu prvému konštruktoru - teda dôjde k nastaveniu aj mena (pomocou toho prvého konštruktora)
public Captain(string name, string level) : this (name)
{
            this.level = level;
}

ten druhý konštruktor z tvojej otázky je, dúfam, jasný
All code is crap.

42

buhehe

Sooloni

nevie nekto kluc na OOP na moodla?

buhehe

aweeeee

to su tiez bohovske nazvy klucov :D
Thor! Odin's son
Protector of mankind
Ride to meet your fate
Your destiny awaits
Thor! Hlödyn's son
Protector of mankind
Ride to meet your fate
Ragnarök awaits

hrmill

Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

buhehe

tu ulohu na moodli staci odovzdat zajtra ci to treba zozipovat a to poslat na server? thx

kOsTi

he? co mas na mysli? mali ste zadanu nejaku ulohu co mate odovzdat? ???
:trestac:

buhehe

no ja mam cvika s mirekom a na moodli mam napisane ze Odovzdavanie malej ulohy:
Vytvorte program, ktory bude simulovat fungovanie vytahu. Na reprezentaciu vytahu vytvorte triedu, pomocou ktorej opisete cele jeho spravanie. Vytah by:

* mal byt privolatelny na lubovolne poschodie v budove
    * mohol zobrazovat aktualne poschodie
    * mal obsahovat bezpecnostne dvere, ktore obmedzuju pohyb vytahu (neda sa cestovat, pokial su otvorene)
    * mal prist na poschodie, z ktoreho ho volate

Dufam, ze s vytahom stastne najazdite 10-tky (podla Jana Tleskaca 100-vky) stastnych kilometrov.

kOsTi

No nam hadam nic viac netreba len tie lodky... ci ako ywet? :) nie ze by sa mi nechcelo ale som nejaky chory hadam sa vobec na cviko dostavim :(

aweeeee

Quote from: kOsTi on  04.03.2008, 22:50:31
No nam hadam nic viac netreba len tie lodky... ci ako ywet? :) nie ze by sa mi nechcelo ale som nejaky chory hadam sa vobec na cviko dostavim :(
ake lodky ? dufam ze ked som nebol na cviku minule ze to nebudem musiet doniest lebo ani neviem o ake lodky sa jedna hehe:D
Thor! Odin's son
Protector of mankind
Ride to meet your fate
Your destiny awaits
Thor! Hlödyn's son
Protector of mankind
Ride to meet your fate
Ragnarök awaits

aweeeee

eeeej kua no ako vidim budem musiet zajtra prestudovat :D  ... a to jej potom treba odovzdat alebo netreba ?
Thor! Odin's son
Protector of mankind
Ride to meet your fate
Your destiny awaits
Thor! Hlödyn's son
Protector of mankind
Ride to meet your fate
Ragnarök awaits

kOsTi

ja neviem... je mozne ze s tym budeme dalej pracovat...

JCube

budeme na to nadvazovat...ten kto nerobil na hodine ma doma..

nighthunter

je to sranda :)

asi stahnem visual studio a skusim aj ja
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)