• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

NMPaMS

Started by LONEr, 16.10.2007, 14:26:34

« predchdzajce - alie »

kOsTi

no pisali... ale neviem priklady :(
:trestac:

hrmill

no jo a kto vie ??? pomozte nam trocha
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Stalker

Skoda, mohol sa uz niekto najst, co by to tu napisal, ze co bolo... no nic no... zajtra to uvidime na vlastne bulvy...
ASOT

nebel

taze rozdelenia pravdepodobnosti nebudu??? binomicke, poiss exp atd???

kOsTi

hrmill

to fakt nikto nevie co bude ? :hammer:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

kOsTi

ale coby... len su lenivi to pisat...

hrmill

ta by sa mohol niekto prekonat

pepco

pisala B paralelka s Pircom :) tak ak niekoh poznate takeho tak sa spytajte a dajte vediet

nebel

ja neviem naco se to ucime na matlabe ked pisomka je v aule a skuska tiez :D:D
kto ide potom do pavuka na  :beer1: :alc: :drink:?

hrmill

no tak ja urcite nejdem bo hned s tade idem do prace treba mi kese  bk

Final_Destructer

co ja viem, boli ziarovky, jedna skupina mala priklad na podmienenu pravdep. a hladanie E(X), D(X) pre SNP a DNP
Wanna get destructed?

kOsTi

aj spojita? hm... no fajn

hrmill

no dobre aj to asi zajtra vidim tak ze rano sa ledva preberem a cestou do skoly zamrznem bo tak skoro rano  :j_undecided: a o 8:10 mu odovzdam prazdny dvojharok s mojim menom :hammer: mu to bude musiet stacit bo na viac ako 0b si netrufam  ak: ak: bu

kOsTi

aa sak uvidime... min tie ziarovky nevyzeraju tazko :)

hrmill

no sak nie ale ked to da iba jednej skupine a je v nej jus nebudem ako poznam moje blbe stastie co sa tohto tika

kOsTi

tak nieco som vyhrabal... parelelka teda B:

1.priklad ...cisla od 1 do 60 ....aka je PP, ze cislo je delitelne 6 a 8

2. priklad.
..dajaky robotnici...2 skupiny...jedna robi dobre vyrobky s PP 0,7 druha s 0,8 ...aka je PP, ze vytiahneme dobry vyrobok...alebo daco take...

3. priklad ... pravdepodobnostna tabulka...dajake hodnoty si musel dopocitat...

Final_Destructer

Wanna get destructed?

Gaspacho

Noooo ta tote 3 prikladiky su pohodkove...idem dalej ratat osmicku...dufajme ze sa nam nepritrafia ziarovky ;)

hrmill

vdaka kosti mas to u mna  :j_rolleyes:

Gaspacho

jj kOsTi pivo iste ;)

kOsTi

zajtra o 7:30 ho cem mat na stole ;)

JCube

zajtra 7:30 pridem maximalne tak vygrcany ja... :D idem spat lebo mi ta matika lezie na mozog...vela stastia vsetkym snazivym co matike obetovali aspon desat minut... ;)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stricky

ti co nahodou mali dnes, tak by to sem tiez mohli fuknut... d

kOsTi

tak som teraz dosiel z pisomky bolo dost vela skupin.. asi 4... ja som mal A

1. cisla od 1 po 800
    a) pravdepodobnost ze je delitelne 6 aj 8
    b) pravdepodobnost ze je delitelne 6 alebo 8

2.
mame nezavisle zapojenych 11 odporov s pravdepodobnostou ze je dobry 0,9... pravdepodobnost ze aspon 2 su dobre

3. tabulka nahodnej premennej...
    a) vypocitat parameter "p" .... to je parameter spodneho radu
    b) vypocitat paramater "x" za predokladu ze E(X) = 2 .... to je parameter vrchneho radu
    c) D(X)

have fun... ;)