• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Matematická logika

Started by Mao, 15.02.2008, 06:53:48

« predchdzajce - alie »

buhehe

vraj jj...
ale dnesny zazitok: som mu poslal ze xcem taku temu...odpisal ze dobre, ze mu mam poslat na mail...ok poslal som mu a on mi odpisal nech mu poslem az ked budem zapisany v tom zozname do ktoreho ma ma zapisat on...

kOsTi

temy mame vlastne odovzdavat cviciacemu ci jemu ci jak? :D
:trestac:

Padres

A poslal si mu otazku ze akym sposobom ta moze do toho zoznamu zapisat? :)

buhehe

este ne som musel ist do het a nedavno som prisiel domov a teraz vecer sa mi ani nexce a asi aj tak zajtra by bola odpoved...(abo pondelok)...cize zajtra mu napisem ze co sa da robit...

buhehe

Quote from: kOsTi on  03.05.2008, 04:21:03
temy mame vlastne odovzdavat cviciacemu ci jemu ci jak? :D
netusim...asi cviciacemu ale moj cviciaci je skrivanek thaze mam aspon s tym pokoj...

badi

No ja mam zasa iny problem.
Napisal som mu temu, a k nej aj priklad, ci moje riesenie je spravne, jeho odpoved bola ze mam formulovat teoriu, nie problem, no nechapem teraz, ako to myslel, kedze ja som formuloval teoriu. tak som to prerobil a poslal som mu uplne ine a preistotu uz druhy den neodpisal :-(
Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

Payne

Hej inak viete niekto aky je to jazyk a a bez rovnosti???

kOsTi

Nemal uz niekto druhu pisomku?

kOsTi

heh neviete niekto od kade ma byt ta pisomka lebo nejak nemam zaznacene pokade bola prva :D

sri

no tak druha cast v skriptach - predikatova logika

LONEr

seruste, niekto dneska musel uz pisat zapocet c.2. Tak napiste, ake priklady boli. diky

kOsTi

ja som mal... priklady 3

1. napisana formula a trebalo napisat jej syntakticky strom, vytvarajucu postupnost, urcit ci su cleny viazane, volne atd... a cela formula ci je uzavreta alebo otvorena.

2. napisat formulu z 1. prikladu v prenexnom tvare.

3. napisat otvoreny skolemovsky variant formuly z predch. cvicena...

libra

Quote from: kOsTi on  05.05.2008, 17:25:45
ja som mal... priklady 3

1. napisana formula a trebalo napisat jej syntakticky strom, vytvarajucu postupnost, urcit ci su cleny viazane, volne atd... a cela formula ci je uzavreta alebo otvorena.

S kym mas matiku?

kOsTi

taka teta... podla vsetkeho asi Draženská Emília  :)

puq

inac pisal dnes uz niekto aj so skrivankom????

nighthunter

15.   Diskotékové vzťahy. :)
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Havran

nebola, ulohy boli tie iste pre obidve skupiny ale ta formula na zaciatku bola ina
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

BossZ

skupina 10.50, piste prosim co bolo na pisomke u Skrivaneka.
<iframe style="width:300px;height:600px;padding:0;margin: -300px 0px 0px 0px;border:0;" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0" vspace="0" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.androidroka.sk/wp-content/themes/androidRoku/iframe.php?invite=52633e266001a22a5eb0166ee736bc68"></iframe>

sri

Quote from: BossZ on  06.05.2008, 16:15:32
skupina 10.50, piste prosim co bolo na pisomke u Skrivaneka.

Vsetky skupiny, ktore ste dodnes pisali, piste co bolo na pisomke ... ;)
Inak, pise niekto aj na buduci tyzden a ked hej tak kedy?

Havran

Quote from: kOsTi on  05.05.2008, 17:25:45
ja som mal... priklady 3

tam v tretej ulohe ja som mal este ze v klauzularnom tvare
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

layo

taze dneska 10 50 s ujom skrivankom boli taketo priklady:
1. nakreslit strom formuly....potom aj strom najdlsieho termu formuly a jeho vytvarajucu postupnost
2.prenexny tvar predchadzajucej formuly
3.mali sme novu formulu a ju upravit podla tej stoklesovej rovnice ci co to je  :h_wink:

obe skupiny mali to iste len inu formulu

BossZ

Quote from: layo on  06.05.2008, 19:53:58
1. nakreslit strom formuly....potom aj strom najdlsieho termu formuly a jeho vytvarajucu postupnost
3.mali sme novu formulu a ju upravit podla tej stoklesovej rovnice ci co to je  :h_wink:

to iste daval aj nasej skupine o 13.30, v tretej ulohe trebalo napisat otvorený skolemovský variant uzáveru formuly.
<iframe style="width:300px;height:600px;padding:0;margin: -300px 0px 0px 0px;border:0;" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0" vspace="0" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.androidroka.sk/wp-content/themes/androidRoku/iframe.php?invite=52633e266001a22a5eb0166ee736bc68"></iframe>

Alex

ako zistim najdlhsi term formuly ... ? :)

pepco

Quote from: Alex on  06.05.2008, 22:30:55

ako zistim najdlhsi term formuly ... ? :)

tha pozriem a vidim, ne? ktory ma najviac premennych logicky :)

Padres

btw nevie niekto dokedy treba poslat projekt skrivankovi na mail?