• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

L.semester + ku koncu zamyslenie sa o studiu ;)

Started by danielmi, 02.02.2008, 06:00:28

« predchdzajce - alie »

pepco

no hej aby tento pekny exepriment nedopadol tak ako niekdajsie OS :P :P

Ing. nemtom

ale nie, babka je vela, to az potom ku koncu semestra:D
brix will be shat

puq

Quote from: pepco on  12.02.2008, 06:33:28

myslis FATal error?? :D

puq

Quote from: nemtom on  12.02.2008, 06:33:40
ale nie, babka je vela, to az potom ku koncu semestra:D

okey tak zacni s dedom :P

Ing. nemtom

brix will be shat

ywetka

coby nebol cas... cas sa najde vzdy, len treba vediet hladat a hlavne byt ochotny ho hladat ;). a ked budete opakovat.... hm, sak nic sa nestane, kvoli tomu zo skoly nevyletite a dokonca aj bakalara stihnete dostat na cas  :P :P :P

nemtom: tak to si budes moct dat paradne ceny, lebo aj teba to bude stat nejaky cas, ktory si najdes popri makacke na bakalarke...? ;)

PS: 500ty post, som HERO! len tak na okraj.... a to som mala pred mesiacom len 100 a daco... strasneeee  :pimp:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

pepco

napr dalsi experiment ktory sa "podaril" bolo to s prehodenim numerickych prikladov na koniec NMPaS... sme skoro figu prepocitali a setky priklady na skuske boli z toho.... minuly rok mali numeriku na zaciatku a pekne si setko presli

Ing. nemtom

bakalarka tiez c#, moe polku zivota travim pri c#, samozrejme ked uvidim ze su prilis casovo narocne zadania tak nic z toho:)
brix will be shat

Agamemnon

imo, tie nové zadania (tie, čo dali mirek a eqo) z os boli fajn, a aj ľahké... určite sa mi to páčilo viac, ako boli tie originálne fatky...
All code is crap.

42

kOsTi

Quote from: ywetka on  12.02.2008, 06:20:06
Quote from: kOsTi on  12.02.2008, 06:18:28
ywet ty budes nieco ucit teraz? :)

mala by som, prave to OOP, ale zatial este nic ne je oficialne stanovene - teda zaznacene v IS ;)

jaaj tak potom daj vediet aby som vedel kam sa prelozit ;)

btw... post 5400 :D
:trestac:

puq

Quote from: ywetka on  12.02.2008, 06:36:06
coby nebol cas... cas sa najde vzdy, len treba vediet hladat a hlavne byt ochotny ho hladat ;). a ked budete opakovat.... hm, sak nic sa nestane, kvoli tomu zo skoly nevyletite a dokonca aj bakalara stihnete dostat na cas  :P :P :P

nemtom: tak to si budes moct dat paradne ceny, lebo aj teba to bude stat nejaky cas, ktory si najdes popri makacke na bakalarke...? ;)

PS: 500ty post, som HERO! len tak na okraj.... a to som mala pred mesiacom len 100 a daco... strasneeee  :pimp:

nejak sa mi zacina nepacit to co pises ohladom tohto zadania wrrrr  :03: :) este je cas zmenit tie zadanie, treba porozmyslat na tym vazne :)

Agamemnon

Quote from: nemtom on  12.02.2008, 06:37:08
bakalarka tiez c#, moe polku zivota travim pri c#, samozrejme ked uvidim ze su prilis casovo narocne zadania tak nic z toho:)

odhadom bude časovo náročné naštudovanie "podkladov" pre to zadanie
All code is crap.

42

puq

ta ked pre teba bude tvoja zena casovo narocna co potom s nami??? ha?? :D

ywetka

tak teraz sa chysta prerobit kopa predmetov, lebo pravda je taka, ze rok co rok koncia slabsie a slabsie rocniky... no offence, ale taka je statistika.
ak nechceme padnut na uroven elektrickovej skoly, je nutne s tym nieco urobit, preto tie zmeny... stoji to za to naucit sa programovat, aj za cenu opakovania predmetu... taka je pravda, pre prax nevyhnutna a stalo by to za to aj mne.  :emot-dance:
aky ma zmysel mat predmet, ktory ta dokopy nic nenauci, lebo nemas motivaciu a dopredu vies, ze sa o zadanie ani nepokusis, lebo si ho lahko kupis a nasledne este lahsie odovzdas? ziaden... a niekde zacat treba  :emot-prettywink:

Ing. nemtom

Quote from: Agamemnon on  12.02.2008, 06:37:30

imo, tie nové zadania (tie, čo dali mirek a eqo) z os boli fajn, a aj ľahké... určite sa mi to páčilo viac, ako boli tie originálne fatky...

asi nam nepovies kto je eqo vsak?
brix will be shat

ywetka

Quote from: Agamemnon on  12.02.2008, 06:38:59

odhadom bude časovo náročné naštudovanie "podkladov" pre to zadanie

presne tak... inak to nebude az take zlozite, staci si na to len sadnut a robit ho postupne...

TradeMark

Quote from: ywetka on  12.02.2008, 06:40:08

tak teraz sa chysta prerobit kopa predmetov, lebo pravda je taka, ze rok co rok koncia slabsie a slabsie rocniky... no offence, ale taka je statistika.
ak nechceme padnut na uroven elektrickovej skoly, je nutne s tym nieco urobit, preto tie zmeny... stoji to za to naucit sa programovat, aj za cenu opakovania predmetu... taka je pravda, pre prax nevyhnutna a stalo by to za to aj mne.  :emot-dance:
aky ma zmysel mat predmet, ktory ta dokopy nic nenauci, lebo nemas motivaciu a dopredu vies, ze sa o zadanie ani nepokusis, lebo si ho lahko kupis a nasledne este lahsie odovzdas? ziaden... a niekde zacat treba  :emot-prettywink:

Tak to je sice pekne ale trebalo by prerabat pomaly a nie zrazu buch, vsetky predmety naraz po novom...
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

puq

Quote from: ywetka on  12.02.2008, 06:40:08

nooo ale potom treba prehodnotit hlavne predmety co nesuvisia s odborom :) lebo do teraz za 3 semestre sme mali veeeeeeeelmi malinko informatiky a ked aj bolo, tak na to nebolo casu pre ine sprostosti, ja nemam problem venovat cas tomu, ale ked ma blokuju somariny tak je to dost na rit, ale teraz by uz take predmety uz nemali byt...:)

ywetka

no ono sa to robi pomaly... uz minuly rok boli cvika z OOP diametralne odlisne od toho, co som mala ja ako predmet OOP pred 4 rokmi... a vela inych predmetov taktiez...

Agamemnon

Quote from: nemtom on  12.02.2008, 06:41:37

asi nam nepovies kto je eqo vsak?

myslím, že keď bude chcieť, povie sám...
All code is crap.

42

Havran

a do rite a uz som myslel ze jaky pohodovy semester ma caka a trdlajs, zda sa ze tento rok ro bude presne naopak, makat sa bude na zadaniach a skuska bude v pohodicke
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Michal102

Cola, slané tyčinky a ideš...  :puf:

Ing. nemtom

brix will be shat

fanfo

Quote from: eminkaa on  12.02.2008, 17:53:53
Quote from: Michal102 on  12.02.2008, 08:09:50
Cola, slané tyčinky a ideš...  :puf:

ou je, niekto tu chodil na sobotove prednasky :emot-LMAO:

chodi a aj pocuva, ale takouto konzumaciou sa nasi informatici dozivaju 27 rokov a potom im klepe zubata

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

EqO

fiiiha  ah:
no hadam ti aj odpustim, ze si bol doktorandom nazval  :emot-LMAO:
#nie je dolezite co si ludia o tebe myslia, dolezite je aka si. Ludia sa mozu skarede mylit, az to boli :(
#Niekedy sa sam seba pytam, kto sme, odkial sme prisli, kam smerujeme, aky zmysel ma vobec ludska existencia. Potom si nalejem odpoved a uz je dobre.