• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

L.semester + ku koncu zamyslenie sa o studiu ;)

Started by danielmi, 02.02.2008, 06:00:28

« predchdzajce - alie »

diacon.mex

napiste prosim niekto, ze kedy zaciname letny semester... 18.2. alebo uz 11.2. ??? dik

pepco

18.2 zaciname... 11.2 zacinaju tretiaci bakalarskeho :)

WRC03

fuh ten rozvrh sa mi moc nepaci :(

johnyo13

no..nieco by este mali zmenit, lebo mne sa kryju dva predmety:)
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

kOsTi

ja si pockam na finalnu verziu.... aj tak asi ani niesu urobene nove skupiny :)
:trestac:

Havran

Quote from: kOsTi on  10.02.2008, 23:44:41
ja si pockam na finalnu verziu.... aj tak asi ani niesu urobene nove skupiny :)
no nemyslim ze po tomto semestri sa nejak zmenia radikalne skupiny tak ako po prvom
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

kOsTi

nooo neviem... ale predsa je to mozne

TradeMark

NEch zije stredaaaa  :bananadance: , prednaska (2 a pol hodiny volno) prednaska (2 hodiny volno) prednaska ... ajajaaaaaaj a ja som chcel na nich zacat chodit svedomito  :lb:
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

luigi39

je tu niekto kto na mal pred letnym semestrom spravene prve 2 semestre CISCA ze ako je to s uznavanim PS?? Popripade niekto kto ich ma spravene teraz a chcel by si to dat uznat. Ja som kecal s Jakabom zaciatkom ZS a vravel ze keby sme sa nasli taky 3-4ja tak by sme mohli robit dalej 3ti-4ty semester. 2ja by sme boli tak ak niekto ma spravene a chce robit dalej tak nech sa ozve

EqO

luigi: Tento semester sa zacne vyucovat prvy krat podla novej verzie materialov. Mohol by si si vsak dat uznat aj 2 semestre v starej verzii a robit na cvikach 3+4 semester. No neviem ci ma zmysel pokracovat v starom, ked to uz konci.
Uznavanie sa minuly semester robilo, tak ze si musel urobit prakticke aj teoreticke finaly z oboch semestrov.
Odporucam ti radsej si teraz prejst 1+2 semester po novom, aby si nemal v buducnosti problem na certifikacii, ze tam budu "cudne" otazky.  bu
#nie je dolezite co si ludia o tebe myslia, dolezite je aka si. Ludia sa mozu skarede mylit, az to boli :(
#Niekedy sa sam seba pytam, kto sme, odkial sme prisli, kam smerujeme, aky zmysel ma vobec ludska existencia. Potom si nalejem odpoved a uz je dobre.

pepco

a ako to bude vyzerat po novom teraz?  bn resp ake zmeny nastali, okrem toho ze budu ine otazky  ap

edit: inac zda sa mi to trochu privela robit 2 certifikaty za jeden semester, po 3 testy zo zaciatku na tyzden a potom po 2 testy na tyzden z druheho, je myslim dost narocne, ked si uvedomime kolko casu to zaberie a nie je to jediny predmet co mame v tomto semestri....  :whacko:

luigi39

EqO: tak z tych prvych dvoch sa da spravit bridge na nove curicila takze by toho bolo menej nez to brat odznova .. a keby mi aj uznali tak by som musel robit zasa final alebo uznavaju final ktory uz v podstate mam?

pepco: a nie je to az tak vela kedze aj normalny CISCO semester trva 6 tyzdnov.. pricom v lete sa brali po tyzdnovych intervaloch takze som spravil len 2.semester kedze za ten tyzden som to ledva stihal dennde prejst take 3-4 kapitoly a aj testy naklikat ... a za tych 6 tyzdnov je to v pohode ked to neflakas ale studujes poctivo inac nestihacka

pepco

no neviem, mne sa to nezda v pohodke... min 2 dni sa to treba ucit, keby to bolo po SK or CZ tak to by bolo ine kafe, ale takto EN to robi narocnejsie... sme to mali na strednej tak viem co to obnasa sediet nad tym... a ked pozries ze tyzden ma 7 dni z toho 2 musis nad jednou kapitolou, tak 3 testy je 6dni z tyzdna  ak:

TradeMark

Ja som to mal tiez na strednej (mam skoncene 3 semestre) a zaujimalo by ma ci sa tie testy tobia na cviku alebo ich mozme robit aj niekde na intraku z netu?

fanfo

Quote from: TradeMark on  11.02.2008, 04:51:11
Ja som to mal tiez na strednej (mam skoncene 3 semestre) a zaujimalo by ma ci sa tie testy tobia na cviku alebo ich mozme robit aj niekde na intraku z netu?

vsetky testy okrem finalu, practisu a feedbacku sme robili de len chces, taze asi to aj teraz tak bude ale to nech vam napise EqO on to cvici  bv

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

luigi39

Quote from: pepco on  11.02.2008, 04:40:00
no neviem, mne sa to nezda v pohodke... min 2 dni sa to treba ucit, keby to bolo po SK or CZ tak to by bolo ine kafe, ale takto EN to robi narocnejsie... sme to mali na strednej tak viem co to obnasa sediet nad tym... a ked pozries ze tyzden ma 7 dni z toho 2 musis nad jednou kapitolou, tak 3 testy je 6dni z tyzdna  ak:
tak je pravda ze ty co velmi nevedia anglicky tak to nemaju sancu stihat ale pokial viem tak su tie kurikula prelozene aj ked je to dost neprehladne takze ja osobne odporucam radsej sediet nad anglickymi kedze testy asi tiez budu len v anglictine.
a ak ta to zaujima tak kapitolu dokazes prejst v pohodke za take 3-4 hodky podla rozsahu a ak tmu chapes tak test naklikas aj za 20 minut. ale naozaj nezavidim tym co po anglicky vedia len zaklady lebo pre nich to nebude med lizat

luigi39

Quote from: TradeMark on  11.02.2008, 04:51:11
po novom sa uz nezhoduju stredoskolske a vysokoskolske kurikula aj ked stare asi boli rovnake takze tam by mal byt jedine bridge

luigi39

a este k tym spravenym semestrom by sa starsi mohli vyjadrit ze ako to je s tym final exam pripadne uznavanim

a ak niekto uz ma spravene a da si uznat tak by sa mohol pridat k individulanemu studovaniu 3-4. semestra

TradeMark

No ja si z toho na strednej pamätam basic ale nic si nedavam uznavat... vacsinu testov na strednej som robil podla vypracovanych testov co boli na internete  :ringsmiley:

LONEr

neviem co tu kecate ze "po novom" ked tam bude len viac rozobrata wi-fi a IPv6. ale to tiez len intro. cize to ci po novom alebo nie po novom je uplne jedno. podla cisco vysoke skoly mozu robit staru verziu ccna (tusim 802) este par rokov, pricom ne-studenti uz musia tu novsiu. a je to fakt uplne jedno ci toto ci toto. a  keby ste niekto zistili, ako je to s uznavanim,tak napiste, lebo ja mam cele ccna.

EqO

Quote from: eminkaa on  11.02.2008, 19:45:41
no my sme mali tak, ze testy sme klikali doma a finale v skole. ak si niekto chcel nechat pouznavat, tak mu stacilo prist do skoly a spravit prakticky a klikaci final, ze to vie, a dali mu pokoj

eminka to uplne pekne zhrnula, nebudem to zbytocne opakovat. Ucit sa budete z novych kurikul. Tusim, ze ciastkove testy sa do zapoctu nebrali (eminka oprav ma ak to na poslednych sietach tak nebolo), lebo ludia zvykli obabravat. Z podobneho dovodu sa vyzaduje spravit finaly pri uznavani semestrov zo strednej.
btw ja siete neucim, ja sa ich iba ucim :D Teda berte s rezervou co tu pisem a radsej si pockajte na prve cvika nech vam to pekne povie cviciaci.  bn
Este ma zaujal Pepcov nazor, ze 2 CISCO semestre v jednom skolskom su privela. Ono takto sa to robi takmer od zaciatku Netacad kurzov na TUKE a problem nebol. Ibaze minuly rok boli cvicenia skratene na dvojhodinovky a to je ozaj malo casu, aby sa cviciaci stihol pekne povenovat kazdej teme. Cize budete sa musiet spoliehat hlavne na samostudium (tomu sa tu na TUKE hovori kvalitne vysokoskolske studium - nevymyslel to nik z tych co siete ucia, ale myslienka prisla niekde z hora  :whacko: )
#nie je dolezite co si ludia o tebe myslia, dolezite je aka si. Ludia sa mozu skarede mylit, az to boli :(
#Niekedy sa sam seba pytam, kto sme, odkial sme prisli, kam smerujeme, aky zmysel ma vobec ludska existencia. Potom si nalejem odpoved a uz je dobre.

JCube

nemyslim ze ma caka nejaky hrozny rozdiel oproti ciscu na strednej...zmakol som styri semestre sam zmaknem ich znova...na to ze nemam cas na ine veci som si zvykol...a na samostudium tiez...aspon menej budem v skole ked mame "samostudium"...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

ale prd... v skole budes rovnako + este samostudium :P

TradeMark

Kolko zadani treba robit v lete? Pocitam ze urcite z Javy... este z niecoho? (.NET nemam). Vdaka

pepco

Quote from: EqO on  12.02.2008, 03:44:19
Este ma zaujal Pepcov nazor, ze 2 CISCO semestre v jednom skolskom su privela. Ono takto sa to robi takmer od zaciatku Netacad kurzov na TUKE a problem nebol. Ibaze minuly rok boli cvicenia skratene na dvojhodinovky a to je ozaj malo casu, aby sa cviciaci stihol pekne povenovat kazdej teme. Cize budete sa musiet spoliehat hlavne na samostudium (tomu sa tu na TUKE hovori kvalitne vysokoskolske studium - nevymyslel to nik z tych co siete ucia, ale myslienka prisla niekde z hora  :whacko: )

tha problem nebol, sak co ine nam zostava, zatat zuby a prekusat sa dalej... ale nie je to najstastnejsie riesenie, podla mna, ide to na ukor inych predmetov cez semester...