• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Java

Started by kOsTi, 23.02.2008, 02:17:18

« predchdzajce - alie »

kOsTi

tak zapocet mam... a dnes bude aj skuska :)
:trestac:

kornas

Quote from: kOsTi on  14.05.2008, 16:46:56
tak zapocet mam... a dnes bude aj skuska :)

a kto Ti zapisoval zapocet ?

kOsTi

Samuelis :) na cviku... (aj ked mu kus trvalo kym sa zorientoval) :D

puq

loooooooool aj u vas??? keby si videl co pri nas robil :) cisty magor to je :D

este s jednym spoluziakom sme prisli cez ine cviko za nim, ze nech nam zapise, mne normal zapis, a spoluziaka sa opytal ci to ma v jednej triede, my sme nechapali co xce, a on ze ci to ma tu...ta ze hej... ta poluziak vytiahol notebook, zapol netbeansa a ukazal mu, ale predtym sa este raz spytal ze co vlastne od neho samuelis chce, a on ticho, pozrel do netbeanse a totalne bez slova odisiel :) sak to aj forrest gump je menej retardovany :D

johnyo13

zajtra sa konecne chystam odovzdat javu..som nemal otvoreny netBeans odkedy som dokoncil sweepra (dva-tri tyzdne) a teraz pustim ked testy, ta zhruba v 50% pripadov prejde vsetko a obcas neprejde jeden test a obcas dva...nie je to nejake divne? nemali by byt vysledky testov vzdy rovnake?
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

kOsTi

tak aspon napis v com presne vznikne chyba...

johnyo13

->isSolved - to len obcas (10% pripadov)
->generate asi kazde druhe testovanie neprejde:
assertEquals(ROWS * COLUMNS - MINES, clueCount);
    expected <71> but was <72> tie cisla sa menia od pripadu (70 - 73, niekdy je medzi nimi rozdiel o jedno, niekedy o dva)
EDIT: meni sa len to druhe cislo, prve je vzdy 71:)
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

johnyo13

IsSolved uz prestalo a generate sa ustalilo na 40%...a to som nic nemenil len spustam Test :)
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

Mao

Preavdepodobne si nemal osetrene to ked vygenerujes minu na to policko kde uz je mina

Havran

pocuvajte to 12 cviko, ked dam prikaz do Netbeansu co je na nete v cviceni

stm.executeUpdate(DatabaseSetting.QUERY_CREATE_BEST_TIMES);

tak mi NetBeans pise, ze ziadna taka metoda jak executeUpdate neexistuje, to ju mam vyrobit ?
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Mao

pozri ci mas dobre importy, lebo statment sa nachadza vo viacerych balikoch, a mozno si naimportoval iny napr java.beans, namiesto java.sql

Havran

ooo dikes Mao, jeden import bol beans namiesto sql
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

TradeMark

Nevie niekto link na stiahnutie java dokumentacie? mal by to byt .zip subor ale ta uz polhodinu bludim po SUN strankach a ne a ne to najst. Vdaka!

EDIT: Uz nic...mozte zmazat..uz som to nasiel.
EDIT #2: Neviem ci dakto zaregistroval ale pozeram ze vysla nova verzia NetBeans t.j. 6.1 ;)
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

BCAA

registrujeme ;)

buhehe

nevete kedy chcu dat zguzgu?

JCube

TuSiM Ze 3.yUnA SpOmInAl pOrUbAn xD i hATe EWeRyOnE!!!

(powered by wypatlator)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Sooloni

eh mam taky problem... nevie nekto kde ma kabinet Samuelis? lebo uz vyse tyzdna mam zapich... (mam ho aj v indexe) ale na IS sa akosi neraci zapsiat ..uz som mu posielal maila..a odpoved bola ze "poobede to napravim"... presli 3 dni a skuska v nedohladne :D ????

clovek57

myslim ze na Vysokoskolskej, stavebna fakulta na prvom poschodi vlavo...

badi

Quote from: Sooloni on  24.05.2008, 16:49:09
eh mam taky problem... nevie nekto kde ma kabinet Samuelis? lebo uz vyse tyzdna mam zapich... (mam ho aj v indexe) ale na IS sa akosi neraci zapsiat ..uz som mu posielal maila..a odpoved bola ze "poobede to napravim"... presli 3 dni a skuska v nedohladne :D ????

neboj nie si jediny co nema zapisanu Javu este na IS ... v podstate ma este tyzden casu na zapisanie :D
Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

Sooloni

tak ja si pockam do utorka a ked ani dovtedy nebude..tak ho asi pojdem navstivit ked bduem v ke..a pekne mu dohovrim :)

kOsTi

no ako ho poznam... tak mu budes musiet asi tak 15min vysvetlovat co chces... potom 10min kym pochopi ze ide o predmet TJ, potom asi 5min a opyta sa ta na meno... potom zacne nieco hladat a po 10min povie "Tak mi dajte index" ... a ty urobis ze: :ohmigod: ... a potom asi tak po 15min dalsieho vysvetlovania pochopi o co ide

have fun ;)

puq

a kosti si zabudol: a potom sa ta spyta: a to mate vsetko v jednej triede :D a mate to tu, videl som to, a mate vlastne zapocet :D

johnyo13

a samozrejme netreba zabudnut vygenerovat dokumentaciu a zapnut riadkovanie v netBeanse..to su jeho srdcovky, na ktorych som ja bohuzial zlyhal..ale aspon ze som dostal zapich no..lebo ked uz toto neviem, tak mi bolo zbytocne robit cele miny, ako programator za nic nestojim...
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

Sooloni

je tu nekto co odovzdaval Javu vo Stvrtok 15.05 a nema este zapich na IS?

LONEr

serus sraci, tak z coho sa ucime na Javu? su nejake testy minulorocne na nete? :) diiik