• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Java

Started by kOsTi, 23.02.2008, 02:17:18

« predchdzajce - alie »

JCube

tak len okomentujes podla java code conventions triedy premenne a metody...a len pri odovzdavani das generate javadoc...a mas pokoj..
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

no parada, neje toho vela, ked iba zopar metod je tam doplnenych, kedze kopa metod tam uz bola a bolo to treba len implementovat

inac jcube ty si uz odovzdal miny? alebo kosti ty???

Mao

Ja som uz odovzdal pred dvomi tyzdnami pri Samuelisovi.

JCube

este ne...a kedze samuelis tu tento tyzden nie je tak az v 11. odovzdam... :)

puq

hmm naisto tu neni????? sakra ta to nemozem odovzdat

a mao co sa ta pytal salmonelis ked si odovzdaval????

Mao

Na standardne ulohy sa ani velmi nepytal. Hlavne sa pytal na dolpnkove, stale chcel vidiet kod, a vysvetlit, ze ako to pracuje, ako to mam spravene. Zo standardnych sa pytal tusim na serializaciu nastaveni.
A potom este pozrel javadoc.
Inac ak robis komentare tak nad kazdou triedou treba uviest aj meno, skupinu predmet a pod pomocou tagu @author. Kvoli tomu som mu musel niest dokumentaciu o tyzden este raz  :)

puq

no najvacsia sranda bude, ze mu to nebudem ani tak odborne vediet povedat :))) jak teraz si napisal ze serializacia nastaveni a ja ze co??? to take tam bolo :))) a viac sa pytal na swing alebo konzolu, dufam ze swing lebo konzulu ach jaj ani nepamatam co som tam robi lebo to pred mesiacom bolo :))

Mao

Serializacia-metody save a load v triede settings.
Pytal sa iba na graficke rozhranie, konzolove som mu tam ani nespustal.
A odborne mu to vraviet netreba, vieme preco  ;) :)

puq

tak tak vieme :D a tu serializaciu som prisiel na to cez nastavenie slovo co bolo pri tom :D :D

les paul

Prosíme študentov, aby neodhadzovali špaky do pisoárov. Ťažko sa dofajčujú...

puq

LOOOL :D cize zajtra stretko o 13:05 pred hlavnou budovou, berte lopaty and we are going to sweep mines :D

JCube

kOsTi

hua, teraz som dosiel a idem sa CISCO ucit... miny hadam zajtra dokomentujem :)
:trestac:

JCube

cisco je pohoda...uz mam spravenu aj osmicku...zajtra natukam 9 a mam pokoj... :)

kOsTi

tak nejde o to ze takze ale je to na dlho a mne sa aj spat chce... ale tak asi nebude mozne :)

JCube

tebe sa chce spat? :D ved pockaj rano ked zaspis... :D

buhehe

ludia je zajtra cviko 15.55? danke

kOsTi

johnyo13

aky je rozdiel ked dam prekryt nejaku metodu cez anotaciu @Override a ked to nedam..viem zhruba co to robi (prekrytie metody nadtriedy danej triedy :lol9:)
ale nevidim rozdiel pri kompilacii ani pri spusteni...
☼Ѿ☼ ... ☼Ѿ☼

Ing.Veduci

mno ja velmi s anotaciami nerobim, ale myslim ze namaju nejaky vplyv pri kompilacii... to je len ako dokumentacia, ci nie?? poucte ma noze.. :P
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

nebel

Quote from: JCube on  19.04.2008, 19:16:55
este ne...a kedze samuelis tu tento tyzden nie je tak az v 11. odovzdam... :)
samuelis tu neje tento tyzden? bo som akosi naposledy nebol taze neviem :D ked odpadne cviko ta fajne  :metal:

kOsTi

neodpadne... podla vsetkeho pride Porubän

altlavista

jj u nas bol v pondelok a bol celkom poprask kto nemal svoje riesenie so sebou... rovno im povedal ze mozu ist, bo ze naco tam budu sediet

buhehe

sa vam nepokasle cele hracie pole ked sa prepnete na expert?

kOsTi

myslis v konzole? tam kus hej bo dvojciferne cisla uz nevojdu hore aby to bolo pekne zarovnane