• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Estetika

Started by Lastmohikan, 19.10.2007, 07:14:19

« predchdzajce - alie »

kOsTi

v pohoo... diky za poznamky :)
:trestac:

JCube

joo ema vdakaaaa :hug:
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Pribina

Tak tak dost mi pomohli :)
plllllp prepinan kapitan Spok

buhehe

jj...a pocujte dala vam do indexu aj podpis ci len zapocitane...ja nemam podpis a nexcem potom sa nahanat ked im to na konci semestra bude na studijnom vadit

kOsTi

no sak: body, znamka, "zapocitane", datum, podpis

buhehe

ja mam: body, znamka, "zapocitane", datum......tot vsio.....joooooj by som ju....

roman5555

Nema niekto projekt na temu Artterapia. Dik

kOsTi

ma (ale ja to nesom) :D :D

Pusta

LOL deti mne dnes oci vypadli ako pinpongove lopticky ked som videla ze mi do indexu pise A(95)  :ahaha:

buhehe

a mas aj podpis? :)

kOsTi

no to ma asi kazdy okrem teba :)

Pusta

buhehe

no ona ma asi este xce vidiet.....kvoli blbemu podpisu nemozem mat pokoj jak vsetci ostatny....  :whacko: :03: :03: :03:

roman5555

KUPIM semestralny z estetiky na temu ARTTERAPIA.

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

radix

dobre ze si to dal do spravneho roku.... a za vcasu ked estetika sa odovzdavala tento pondelok ci nie?

nighthunter

ja neviem kedy sa odovzdavala nasiel som to dnes u seba na kluci tak to sem davam

estetiku som v zivote nemal a nemam
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

ApokalypS

moe spameri jedni.. nemate pocit, ze ste v zlom topicu? ci v zlom rocniku? :D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/