• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ELE2 v LS

Started by danielmi, 11.02.2008, 22:33:25

« predchdzajce - alie »

sri

a co sa tyka zapoctovky z teoretickej casti, viete niekto nieco? Plati dufam ten piatok 2.5., 15:10 v ZP/1, alebo sa nieco zmenilo? Este neviete niekto co sa treba ucit? Pozeram si Neharmonicke obvody, 3fazove obvody a Prechodne deje, treba este nieco ine? napr. Stvorpoly, alebo Dlhe vedenia? Dakujem za info

doc.returner

Quote from: sri on  23.04.2008, 03:59:19
a co sa tyka zapoctovky z teoretickej casti, viete niekto nieco? Plati dufam ten piatok 2.5., 15:10 v ZP/1, alebo sa nieco zmenilo? Este neviete niekto co sa treba ucit? Pozeram si Neharmonicke obvody, 3fazove obvody a Prechodne deje, treba este nieco ine? napr. Stvorpoly, alebo Dlhe vedenia? Dakujem za info

Serus.  :)

Mame info z prvej ruky od docentky ze na zapoctovke (stale plati piatok v 11. tyzdni o dotycnom case) budu nasledujuce veci z teorie:

• 3f hviezda
  • 3f trojuholnik
  • analyza neharmonickych onych
  • prechodne deje s jednosmernym zdrojom
  • prechodne deje s neharmonickym onym

Kazdy priklad bude rozdeleny na podulohy (tj a & b), pricom kazda poduloha bude za 2 body. Total brutal - 20 bodov.

Cize ked to zhrniem - treba sa ucit z online zbierky len prve tri casti. Prechodne deje s harmonickym zdrojom si kukni len v pripade ze sa budes nudit abo budes mat cas nazvys.  :)  Pripadne ze som si zle zapamatal co povedala  :emot-LMAO:

Bonne chance, mon ami!  :thumbsup:

sri

Quote from: doc.returner on  23.04.2008, 04:26:12
Quote from: sri on  23.04.2008, 03:59:19

• 3f hviezda
  • 3f trojuholnik
  • analyza neharmonickych onych
  • prechodne deje s jednosmernym zdrojom
  • prechodne deje s neharmonickym onym
Cize ked to zhrniem - treba sa ucit z online zbierky len prve tri casti. Prechodne deje s harmonickym zdrojom si kukni len v pripade ze sa budes nudit abo budes mat cas nazvys.  :)  Pripadne ze som si zle zapamatal co povedala  :emot-LMAO:
Bonne chance, mon ami!  :thumbsup:

Serus!

Ta ši me pocešil, uz len sa to aj naucit :( :D Ale nechcel si povedat, ze budu s prechodne deje "s harmonickym" ( namiesto "s neharmonickym" ) ? Lebo s neharmonickym sme preboha ani neriesili, ked si dobre pamatam spred roka :emot-LMAO: (EDIT: ani v tych poctivo kupenych a kavou oliatych skriptach to nie je) A prechodne deje len operatorovym onym alebo aj klasickym? Pokial viem, stacilo minuleho roku operatorovym

doc.returner

No neharmonicke prechodne deje nevyzeraju zas tak hrozivo... Dokonca je to priamociarejsie ako riesit prechodne deje s harmonickym zdrojom  :)   Staci Ti pri tom vediet ze 1(t - tx) ^= 1/p a (t - tx) ^= e-jp... Abo daco take, teraz sa mi to nechce kontrolovat  :D  Nerobis tam ani salene upravy pre u(t), i(t), i(0-) atd...

Ja si chcem prejst aj tie harmonicke po pravde, aspon tak zbehlo. Podla mna nas to vystihne na skuske tak ci onak. :(

No a tusim to cele staci operatorovym. Mne to klasicke aj tak nikdy neslo, ja to viem robit len cez Laplace-Carsona  :D

mi®KE

Zdravim.

Bol som vcera za docentom Mojzisom ohladom tej praktickej casti z ELEII a povedal mi ze sa treba naucit tych 6 merani, co bolo cez semester. Opravna pisomka je 9:30. Nemate ich niekto? Na sieti to neviem najst ani na FTP TUKE. Ak sa najde nejaka dobra dusa, co ma tie merania, mohli by ste to niekde uploadnut? :( pomooooc pomozte niekto moje ICQ-291852100

human

No tych 6 merani by sa zislo aj mne pls, niekto kto ma nech to hodi na hypnos. Vopred dakujem

MaFer

ZDravim
Odkial viete,ze bude tych 6 merani? TAk je big problem...A teoriu zo skript sa nemame ucit?Isto sa tak vyjadril?Vopred dik za odpoved...Idem zhanat merania

mi®KE

Tu informaciu mam priamo od Mojzisa jak som pisal. Doslovne mi povedal, ze sa mam naucit tych 6 merani a dosjt v piatok o 9:30. Este mi tam aj ukazoval to tlacivo, kde su nazvy tych merani, je to aj na stranke katedry. A ci to aj naozaj da na pisomke, vie asi len jedine on  :lol9:

sri

Aktualna otazka: O ktorej je ta opravna pisomka z ET 2?  Mam zapisane z prvej prednasky, ze 15.10, ale nvm, ci sa to medzitym nezmenilo...

doc.returner

Mala uprava - miesto PD s neharm. zdrojom maju byt PD s impulzom na vstupe... Sorry folks  ah:

doc.returner

Quote from: sri on  01.05.2008, 02:59:05
Aktualna otazka: O ktorej je ta opravna pisomka z ET 2?  Mam zapisane z prvej prednasky, ze 15.10, ale nvm, ci sa to medzitym nezmenilo...

Pokutral som na stranke KTEEM a nasiel taketo cosi http://kteem.fei.tuke.sk/dokumenty/ET2-2raz.pdf

"Teoretická časť ET2: Študent musí absolvovať kontrolnú písomku (2.5.2008; 15,10;
ZP1)"  :beer1:

sri

Vdaka kaaamo a ked sa podari, tak na to  :beer1: urcite skocime a nie na jedno... :D

danielmi

dufam ze mozme pouzivat LC tabulku
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Password: incorrect

sri

cepi

Co je LC tabulka ? asi to nema nic s Lucencom.... a skade sa ucite ? co vsetko bude ? Diky
som kto som vdaka palenke

sri

Quote from: cepi on  01.05.2008, 18:23:12
Co je LC tabulka ? asi to nema nic s Lucencom.... a skade sa ucite ? co vsetko bude ? Diky
LC tabulka je tabulka Laplace - Carsonovej transformacie, tyka sa to operatoroveho poctu pri prechodnych dejoch ... ucime sa z PDFiek zo stranky fakulty alebo zo skript. Co bude mas o jednu stranu vzadu.

BTW: To sa teraz pytas, ked zajtra je pisomka?

danielmi

tak som zvedavy co na nas spaldanova naxysta,ci zabijak ci pohoda

password is incorrect...

cepi

No najvyssi cas sa opytat zajtra by bolo pozde, a na strakne katedry som nasiel len ELE 1 hmm

cepi

Ludia budu aj vykony ? Bo Spaldonova ich prednasala ale neviem ci hovorila ze budu  :(

sri

Elektronicke skripta mas tu
http://web.tuke.sk/fei-kteem/et2/
a vykony mozu a nemusia byt ... tipujem ze aspon jeden priklad na vykony - neharmonicke alebo trojfazove (to asi skor) bude

cepi

danielmi

sfotil niekto dnes zapoctovku u spaldanovej?

password is incorrect...

sri

Fotili, ale ja nie a mena Ti neviem povedat, skus checkovat forum a FTP

plexisklo

http://plexisklo.webz.cz/eleZwei_0001.jpg
narychlo som to opisoval(=poor quality)
- 1->b bolo vypocitat vykon na nejakej faze spotrebica,
- nenapisana 4ka je priklad na prechodny dej
- 2 pr.- sumerny spotrebic-rovnake impedancie na fazach
ble  :puf:
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn