• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ELE2 v LS

Started by danielmi, 11.02.2008, 22:33:25

« predchdzajce - alie »

Korgen

Quote from: danielmi on  17.02.2008, 17:36:26
ta pri ele1 si nemohol zmenit skupinu

no ja som si minuly rok skupinu menil.. namiesto guzana som chodil k hodulikovej  :angel: ..ale ako to mate tento rok neviem no, ale podla mna sa da...

plexisklo

Quote from: Korgen on  17.02.2008, 20:42:42
Quote from: danielmi on  17.02.2008, 17:36:26
ta pri ele1 si nemohol zmenit skupinu
no ja som si minuly rok skupinu menil..
dano asi mysli ele1 opakovane zapisanuo :lookaround:
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

danielmi

no a treba ist na merania teraz v stredu ci sa dozvieme az v piatok co a ako?
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Password: incorrect

morrfun23

odkial viete ze su merania v stredu?

cepi

V prvackom rozvrhu mas merania na stredu
som kto som vdaka palenke

cepi

A ako je to teda, cvika mame v piatok ci si mame hladat prvacku skupinu na cvika aj na merania ?

plexisklo

Alert!    Alert!    Alert!

od Spaldonovej: to, co je napisane v rozvrhu na PIATOK dakedy poobede, PLATI AKO CVIKA a tento piatok aj budu,na nich sa dohodne pripadne iny cas
ku zapoctom: ti, co dostali aspon minimalny zapocet z merani si ich mozu dat zapisat.Ti co ten zapocet nemaju,merania mat NEBUDU,bude len zapoctova pisomka z merani
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

danielmi

password is incorrect...

sri

heh, to aj mna... tak uz len dufam, ze z toho piatka sa to presunie na Pon., Str., alebo Stv.  :lookaround:

morrfun23

no mne by najviac vyhovoval pondelok alebo utorok

plexisklo

aby nebolo prilis vela tych dobrych sprav,tak vam ete poviem ze tie cvika chce presunut na piatok rano  ;D
pwn

danielmi

password is incorrect...

morrfun23

mne by ten piatok rano vyhovovalo

cd4

Toto co hovorila Spaldonova v piatok o 7.30 ma byt cvicenie s externistami nie prednaska to externisti maju len cvicnie prednasku nie ci to maju spojene...

cepi

to je asi dokopy

cd4

je lepsie ist ku spaldonovej aku ku inemu cviciacemu kedze budeme mat zapoctovu pisomku s nou .

grata

Moze mi niekto napisat ked chodim na ele 2 v piatok  7,30 do AF nemusim si uz vyberat skupinu na cvicenie , myslim ci staci chodit iba v piatok.

nebel

Quote from: grata on  01.03.2008, 17:34:55
Moze mi niekto napisat ked chodim na ele 2 v piatok  7,30 do AF nemusim si uz vyberat skupinu na cvicenie , myslim ci staci chodit iba v piatok.
jj staci piatok rano, bo poobede uz neje :) :kissmyass:

mi®KE

Ahoj ludkovia taka vec, po dlhom case som sa spamatal a siel kuknut na stranku KTEEM.  A co cert nechcel, kukam, ze pisomka z merani pre opakujucich uz na moju smolu bola 18.4. 2008 15:10 ZP1   :j_cry: Neviete mi niekto povedat, kedy je nejaka prva opravna? A co priblizne sa treba ucit? Pls pomozteee mi.

lukasqo

Quote from: mi®KE on  22.04.2008, 22:58:42
Ahoj ludkovia taka vec, po dlhom case som sa spamatal a siel kuknut na stranku KTEEM.  A co cert nechcel, kukam, ze pisomka z merani pre opakujucich uz na moju smolu bola 18.4. 2008 15:10 ZP1   :j_cry: Neviete mi niekto povedat, kedy je nejaka prva opravna? A co priblizne sa treba ucit? Pls pomozteee mi.
...tento piatok je opravna  :mishela, mam taky pocit, ze rano o 9:10 mame prist ku katedre a tam nam povie, co dalej :hammer:. Z minuleho tyzdna spravili iba dvaja bu. A ucit sa treba neviem z coho, ked boli 2 ulohy, ktore mam pocit , ze v skriptach ani neboli... :mishela

mi®KE

Dik moc za info  lukasqo. Jak na to pozeram vyzera to dost biedne :( najhorsie ze clovek ani nevie z coho sa ma ucit a ani tahak neviem najst ziadny. Nemate niekto nejaky sikovny tahacik? Alebo aspon neviete, ktore kapitoly sa nam Mojzis dal ucit na zapoctovku? Treba sa pripravit len z prednasok?

lukasqo

...neje zac. Fakt je to bieda s tymi meraniami. Tak ako si pisal, ani neviem co sa ucit treba.Ja pozeram skripta,ale aj tak som z toho tupy.
Kto nieco vie ohladom merani, nech da vediet cim skor! ak:

Tanka

ja som dnes bola za Mojzisom, ze z coho sa mame ucit ked vravel, ze da len otazky z minuleho roku co sme merali v praxi a dal kadeco ine bu... a tak sokovane na mna pozeral,ze co ine dal, ze vsetko bolo v planoch... cize si mame pozriet co bolo naplanovane min rok merat, a toto vraj bude, ale ci sa toho bude aj drzat ani srnka netusi...  ???

lukasqo

Quote from: Tanka on  23.04.2008, 01:35:11
ja som dnes bola za Mojzisom, ze z coho sa mame ucit ked vravel, ze da len otazky z minuleho roku co sme merali v praxi a dal kadeco ine bu... a tak sokovane na mna pozeral,ze co ine dal, ze vsetko bolo v planoch... cize si mame pozriet co bolo naplanovane min rok merat, a toto vraj bude, ale ci sa toho bude aj drzat ani srnka netusi...  ???
A co bolo vlastne v planoch minuly rok?

Tanka

Quote from: lukasqo on  23.04.2008, 01:37:55
A co bolo vlastne v planoch minuly rok?

Minulorocne som nenasla na KTEEM stranke su len tohotrocne a neviem ci sa lisia, ja som totizto minuly rok velmi na cvika nechodila  ap
link : http://kteem.fei.tuke.sk a sa tam preklikajte a stiahnite Elektrotechnika 2 - praktická časť