• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

len OS zadania

Started by MKI, 26.12.2006, 17:04:25

« predchádzajúce - ïal¹ie »

mrkvy

Quote from: pUf on  24.01.2007, 04:11:00
napis mu na icq a on ti povie  :laugh:
Yeah pUf, bodujes.... ;)  :emot-LMAO: :emot-dance:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

stricky

kolki su uz taky..... ze maju aj zapich????? (pri gencim).......??????

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

connar

aka taste / ambient nujazz / vukow syndycate

sogi

ja mam uz aj skusku za C...
ale priznavam...bol to humus...sracky...hovna...nikdy viac...
----------------------------------------------------------------------------------
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.
----------------------------------------------------------------------------------

Ing. nemtom

ma tu dakto FAT zadanie #4?
brix will be shat

wlade

Quote from: sogi on  26.01.2007, 05:12:52

Ty si BOH  :thumbs-up:
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

stricky

ty vole..... co teraz citam n FaLPku ta ze v poho.... zapich v poho, skuska v poho... OS never more :03:

Alex

Zaujimalo by ma co fsetko museli spravit na udelenie zapoctu ludia z 1 stud. skupiny. Pozeram ze viaceri maju zapocet a su prihlaseni na skusku ... Mali tiez take zadania ako my ???

stricky

Quote from: Alex on  28.01.2007, 21:09:39
Zaujimalo by ma co fsetko museli spravit na udelenie zapoctu ludia z 1 stud. skupiny. Pozeram ze viaceri maju zapocet a su prihlaseni na skusku ... Mali tiez take zadania ako my ???

co ja viem tak nie....

krtek

cawte, chcem sa opytat, ze ked odovzdam zadania a budem mat zapich a nepojdem na ziadnu skusku z OS, tak ako to bude? pomoze mi to aspon na nieco? lebo 12teho je termin a na ten nemozme ist... a 6teho chcem ist odovzdat zadania... podla vas mi to bude na nieco? vypisu termin anpr. na skusku v letnom? abo ked si znova zapisem OS tak mi to pomoze a nebudem musiet chodit na cvika a robit zadania, cize ci mi uznaju te zapich vobec... vdaka za odpoved!!!!

stricky

Hi krtek, normalne by ti v letnom semetri mali uznat zapich (pokial im nerachne v bedni) a potom by si robil skusky v lete.... a cvika by si neopakoval.... ked im vsak jebne....a zapich ti neuznaju odporucam v letnom vyskrtnut OS a menit ho na FaLP to by podla mna malo ist....

krtek

hmm, no dufam, ze im nerachne v bedni a ze budem mat zapich, ze balaz nebude robit problemy ;)

wlade

Quote from: krtek on  30.01.2007, 21:21:21
hmm, no dufam, ze im nerachne v bedni a ze budem mat zapich, ze balaz nebude robit problemy ;)

Ty mas u Balaza ? Z tych FATiek si ktore mal ? Bo ja mam FAT16 ale nefunguje mi nejak tak nemozem odovzdatt :( Unix uz mam

Dawn of the FEI:

stricky

Quote from: wlade on  30.01.2007, 21:35:34
Quote from: krtek on  30.01.2007, 21:21:21

Ty mas u Balaza ? Z tych FATiek si ktore mal ? Bo ja mam FAT16 ale nefunguje mi nejak tak nemozem odovzdatt :( Unix uz mam

este ze sa to ma odovzdat do 31.1.2007
este mate jeden den aby ste sa stali jednotkou.....
telefonica OS

pUf

Quote from: sogi on  26.01.2007, 05:12:52

no dalo sa celkom pokial si popozerate dobre tie slajdy
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

krtek

Quote from: wlade on  30.01.2007, 21:35:34

no ja mam posledne zadanie... cislo 9, FAT32 rfs2efs

wlade

Smrt operacnym systemom  :462: :462: :462:

Ked sa mi konecne podari zohnat vsetko na zajtrajsi poisledny termin tak musim stratit dokumentaciu k tej podrbanej FAT16.  :j_cry:

Ja uz z tej skoly nevladzem, ma tak psychicky nici az je to nenormalne. Ucim sa jak debil a same E,FX,E,FX...  :nervous:

Dawn of the FEI:

krtek

no ludia, tak ja mam zapich!!!!! som happy jak svina. FAT som mal originalne, nikto take nemal ako ja a balaz ma kus podusil, ale ze OK a unix 100% zhoda, cize 0% svojho, ale ta dal mi nakoniec 30 b. VDAKA!!!!