• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zapoctovka-NM

Started by sogi, 17.10.2006, 19:29:32

« predchdzajce - alie »

sogi

Ktori cviciaci co dava atd. :) Aby sme neboli az taki tupi :)
----------------------------------------------------------------------------------
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.
----------------------------------------------------------------------------------

maTo

ta mne mozu dac choc co to jedno :)

milanko

najtazsie je tam nepomylit sa pri tych cislach....lebo treba vacsinou aspon na 5 desatinnych miest zaokruhlit...ale samo o sebe metody nie su tazke...da sa to naucit v pohodicke...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

WRC03

ja som uz mal, aj som posral, lebo som sa neucil, a nedaval ani pozor, ani prednasky, ale asi 2b mam z 10b dufam :)))))
mal som jednu iteracnu metodu, jednu newtonovu na sustavu, a lagrangeova ci kia pica transformacia, a potom f(3) vypocitat. :)
no len to posledne som vedel ako tak : )

DeeL

tak nic z toho... ja som to dnes mal ale nechcem o tom ani rozpravat... lebo teraz sa mi to vytratilo z hlavy a som konecne stastny...

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

BCAA

ludia   trosku pozitivneho treba do zivota dat

mame to za sebou (aspon niektori)   no a uz dajako bude

DeeL

sak vravim, ze som uz rad, ze to je zamnou... lebo potom sa mi akosi zlepsila postupne pomaly nalada a teraz vecer je to v pohode (akurat, ze ledva drzim jedno oko otvorene ked pisem - do unavy)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

milanko

hlane ze sme zdravi...vecne zive heslo
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

maTo

do piiiiiiiiiiiiice ta ked budze das bod ta i tak fajne...druhu skupinu by som mal za 10...slaka dpc kuadrat...

BCAA

a nebyva to tak stale ze ta druha skupina je ta prava???

micRo

mne sa obcas stava ze ta druha skupina je lava :D :D :D
I just know one thing, I won't give up!!

maTo

hej tele ja by za tvoju menil...egresu...

krtek

no celkom sa dalo az nato, ze som cakal od pana Pribisa, ze da take metody ako den predtym a on nam hodi najmensie stvorce  :hammer:
ale ta uvidime jak donesie opravene, az potom budeme nadavat, a mozno ani nie  :462:

valentino

no vidis a nakoniec ta prekvapil nie? ani nenadavas
Quote from: krtek on  19.10.2006, 17:50:26
no celkom sa dalo az nato, ze som cakal od pana Pribisa, ze da take metody ako den predtym a on nam hodi najmensie stvorce :hammer:
ale ta uvidime jak donesie opravene, az potom budeme nadavat, a mozno ani nie :462:
no vidis a nakoniec ta prekvapil nie? ani nenadavas