• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Zadanie OS: filesystemoperations1

Started by JBull, 09.11.2006, 01:57:19

« predchádzajúce - ïal¹ie »

JBull

Caute nama niekto tiez toto zadanie? a neviete stym pomoct lebo neviem vobec ako zacat...

JBull

orpheo

zdravim no tak presne toto mam i ja ale zatial ehm... nic.. tak len verim ze sa tu ozve aj niekto kto vie co s tym:)

mrkvy

Hmm, tha vam poradili jak kukam...  :emot-drunk: Ale tha to nic, ja som sa na to  :kissmyass: uz v 5-tom tyzdni.. Leto to isti...  :emot-dance:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

Gafis

Som kto som a nikto na tom nič nezmení!

orpheo

uz som ani nedufal ze sa k tomu niekto vyjadri...:)) sice cakal trochu ine nieco ale i tak ok:)

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

connar

ja mam filesystemoperations1 vypracovne s dokumentaciou ak vam este treba hlaste sa isto sa dohodneme, icq 228248708
aka taste / ambient nujazz / vukow syndycate

psicho

Quote from: connar on  08.12.2006, 02:52:41
ja mam filesystemoperations1 vypracovne s dokumentaciou ak vam este treba hlaste sa isto sa dohodneme, icq 228248708
ale aky vyznam to ma ked ty si urcite somnou v skupine a odovzdame potom 2x to iste :D :D asi to nebude napadne :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

stricky

fatky by som uz aj mal, este zhana, niekoho, kto vidi do UNIX-ovskeho zadania..... bo aj ked skoro nic nikde nevidim, tak toto je brutus, bo vidim svetlo na konci tunela.... TAKZE PLS!!!! KTO DO TOHO VIDI......?????????