• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Teoria obvodov

Started by WRC03, 07.11.2006, 22:21:05

« predchádzajúce - ïal¹ie »

WRC03

nemate niekto zrobene tie merania ?
lebo nemam sajnu ako to ma byt

milanko

merania? ake??? co tam meriate?
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

WRC03

milanko

tak daj aspon jeden alebo dva nazvy merani....nech ti viem povedat ci sme nieco take robili...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

davhan

pochybujem, ze ste nieco take robili :)  btw... co je na tom take tazke ? ved na tych meraniach od nas dokopy nic nechcu ... skor ma serie to 15 stranove zadanie......

WRC03

vsak meranie bolo lahke, ale treba to odovzdat a vselijake grafy a kktiny, a toto ja neviem

milanko

Quote from: davhan on  12.11.2006, 17:01:13
pochybujem, ze ste nieco take robili :)  btw... co je na tom take tazke ? ved na tych meraniach od nas dokopy nic nechcu ... skor ma serie to 15 stranove zadanie......

preco pochybujes?
(\__/)
(O.o )

davhan

Quote from: milanko on  13.11.2006, 17:34:54
Quote from: davhan on  12.11.2006, 17:01:13

preco pochybujes?
si na elektronike....pripadne telekomunikaciach..alebo nieco podobne ?  :)  ak hej tak som ticho  :j_lipsrsealed:  :j_cool:

milanko

nie som .. ale keby si napisal coho sa tykaju merania.. tak by sme boli mudrejsi ci som to mal alebo nie... my sme mali prve dva roky viacmenej vseobecne...
(\__/)
(O.o )

WRC03

toto je vraj novy predmet, a uci sa prvy semester :)  :emot-LMAO:

davhan

Quote from: WRC03 on  15.11.2006, 20:17:18
toto je vraj novy predmet, a uci sa prvy semester :)  :emot-LMAO:
ten predmet sa predtym volal LAO alias linearne analogove obvody..a uci sa uz dost dlho...

milanko

ja to ebem.... ked neznas napisac o com su tie labaky...aspon ich nazov.... :D :D
(\__/)
(O.o )

WRC03

ja by som ti bratu rad napisal co sme merali, ale bohuzial ani nemam sajnu, a to este vacsiu sajnu nemam ako to vypracujem :) ale ked sa dozviem, tak napisem, a mozes savyjadrit ;)

milanko

(\__/)
(O.o )

WRC03

ano, je to LAO, a uci sa v 3 alebo 4 rocniku, ale maju na to skoro 2x tolko hodin ako my :) cize super, natrieskaju to jak rit