• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Projekt y estetikz

Started by WRC03, 15.11.2006, 22:09:15

« predchádzajúce - ïal¹ie »

woody

pise sa pisomka ale to je pohoda ... ja som ju napriklad pisal tak ze som kecal s nou a pytal sa co som nevedel  :j_grin:

maTo

no uz to mame za sebou...nakonec dobre ze to bolo tak narychlo bo nebolo tazke...viac hlav viac rozumu :D

mrkvy

Quote from: maTo on  20.11.2006, 22:47:12
no uz to mame za sebou...nakonec dobre ze to bolo tak narychlo bo nebolo tazke...viac hlav viac rozumu :D
potom daj vediet, ze co to vlastne chcela od vas... Ak sa vratis odtial..  :emot-rolleyes:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

maTo

ja som mal otazky : co je vitraz, potom definiciu krasna, potom co je iluminacia...potom formy umenia a este hudbno-dramaticke cosi...plus autor a dielo...nic hrozne :D

WRC03

ja som mal :
1-esteticky vkus
2-kto zaviedol pojem estetika, storocie
3-Co je plastika, autor a dielo ( tu som napisal ze, zmensovanie zenskych zadkov, a zvacsovanie ciciek ) hahah
4-tri zakladne rozdelenie vitolia ci koho
5-ake metody vyuziva  dripping , autor a dielo

mafo

1 - esteticke kategorie
2 - co je libreto  + autor+dielo
3 - co je glyptika cico
4 - aky je rozdiel medzi bodywork a bodyart, autor+dielo
5 - zabudol som

ale.. timova praca pani + google ;)

mrkvy

Quote from: maTo on  21.11.2006, 01:25:19
ja som mal otazky : co je vitraz, potom definiciu krasna, potom co je iluminacia...potom formy umenia a este hudbno-dramaticke cosi...plus autor a dielo...nic hrozne :D
:D Sme sa celkom nepochopili a spustili sme retazovu reakciu..  :lol9: som myslel, ze ked sa vratis zajtra (dnes  :huh2: ) od nej, co mate ist za nou na katedru, ci do kej marie, co vas tolkych citala.. :) A vsetci sa naflipovali na to, ze cem otazky z estetiky..  :lol9: Musim sa nabduce presnejsie vyjadrovat.. :) Ale aj tak, dakujem za snahu.. :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

WRC03

no ja tiez idem za chvilu za nou asi, len sa mi kua nexce, ale neva no

maTo

ja uz som sa vratil od nej mi dala oskenovat dajaku knihu... :D

WRC03

ja som dostal tiez knihu do pixi, nema dakdo scanner ?  :emot-dance: :emot-drool:

maTo

psicho

nekomentujem jej spravanie, rozhodol som sa ze radsej to nebudem komentovat [ N O  C O M M E NT ]
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

maTo

sak jej padlo vhod ze sme sa nato vtedy vyjebali...bo jej trebalo skenovat :D

WRC03

neidem sa z toho zabit, ved to nie je nic tazke, takze nebudem sa rozculovat :)  :emot-LMAO: