• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Spolocenske vedy = letny semester + jazyk

Started by bartok.l, 16.02.2007, 05:20:48

« predchdzajce - alie »

bartok.l

Vie niekto zek kedy a kde budu spolocenske vedy kde by som to mohol bajist? atd atd... + to iste s jazykmi... :baaa:

Mar0sh

Hehe dobra otazka...niektori chudaci este len dnes robili skusky a Ty uz tu zacinas tocit o novom semestri? ;)

jarda512

jj, aj man by zaujimalo kde budem mat Psychologiu, v IS student neni nic kua ....

davhan

ako....fei.tuke.sk.... super stranka....hladam rozvrhy...kliknem na jazyky.... Not Found
The requested URL /sk/studium/dokumenty/kat_jazykov_FEIleto2007.rtf was not found on this server      :emot-drool:

Raleon

Quote from: davhan on  16.02.2007, 20:19:07
ako....fei.tuke.sk.... super stranka....hladam rozvrhy...kliknem na jazyky.... Not Found
The requested URL /sk/studium/dokumenty/kat_jazykov_FEIleto2007.rtf was not found on this server      :emot-drool:

nemusis rozculovat pre vsetko.  Je to posobene s tym, ze najprv zrobili update stranky, a dali tam aj link, ale zatial subor neuploadovali na server.

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

zoli

Quote from: davhan on  16.02.2007, 20:19:07

uz to frci

zoli

kto sa pojde pojde pozriet na katedru spolocenskych vied, kedy mame estetiku na napise to na forum?

petrushka

ZADELENIE ŠTUDENTOV DO ROZVRHU HODÍN A ROZDELENIE DO SKUPÍN NA PREDMET SPOLOCENSKE VEDY II., JE VYVESENÉ NA KATEDRE SPOLOCENSKÝCH VIED VYSOKOSKOLSKÁ 4. I. POSCHODIE.

teraz neviem ci sa mam smiat alebo co. to ked niekto uz hodil tento oznam na stranku nemohol tam rovno dat aj to rozdelenie? uz teraz sa bezim pozriet...
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

psicho

mozno spravili zoznam, vytlacili a elektronicku formu hned aj vymazali a nascanovat to uz nevedia
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Ing.Veduci

Joooj ludia, ved oni su katedra spolocenskych vied, nie FEI ... oni nevedia, ze existuje internet ... a ti co to nahodou vedia, tak uz isto nevedia, ze sa tam daju davat subory..,   :j_smiley:
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

Jerry19

Veduci si to vystihol s tou fotkou. Dudas je fakt veduci.

Shiro

jaaaj, to budu zase hodiny nudy na estetike.... :nervous:

Frankie

Čo tam estetika.... to bolo ešte v pohode.
Ja som mal včera prvú hodinu Etiky a som mal dosť, som myslel, že zomrem od nudy  ???
Ak budú všetky hodiny také, tak to ďakujem pekne  :ohmigod:

WRC03

ja tiez mam etiku, len zatial neviem ani kde a kedy, a pravdepodobne sa mi to krizi s jednou prednaskou, ale pojdem za nou ci sa to  neda nejako skombinovat aby bolo dobre :)

pUf

neviete mi nikto povedat ako zistim o kolkej mam v piatok anglictinu? 7.30 alebo 9.10? je to podla toho s kym, kedy a kde som mal v zime???
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

DeeL

ja to tak isto beriem, ze tam kde som mal minule aj s tou istou

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

DeViLvs

neviete kedy a kde je sociologia?? thx

pUf

Quote from: DeeL on  22.02.2007, 04:06:47
ja to tak isto beriem, ze tam kde som mal minule aj s tou istou

no oks.. dik :)
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

jarda512

Kto ma psychologiu v pondelok s Kotekom? Uz sa to presunulo na 13:30 a do miestnosti PC 15?

davhan

neviete niekto v ktorej miestnosti a o ktorej je  politologia:j_huh:

DeeL

Quote from: jarda512 on  26.02.2007, 03:04:23
Kto ma psychologiu v pondelok s Kotekom? Uz sa to presunulo na 13:30 a do miestnosti PC 15?
ja mam tu psychologiu... ale tiez neviem ci sa presunula... som nebol pozerat (ani o nikom takom neviem) na ziadnu nastenku ci kde to spominal, ze to da... ale dufam, ze sa presunula...

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)