• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SOJ a.k.a Strojovo Orientovane Jazyky

Started by psicho, 05.01.2007, 18:28:15

« predchdzajce - alie »

mrkvy

Skoda ze vyssie mocnosti (fotrovci) maju sklony k sadizmu ak se nedari... :hammer: :hammer: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

pUf

ked mas kde inde byvat a z coho zit nevahaj a zaluj  :laugh: :laugh:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

liuk

kedy je vlastne skuska zo soj??? mne to v systeme nezobrazuje... pokial mam dobre informacie tak 22.1.  ???

pUf

no jo je vtedy aspon ked som sa hlasil tak bol taky datum.. ale tymto vas cem poprosit:

nemate niekto prescanovane skriptaaa? POMOOOC :h_cry: :hammer:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

fanfo

chlpi zacal som sa ucit SOJ-ku tak dufam ze mi to vydrzi :huh2: bo po dnesnej fyzike1 si nemozem dovolit ist na opravak zo SOJ, tak vam drzim palce a aj sebe

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

pUf

aj ja by som sa rad.. uz mam nejake ucebne texty ale v stredu F2 a az potom bude SOJ TIME
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

DeeL

ucebne texty by bodli... ja tiez nemam skripta...

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

fanfo

ja som si prefotil skripta od kamarata co si ich kupil :emot-dance:

Shiro

ja som nasiel nejake skripta a uploadol som ich na ftp, checknite  ;)

Ing. nemtom

no ja mam skripta, este lepsie jak predavaju lebo mam viazane a sa nezatvaraju:), ked boh da a spravim na 1x ta predam
brix will be shat

fanfo

chlpi, prave som presiel touringa, RAM a RASP a poviem vam, ze kok*tskejsie vysvetlene som to este nevidel a najlepsie, ked v texte sa odvolava na daky obrazok a toten obrazok az o 1-2 strany abo o 6-7 stran pred tym bol :whacko:

pUf

no parada.. zajtra dojdem z fyziky, dam si hodinku pauzu, pozrem si 1 diel stargate, zahram na gitare  :guitar: a davaj ucit soj kua chuapi neni dobre.. zacina mi stahovat  :kissmyass: z tej soj  :j_undecided:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

maTo

mne roztahovat...dumem ci se nevysrac na to

janco4

Tak na FTP som hodil tie vyriesene priklady ktore by sa mali objavit na  skuske. Takze hor sa do ucenia.   :metal:

liuk

Quote from: janco4 on  17.01.2007, 04:33:21
Tak na FTP som hodil tie vyriesene priklady ktore by sa mali objavit na  skuske. Takze hor sa do ucenia.   :metal:
dik za priklady .... uz som ich sice videl minuly rok , ale niesu vsetky spravne na skuske som mal jeden z nich a dostal som zjeba co za nezmysly som popisal  ale niesom isty teraz ktory to bol ale asi priklad ktory je oznaceny ako  3,5 (to su 2 podobne) a mam pocit ze aj pr.8 je nespravne....   takze ak niekto najdete chyby tak sem hodte spravne riesenia...

janco4

no tak to aj ja by som bol rad, keby niekto kto sa do rozumie, to skontroloval, aby mi ty druhy sa sprostosti neucili. :)

fanfo

Quote from: janco4 on  17.01.2007, 04:53:36
no tak to aj ja by som bol rad, keby niekto kto sa do rozumie, to skontroloval, aby mi ty druhy sa sprostosti neucili. :)

sak posli koreckovi nech si spravi korekciu na tote tahaky :c_angel:

mrkvy

no ta hej, myslim, ze Korecko je z tych co by ti pre nas spravili...  :hammer: Ale tha za pokus to stoji... Sa pozbierame vsetci, kazdy posle po jednom priklade mailom svojmu cviciacemu a mame po probleme.. :D :D :D Think about it.. ;)
(\__/)
(O.o )

PROpheT

na tie priklady by som sa velmi nespoliehal - chybaju tam typicke priklady generujuceho systemu, boolovska algebra.
Tie priklady su pre SPZ (to su externi studenti, nie?)

zatah

ma niekto nejaky okruh otazok???lebo na tej ich stranke su 2 druhy otazok a na sieti som nasiel treti okruh :03: :03: :03: :03:. Vie niekto , ktory je ten spravny???pripadne nejaky link.thx

joker

no to hej... by ste tu mohli postnyu, ( ty, co s te boli ) ... ze z ktoreho ste tahali alebo tak neco.... diki  :thumbs-up:

liuk

pokila viem tak minuly rok boli presne tie otazky co su na ftp aspn ja a moji znami male presne tieto... len znovu podotykam nie vsetky su spravne vypracovane

JBull

Tak podla mna radsej si precitajte cele skripta, lebo vtedy ovela viac pochopite a rychlejsie ako ked sa budete ucit z vypracovanych otazok alebo tahakov, kde su iba vytrhnute vecy z kontextov to je velmi tazko potom pochopit a este tazsie sa naucit...a na skuske treba obkecavat a ked tomu nechapete neviete o tom vela napisat a drzim palce a vy mne drzte na Teoretickej Informatike (uvas myslim, ze to je ZI)

fanfo

ale tie skripta su ako o kok*te pise o dacom a obrazok k tomu o 2 strany dalej :huh2: :emot-shakehead: